Rommi, много правилно си ме разбрала
за лигавицата в цифри, на последното ми инвитро имах лигавица 9,5-10 с виагра, миналия месец беше 12. Аз също се бях притеснила, че повреме на курса лигавицата ми беше трагична, но накрая на процедурата това беше ефекта.
Бубе, а каква е била лигавицата в началото? Когато няма прилагано лечение?Мойта е около 4-5-6 мм. Това в различни цикли, различни дни, да не изпадам сега в подробности... Но повече не е стигала.
При лечение с естрофема дори се "сплеска". Без лечение беше 6мм, с естрофема по време на ову беше 4мм. За сега все още не съм приложила схемата с виаграта и доколкото разбирам, притесненията на док. са че дори от нея, лигавцицата не може да нарасне прекалено много, трудно би станала 10мм, ако по принцип си е 5мм. Но като дойде момента ще приложа и тази схема, то е ясно де.
Иначе поздравления за подобренията на лигавиците ви! А междувременно взимате ли някакви витамини или добавки?
Евро, мойта лигавица за сега не се е подобрила. Иначе в момента съм на естрофем,вит.Е и аспирин. Пила съм соя-витал, рибено масло, омега 3 мастни киселини, алое, сурови ядки хрупах по едно време на поразия, покълвах си жито и други семена няколко месеца - ефекта е никакъв. Засега.
Марина, ти нали на срещата ми даде координатите на една лекарка-иглотерапевтка. Намислила съм си да я "преслушам" и нея, да видим тя какво ще каже за мойте проблеми. Когато я посетя или има някакъв резултат от евентуално лечение ще пиша.