Аз за лабораторията, взимам си в къщи стерилен контейнер и пишкам, ако се сетя, ако не в лабораторията поредната урина.То каквото е имало в предната, това ще го има и в следващата.Само за кръвта трябва на гладно и жадно, че се разреждат или добавят някакви екстри там.
Танче, наистина изчакай намаленията ноември.Може и он лайн да поръчаш или на място да я вземете.Каква си хареса?
Павла, вечер в къщи си вдигам краката, на работа съм на бюро по 9 часа, кажи речи.То вчера ми беше за сефте ама ми стига да ме уплаши нали?!
Значи при мен списъка е малко по-голям, че са две.Не че всичко ще е по-две, но да кажа, че с едно някой неща не съм ги взимала.
Освен дрехите, козметиката, тоалетните принадлежности и т.н. си мисля за ел. люлка.Шезлонг имам, и за това една люлка, че ако някое реве повече да се тръска там да му се разбута главата.Обещаха ми тъкан слинг, ще пробвам как е с него и ако ми е удобно и на мъжът също, ще вземем още един, че двамата да ги носим в него.По-натам раници ако им е удобно на децата.Чувалчета за спането нямам и ще трябва да взема.Много по-лесно е, особено с две, да са в чувалчета и да не се чудиш отвито ли е, завито ли е.Гледам да си облекча нощните ставания.Обещаха ми възглавница за кърмене, ей това ще ми е много важно ако успея да кърмя.
Общо взето не знам де ще го сложим тоя всички багаж!