Здравейте момичета, ние сме добре с бебоците
Нямаме много колики, обикновено само сутрин или следобед.Всъшност не съм сигурна дали като сме недоносени, силните колики няма да ни почнат малко по-късно.Ама скоро ставаме на 3 месеца, та се чудя още.Щото да чукна на дърво, не съм разбрала какво са колики.Дано така да си остане.
За стволовите клетки, аз мислих, мислих, и накрая си останах само с мисленето.Може би бях прекалено загрижена да изкарам бременността до по-дълго, отколкото да мисля за стволови клетки, а и нали накрая имаше проблем, и хич не ми беше до това.
Лейди, и аз така си мислех, че няма да се видя отново бременна и виж какво стана , цели две наведнъж.
Аз ноктите режа с нокторезачка и засега успявам без хитрини.
Момичета, да помрънкам малко за тези пусти килограми , не е проблема само как изглеждам, а че няма какво да обличам...бременни дрехи ми седят смешно, а другите много тесни, и пак смешно .Опитвам се да намалявам сладкото, но имам страхотен апетит
.Жоро вика, "хубава си си така" ама ....аз не мога да се приема.Ето в събота съм поканена на бебешко парти и кво става, "няма кво да облека".
Ох, помрънках малко, олекна ми
Ще се пазарува, ясно е .
Ми това е за сега от нас, ето една снимка от днес
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1209739Поздрави и целувки на всички
Ема2