Съгласна съм с теб Тери, но ти живееш там. И на мен няма да ми направят проблем, ако "въртя"в квартала безцелно.
Аз говоря, че се сложиха КПП-та на общинските градове да се спре потока от хора, които могат да предадат вируса от едно населено място в друго ( пример Банско), а не се спазват. В същото време не разрешават да се слезе на плажа...малко "българска работа".
Иначе и аз мисля, че ММ може би го изкара. Вие ми се чудехте, че съм ставала да го преобличам, но такъв не съм го виждала никога. Между другото след оня антибиотик който му изписа ЛЛ нали се влоши после пак. Имаше мн. силни болки в главата и дума не даде да се ходи при ЛЛ и отиде на УНГ Оказа се, че има запушен синус. После го заболя кръста ( не знам дали не беше и от лежане, не е от хората които се залежава) и получи тежест в слабините и ходи и на уролог. Ей тъй между другото му откриха варикоцеле, препоръчаха му да се оперира. Пусна и стерилна урина беше чиста. Лекарят искаше да провери инфекцията да не се е пренесла
В предвид, че беше пил антибиотик 5 дни който се пие 3 дни. После още един за за синуса ( еднократно) . Уролога искаше след 10 дни да пусне микробиология на еякулат и излезе enterococcus faecalis . Айде нов антибиотик и уролога си сменил мнението, че не му трябвала операция ( нямало за кога да я прави в предвид, че е на 40г...), а тъкмо без думичка да кажа се беше навил да се оперира.
Та... живота си върви..., а ние си затъваме все повече.