Привет, момичета, как сте? Кукапетъл, надявам се да си добре. Лина, Хелиантус? Гледах в другата темичка, има много хубави новини и скоро ще имаме нови попълнения тук ♥
Аз уж пазя тая диета и доста рязко отслабнах.-2,5 кг съм за 1 седмица, малко се притеснявам. Общо наддадено тегло имам 9,5 кг за всичките 7 пълни месеца, което е добре де, но ми е притеснено да свалям в последно тримесечие килограми. А иначе не се чувствам зле, странно енергична съм все още. Почти приключих с прането на дрешки и бельо и установих, че нямам доста неща. Всъщност имам само памучни бодита и ританки, космонавтчета и чаршафи - всичко в бяло. Няма шапки, няма пелени тип одеялце за навън, чувалчета... Доста неща се насъбират за допълване, но тъкмо навреме го установих и без да си давам зор в последния момент. Вече имам и час за първите тонове, времето напредва и нямам търпение да се срещна с човечето дето ме подритва така нежно ♥ Някой може ли да ми каже на колко време се записва час за тонове? Към края трябва да са всяка седмица, но в началото в Надежда каква е практиката - на 2 седмици ли трябва да са? Питам, че няма много инфо в сайта и по телефона не можаха да ми кажат, а аз имам и други записани часове (ендокринолог и доплер) и бих искала да комбинирам посещенията си.
Павла, честита да си с малко закъснение. Благодаря за съветите и времето, което отделяш за всички нас.