Аз нали съм на работа от понеделник до петък.Тая седмица имахме много работа, ама много.Народа е полудял.Аз работя и с клиенти и мога да кажа, че сме особенно тъпа, неграмотна, нахална и арогантна нация.Но вече започнах да се забавлявам с тях, а не да се ядосвам, което е напредък.
Вечер като свърша взимаме Моника и на игра нанякъде ако времето позволява.Ако не сме по улиците сме в къщи и готвене, пране.Добре че Мерал много помага, че иначе ще се гръмна.Е сега събота и неделя го давам по-мързеливо и лежерно.
Два дни ми се надуваха прасците на краката, от седенето седнала на бюро е, защото вчера в къщи като вирех крака и вечерта си бяха 6 прасците.Та ще търся варианти и за работа да си повдигна краката.И трябва да намаля соленото, защото само на такова налитам.
Болят ме кокалите вече, таза се разширява и започна да ме боли.Неприятно е, но е част от приключението.Всички сутиени ми умаляха и сега ще търся нов.Мислях да отложа това за началото след раждането, защото тогава бюста съвсем се уголемява, но нчмам един удобен сутиен и ме болям гърдите чак.
Но това са бели кахъри!Добре сме и трите, аз съм подвижна, не се налага да лежа в болница, значи всичко е прекрасно!