Ами накратко: две оперативни. Първата заради хидросалпингс, който се виждаше на УЗ само в дясно, но впоследствие се оказа еднакво голям и на двете тръби. Масово плътни сраствания и още и още. /предполагаема причина за тежкото състояние на органите в малкия таз е прекарана хламидиална инфекция/. Втората беше инициирана като диагностична, но пак премина в оперативна, защото се оказа, че пак е имало сраствания, но далеч в по-лека форма от първите.
Да, при д-р Попов.
Какво трябва да значи "момиче с по-тежка лапароскопия"?
Аз, а и Попов определиха моята също като доста тежка. Коментарът на лекаря беше, че не му се случва често да види чак такова ...хм..."мазало"...
На мнение съм, че всяко едно от момичетата тук, които са запознати с проблемите си търсят най-добрия лекар и най-добрата техника.Разбирам те, когато казваш, че и ти искаш това.
Виж моите мнения. Много пъти съм писала и за хидросалпингсите, и за лапароскопиите и в момента ми е ограничено времето, за да пиша толкова подробно....Надявам се да намериш повечето отговори на въпросите си. Аз ще ти пусна сега и едно ЛС