Фреш и Оги, благодаря ви! Нали знаете как човек има нужда от една топла дума...
Ще си напускам Гинката...
Много ми е тъжно, ама си имам приоритети. Готина е, професионалист, прекрасен лекар-направи ми хистероскопия, аборта след мисседа, винаги се е отнасяла чудесно, но вчера я хванах неподготвена. Издиша като е за стерилитет... Иначе е прекрасен акушер-гинеколог...Отивам аз, нахъсана да работим, да си направим екшън план. И тя не можа да ми отреагира. Аз предложих под питаща форма-да ровим пак хормоните, да ровим антитела и имунология, да продължаваме с прегнила, щото овутата ми са като пътнически влак-къде идва навреме, къде закъснява с дни, и да вземем да опитаме няколко инсета, защото съм с изклЮчително обилна слуз и да не би от там да е проблема. Пък преди инсето заради слузта, ако каже да проверим киселинността, да направим посткоитален...И тя просто не успя да отреагира подобаващо. Взе ми каза другия месец да съм си правила тестчета за ову и като станел теста положителен да сме тичали при нея за УЗИ, пък от там да тичаме до лаборатория да дадем материал, пък да го преработят, пък да тичам аз обратно с преработения материал, че да ми го сложи тя в матката срещу 70 евро. Аз погледах, помигах, па си тръгнах с подкосени крака. Пациентка съм й от почти 2 години. Да речеш, че не ми знае организма как работи...Тези уринни тестчета да го пробутваш на момиче, на което овуто може да е на 13 ден, а може и да е на 20 и да ме държиш в напрежение КОГА ще я правим тази инсеминация-не на мен. Мъжът ми ще лудне, ако една цяла седмица го държа в невидение днес ли ще ходим до лабораторията или утре, той на работа е с предварително планирани срещи и му трябва ясна представа кога какво да освободи. После мен тези тестове много не ме хващат, дори и най-добрите, вечно съм с половин черти, на точки, назъбени, на зиг-заг и т.н. Нали затова слагаме прегнил, мама му стара! Защото ЛХ пикът ми е ненадежден! Как да е, и да го хванем този ЛХ пик, и да сме си взели 10 дена отпуск, представяте ли си да тичаме до кабинета, от там до лабораторията, от там обратно до кабинета с обработения материал? Гинка няма лаборатория, само кабинет. Ми таман да попадна в едно задръстване в Прага и отиде материал, отиде инсе...И на всичко отгоре, понеже "трябва да се действа бързо и експедитивно", дори и нея да я нямало, колежката й щяла да ми направи инсето-дето не ме знае като пациент и не говори английски...Аз Гинка имам ли или нямам?! Много съм ядосана. Вече хвърлих око на 2-3 клиники, всички говорят английски и си имат собсвтени лаборатории и се занимават изцяло със стерилитет. Единственото кофти е, че ще искат всички изследвания отново, ама може да е за добро пък. Но ми е мъчно за Гинката ми. Аз си я харесвах много...
Ама повече ще ми се хареса да разбера какво точно ми пречи да забременея.
Ей на...Неволи...