Благодаря ви момичета. Послушах съветите ви и още тази вечер съм на преглед при друг лекар - за да чуя и неговото мнение. Обясних на гинеколожката по телефона каква е ситуацията и тя също като вас каза: "Много е рано за да се вижда, не се притеснявайте".
Що се отнася за Бромокриптина - него го пия от 21.06- след като изследвахме хормоните на 3 -ти ден от цикъла, имах леко завишена стойност на Пролактина:
Prolactin - 409,6 mlU/l - при рефернтни стойности М(78-380), Ж(64-395) и Естрадиол "на долна граница"
Estradiol - 109,2 pmol/l - при рефернтни стойности Ж(фол.97,5-592 ;овул.685-1404; лут.120-738 ;постме
Тогава моя гинеколог ми изписа Бромокриптин по 1/2 преди лягане и всеки път от тогава го питам, мога ли вече да го спра а той казва:
"Не, продължаваш го!" - така и не ми обясни защо.
Предполагам че лекарката при която ще отида днес ще бъде на друго мнение по въпроса с лекарствата и надявам се ще го спре.
Не ми се иска да ходя от лекар на лекар, но след като и те имат различно мнение от кога какво трябва да се вижда на видеозона, нямам друг избор. Предпочитам да съм спокойна. Благодаря още веднъж за милите и окуражителни думи от ваша страна.