Хелиантус, аз не бих пътувала в условията на коронавируса. Даже доста страдам тази година, че никъде не излязох извън София, но приемам, че това е най-доброто в този момент.
Лина, мина прегледа при ендокринолога, а вчера и ЖК.
И моят хемоглобин се е вдигнал малко и вече е 108. Все още е доста нисък, но поне не пада. Госпожицата е застанала в поза и чака да ѝ дойде реда. Явно действително съм усетила правилно обръщането. Странно ми е, че миналата бременност постоянно някъде ме ръчкаше бебето, а сега е супер спокойно всичко и движенията са леки и приятни (само един ден бяха доста болезнени и аз непропуснах да се оплача и тук). При ендокринолога не мина така както се надявах. Все пак имам режим и се налага стриктно мерене на кр. захар 3 пъти седмично по 6 пъти на ден, а след месец нов преглед. Доста трудно се нагаждам към този режим, макар че аз още след изследванията спрях сладкото и оставих само хляба в менюто си. До прегледа трябва всяка седмица да давам отчет за измерената кръвна захар по телефона. На този етап все съм гладна и изтощена, но засега нивата са добре. Едната вечер бяха по-високи (6 и нещо преди и 7 след вечеря), но аз преди ядене ядох ядки, за да залъжа глада от останал от обед. Вчера 3,7 преди и 5,4 след вечеря. Сутрин около 6 на гладно.