Маги кой знае колко е интересно с двама човека в корема
,Моника вълнува ли се,какви са настроенията?Имаме едни клиенти децата им са Рияна и Джейсънчо,много са горди с имената им,направо им съчувствам на децата.
Танче,аз тука ходя на няколко места на училище,много е интересно,тая седмица съм четири дни,имам една торба с мостри и ръководства по кърмене , хранене и т.н.Обаче най-интересна тема беше "Детските страхове,как да ги преодолеем",от утробата до тийнейджър как да не комплексираме и стресираме детето,как живота който води бременната влияе на детето с примери,много ,много беше интересно.
Аз да ви кажа днес се обличам с една тънка блузка и кожено яке и шок,едва го закопчах и стяга ,то е цица и чудо.Изкарах едно спортно вталено,там на корема стяга ,и накрая едно по-старо имам,то спаси положението.И аз тънко се обличам и гола спя.
Павла,твоя термин кога е?Дано ти отпуснат още един ехограф.
Абе да ви питам,от известно време много ми кървят венците,по принцип нямам проблеми с тях,розови са и не изглеждат възпалени,обаче като си мия зъбите е ужас,те отначало си кървят ама се засили,за зъболекар ли е работата?