Аз също мисля, че мерките са много адекватни, не знам какво очаквате точно.Просто ние сме неадекватно както казва Тери.В Плевен работи всичко без заведенията, но една шивашка фирма -италианска с износ за Италия, работила над 30 години затвори, заради положението в Италия, не заради положението тук.Ние не сме изолирани от свети и ще пострадаме точно заради единния пазар, защото няма да има кой да купува на запад, защото нашия пазар е малък.Да производителите на плодове и зеленчуци ще имат загуби, но не вярвам те да работят само за пазарите, напротив масово имат договори и със заводите за консервиране.
Въобще стагнацията е голяма и предстои да стане по-голяма, заради затворените международни пазари.
Нормален живот скоро няма да има, не само тук а по света.Скоро няма да се пътува така усилено, скоро няма да си развяваме гъзовете по почивки както преди.Да и на мен ми се излиза, представете си с три деца и седене в къщи как е.Двор нямаме!Не мрънкам.Чичо ми е лекар, един от първите заразени с вируса от страната е негов пациент, каза че такъв ужас не е виждал, такава лекция изнесе на баща ми как да се пази, че нашия го хвана страх, а се мислеше за безсмъртен преди това.
А аз честно казано вече искам пик, искам да мре живо и сакато, защото ми писна от мрънкане повсеместно.Но не знам дали ще пощади нас и за това седя в къщи с децата, моля се да ни подмине и се радвам на нашите по телефона.