0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
Re: Аз се надявам!Но,вече нямам сили...
« Отговор #20 -: Август 16, 2006, 10:11:38 am »
Радвам се ,че ви открих мили момичета(по-добре късно,отколкото никога :D)!И за да не задръствам форума с нови теми ми се иска да задам един много-ламерски въпрос! :balk_132:(Който отдавна не ми дава мира!)
Една позната ми каза,че повреме на овулацията(примерно 3 дена),ако изобщо я уцеля по метода на БТ,само тогава да правим любов с мъжа ми.Ако сме имали контакти след това до края на цикъла,то съм рискувала 100%,ако съм заченала да "ми падне ембриончето".Т.е.аз съм щяла да си мисля,че ми е дошъл мензисът,а всъщност съм правела спонтанен сборт?!? :balk_159: :balk_160:Това и го била казала нейната гинеколожка.Та въпросната позната вече има бебче на 1 год.(Да и е живо и здраво!)
Е,какво ще кажете?Вярно ли е или аз не съм разбрала правилно? :cloud:
    Целувки на всички!
« Отговор #21 -: Август 16, 2006, 10:23:57 am »
Няма връзка и няма нищо вярно. Това са пълни щуротии, не мога да разбера що за "гинеколожка" може да го каже  :crazy:

Правенето на любов, ако е нежно не може да попречи по никакъв начин на имплантацията. В ранна бременност се препоръчва да се внимава, но пък това със спонтанния аборт ... грандиозна глупост 8O

Пфу, някои жени как си забременяват и раждат без хал хабер да си нямат от нищо ... направо не е истина ...  :twisted:
« Отговор #22 -: Август 16, 2006, 11:20:56 am »
Или твоята позната не е наясно с нещата, или гинеколожката не би могла да се нарече лекар.
Скоро такава глупост не бях чела  :x Явно е, че някои така си и забременяват, без да знаят какво точно става в организма им.
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
« Отговор #23 -: Август 16, 2006, 12:49:55 pm »
Баракудке, това ме разби. :lol:
Благодаря ти, ще номинирам тази реплика на тази генеколожка за най-голяма глупост, в класацията. :lol:
Успех на теб пак!
« Последна редакция: Август 16, 2006, 19:46:05 pm от danidan »
*

baracuda

• 5348
« Отговор #24 -: Август 16, 2006, 21:40:00 pm »
 :balk_56: :balk_56: :balk_56:Смейте се,то и аз сега се чудя как се вързах на тая простотия!?!Но,сега поне не ме човърка от вътре! :balk_600:Уф,че съм и аз една патка! :crazy:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #25 -: Август 16, 2006, 22:09:04 pm »
baracuda  ти си една голяма сладуранка!!!!!Не си тормози главицата с подобни глупости! :bighug:
*

baracuda

• 5348
« Отговор #26 -: Септември 21, 2006, 19:36:30 pm »
 :flower:Момичета,да ви докладвам!Днес бях на преглед при доц.Маркова в Майчин дом.От прегледа тя установи,че имам належаща нужда от цветна снимка на тръбите и ми назначи хормонални изследвания.Дясната ми тръба индикира за поражения следствие на възпаление.Като видя спермограмата на милото ,каза че я притеснява малкият брой подвижност на сперматозоидите(сперматозоиди с нормокинеза-68.07%,сперматозоиди с акинеза-31,92%).Каза да направим нова спермограма там,на място(а,не както носих еякулата в лаборатория за 30 мин)За останалите изследвания от досегашния ми Док.се съгласи.Пряма е и много-внимателна.Та ,започвам отначало!Доста се притеснявам от резултатите,но поне ще разберем кой е проблема,който до сега ни е възпрепятствал до бебчо!Написах ви това,може да е полезно поне на варненките :flower:
           :heartbeat:Късмет,здраве и любов на всички! :heartbeat:
*
« Отговор #27 -: Септември 22, 2006, 09:42:07 am »
Мила baracuda ,радвам се че си отишла при доц.Маркова!!!!Знам ,че всичко ще си дойде на мястото,само трябва да имаме търпение!!!
 :bighug: :bighug: :bighug:

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
« Отговор #28 -: Септември 22, 2006, 14:07:38 pm »
Здравей ,baracuda !

