Нат защо точно във Варна? Тук няма Криобанка, има една "докторка", Чернева, която принципно работи с Александров по инвитро програмите и тя се"пробва" да прави донорски инсета. И аз я питам добре тези мъже изследвани ли са за спин, хепатити и т.н. и тук ли съхранявате замразената сперма? И тя вика - ами защо ти е замразена бе момиче, ние го викаме донора който сте избрали и той идва в деня на инсеминацията. Аз мигам на парцали и питам ама вие кога успявате за един ден да го изледвате тоя човек и да направите инсето? И тя -ами те са изследвани някога и те са сериозни хора -студент едва ли правят непредпазлив секс, че кой ще се съгласи да го изледват всеки път? Аз пак питам-аи ако предната вечер е бил с жена заразена с нещо, риска не е ли голям. И това е великата фраза от нейна страна - "ами риск винаги има". Взех си изследванията и вече не стъпих там. И се надявам никой да не ходи рпи тази жена. Сега ходя в София, далечко ми е, ама ми е мирна главата. Малко дългичко стана, извинявайте за което, ама искам да предпазя хората от такава безотговорност.