Гальонди,
При положение, че TSH ти е вкарано в норма, може ли Хашимотото да продължи да оказва вклияние за незабременяване? Чудя се Според мен не би трябвало?
Танита, досега всички лекари при, които сме ходили не смятат, че Хашимото-то е проблем, особено след като е под контрол и изследванията ми са добри. А и на мен ми е проблема задържането, аз през няколко месеца съм бременна, ама не се задържат и ги губя.. почти веднага сед като видим + тест, или няколко седмици след това..
Малко разводнихме
Да разкажа как мина моята първа сесия с иглотерапията...
Набоцкаха ме, от 12 иглички, едвам усетих едната как ми я боцнаха..Другите изобщо не разбрах кога ми ги сложиха. Една игла под лакъта, две покрай китката (от вътрешната и външната страна по една) една игличка под коляното и две на сгънката на стъпалото и крака. Много приятно беше, с някаква музичка, в която се чуваха и някакви птички.. Оставиха ме самичка в стаята, намалиха светлината..абе едвам не заспах! И се почна едно нарежение в областтана яйчниците, къркорене на стомаха.. Иглотерапевта ме успокои, че било нормално, заради подобреното кръвоснабдяване към матката. През 10 минути влиза да ми проверява пулса и да ме прверява как съм.. Като си тръгнах от кабинета, се чувствах по-добре отколкото след масаж! Тази седмица в Четвъртък пак съм там.. Дано има някакъв ефект!