На прав път си щом си започнала да ходиш при Маркова ! Наистина е страхотен специалист ! Действай и няма да съжаляваш ! Успех !!! yahoo_17 :balk_103:
*

baracuda

• 5348
« Отговор #29 -: Септември 22, 2006, 18:23:20 pm »
 :grouphug2:Благодаря мили сладурчета!
Благодарение на вас влязох в "правият път"!Дано да е по силите на доц.Маркова да ни помогне!Ще ви информирам за развитията!Ей,какво бих правила без вас?!? :thankyousign:
Пожелавам на всички stork-boy stork-boy stork-boy!
*

baracuda

• 5348
« Отговор #30 -: Октомври 24, 2006, 19:33:09 pm »
 :flower:Днес доц.Маркова ми направи цветна снимка за проходимост на тръбите.Резултатът:проходими.Хормоналните ми изследвания до тук на FSH,LH,Prolactin също са в норма.На този етап тя ми каза ,че е 90 % сигурна,че проблемът е мъжки фактор.Но да изчакаме за резултатът от новата спермограма.Кофти!Сега пък остава "материалът"да е негоден и незнам какво ще правим?!?Иначе за снимката,да ви кажа си е гадна болката(въпреки ,че интервенцията е 1-2 мин.).Бият ти венозно болкоуспокояващо,но не го усетих.Значи без него сигурно е кошмар.Относно екипа на Маркова са без грешка.Перфектно отношение и са много-внимателни :sunshine:.Препоръчвам на тези,които имат нужда ,да си правят снимката в Майчин дом.След това(за мен ужасно преживяване)нищо ми нямаше.Чувствах се супер,никаква болка,даже митках по магазините поне 3 часа.Да...момичета и този проблем го ликвидирах,а то зайчето май ще се покаже от където най-не сме очаквали...Има ли шанс,според вас?Имам в предвид,тези неподвижни сперматозоиди,могат ли да се "задвижат"със някакви лекарства?Чували ли сте за успеваемост?Започвам яко да се информирам за стерилитет на мъжа...
 :cuddle: yahoo_17Много,много ви прегръщам и да сте много-щастливи!
« Последна редакция: Октомври 24, 2006, 19:38:54 pm от baracuda »
« Отговор #31 -: Октомври 25, 2006, 15:31:17 pm »
може ли някой накратко да ме посъветва какви изследвания е добре да направя за да знам , дали имам някакви проблеми , свързани със забременяването или всичко е въпрос на време. Миналият месец бях на лекар и гениколожката ми каза ,че всичко е наред , но не съм си правила никакви изследвания. Направих си само няколко теста за ову., препоръките на лекарката бяха спазени, но днес отново съм с менструация. Моля посъветвайте ме какво да направя за собственото си успокоение ?!
*
« Отговор #32 -: Октомври 25, 2006, 15:37:03 pm »
Първо спермограма.
След това в зависимост от резултата, чакаш още няколко месеца или се обръщате към кабинет към репродуктивна медицина.
В очакване ....
« Отговор #33 -: Октомври 25, 2006, 16:03:45 pm »
Fussii, благодаря за отговора.
*

baracuda

• 5348
« Отговор #34 -: Октомври 25, 2006, 21:58:32 pm »
Mimi_mis, :heartbeat:Да,да да-първо спермограма(за успокоение на двамата),но и си пуснете и изследване за хламидии.Пийте си редовно фолиевата киселина и правете любов!Късмет :rainbow:!Дано! stork-boy
*

baracuda

• 5348
« Отговор #35 -: Ноември 17, 2006, 23:15:16 pm »
 :rainbow:...Вече трети ден не меря температура...Чувствам се свободна...Даже и тестове за ОВУ няма да си купувам.Малко почивка...Чакам следващият преглед при доц.Маркова,да видим какво още ще изследваме...Едно ми е замислено...
*
« Отговор #36 -: Ноември 18, 2006, 00:44:32 am »
:kiss: Само така, Баракудка!
Alexandra
« Отговор #37 -: Ноември 18, 2006, 22:29:43 pm »
:rainbow:...Вече трети ден не меря температура...Чувствам се свободна...Даже и тестове за ОВУ няма да си купувам.Малко почивка...Чакам следващият преглед при доц.Маркова,да видим какво още ще изследваме...Едно ми е замислено...
Мила Baracuda, преди да родя сина си минах през същите изследвания при доц. Маркова и след като ми направиха снимката на тръбите забременях. Въпреки, че продължихме с изследванията на половинката, т.к. все още не знаех, че съм бременна. Околните се усъмниха в мен след като унищожих за един предиобед буркан от 2 л. с кисели краставички, а след това храносмилателната ми система бурно се възмути от постъпката ми .
Независимо от това аз бях твърдо убедена, че не може да съм бременна, т.к. док ми каза, че предстои дълга битка ...
Е, нещата се наредиха различно ... :D

Сега се боря за втора успешна бременност .

Всичко ще се нареди при теб, само не унивай и не падай духом!  :)
Горе главата и само с усмивка напред!!!  :D   
« Последна редакция: Ноември 18, 2006, 22:34:40 pm от ledenka »
Животът е такъв, какъвто вярваш, че ще бъде ...
*

baracuda

• 5348
« Отговор #38 -: Ноември 19, 2006, 15:24:19 pm »
 :grouphug2:Направо ще ви удуша от прегръдки,да знаете! :lol: :bighug: