0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Аз ли нещо не съм добре?
« Отговор #20 -: Октомври 09, 2006, 10:36:49 am »
Хей, спокойно  :lol:
Няма нужда от нерви.
Фантата пак се е газирала (както казва Мари)
и си разсъждава за нещата от живота :)

*
« Отговор #21 -: Октомври 09, 2006, 11:34:59 am »
Газирана, разгазирана- постоянно е заредена в хладилника! :lol:
Alexandra
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #22 -: Октомври 09, 2006, 20:32:32 pm »
Бени, пиши на кирилица и не обиждай потребителките на сайта.
*
« Отговор #23 -: Октомври 11, 2006, 11:26:41 am »
Здравейте момичета!
Тези въпроси, които ни измъчват,страха и от неуспех и от успех са нещо нормално, защото ние сме разумни и отговорни.Това е което ни тежи, защото ни кара да се замислим преди да предприемем нещо, но това е и фактора, който ще ни помогне да бъдем добри майки и да дадем на децата си всичко от което имат нужда, убедена съм.Фактът, че сме решили да предприемем тази голяма стъпка в нашия живот говори за емоционалното развитие, което сме претърпели, защото от обикновена девойка, всяка една от нас се превръща в бъдеща майка, която е готова да постави интересите на детето си на първо място.Този процес не е лесен и съм сигурна, че някой дори не преминават през него.Но самото решение да създадеш живот, произлиза не само от желанието да гушкаш нещо, а и от стремежа да дариш много любов и щастие.Това доказва, че ЖЕНИТЕ сме прекрасни същества-готови на всякакви саможертви в името на някой друг.С това трябва да се гордеем, да се обичаме и да си помагаме, защото колкото и да ни подкрепят мъжете,те не могат да се поставят на наше място.Дори и да са  най-добрите  съпрузи и бащи на света, майчинския инстинкт е недостижим за тях.Затова смятам, че трябва да оставим назад чувството за вина, произлизащо от въпросите "ама защо не започнахме по-рано", "Аз ли съм виновна", "Защо на мен", защото то ни стресира и измъчва допълнително.Кураж момичета, имайте вяра и в себе си и в партньора си и знайте, че вие ще станете ПРЕКРАСНИ майки.Пожелавам ви повече увереност в положителния резултат и разбира се  УСПЕХ!!! grouphug2:
*

Kurvalinka

« Отговор #24 -: Декември 16, 2006, 10:31:58 am »
 :blowingdust:
« Последна редакция: Декември 16, 2006, 11:04:29 am от Мели »
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #25 -: Декември 16, 2006, 10:39:17 am »
Моля ви модератори,направете нещо.....
     Това над мен е чудивищно!
         :balk_159: :balk_160:
« Последна редакция: Декември 16, 2006, 11:19:29 am от mishanta »
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
« Отговор #26 -: Декември 16, 2006, 10:55:55 am »
Н
Моля ви модератори,направете нещо.....
     Това над мен е чудивищтно!
         :balk_159: :balk_160:

Не е чудовищно, неграмотно е. Във всеки смисъл на думата.
Само неграмотен и ограничен човек би си позволил да напише горното. И бедната му душа едва ли съзнава колко болка ще причинят недомислените му писания.

lb2f
« Отговор #27 -: Декември 16, 2006, 11:01:58 am »

Виж какво,  Kurvalinka :)
Ако аз съм ти дете - ще ме е срам от майка ми.
Никой не те кара да четеш безмислени неща ! ;)
Стой си там, където четеш смислени и ги заливай с тези "мили думи". ;)
И един съвет, макар че едва ли приемаш . :lol:
Пиши по-грамотно - трите ти деца ще имат нужда от това. ;)  :lol:
« Последна редакция: Декември 17, 2006, 17:58:16 pm от Lali »
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #28 -: Декември 16, 2006, 11:05:38 am »
Довиждане, Kurvalinka. Потърси си друго място за забавления.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #29 -: Декември 16, 2006, 11:17:52 am »

:flower:Мели ,БЛАГОДАРЯ!
 :grouphug2:
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #30 -: Декември 16, 2006, 11:59:13 am »
Курвалинке, името ти /ника/ много подхожда на това което си написала.
Момичета, не си струва да четете това
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
« Отговор #31 -: Декември 16, 2006, 12:20:17 pm »
Ще си зареже трите деца непогледнати, за да се регистрира специално в чужд форум и да ми обяснява неграмотно тънката разлика между "правя" и "създавам". Курвалинкини работи! Какво друго да кажа! :lol:
Alexandra
« Отговор #32 -: Декември 16, 2006, 12:22:49 pm »
Цитат
Нищо няма да стане от вас ами....просто сте много суетни а Господ на бодлива крава рога не дава. Изплащати карма и не го разбирате че сте наказани за безверието си и материализма. Децата не се "правят" както се изразява някое от момичетата тук! Те се създават. Аз има  три деца и не си спомням да съм ги "правила". .....
 .....Просто ви чета безсмислените насърчения и хвалби придружени от страхове за които само вие си знаете. Ако сте лоши и не разбирате какво значи рожба и майчина обич то и никога Бог няма да ви дари с деца. Помислете върху думите ми и ще разберете за какво говоря. Никакви форуми няма да ви спасят. Молете се и правете добрини и ще бъдете възнаградени. Който има уши да слуша!
Виж какво курвалинка
Това ,че си майка на 3 деца,не ти дава правото да се подиграваш с нещастието на другите ,които с години се мъчат да създадат собственна рожба.Не сме една и две ,а сме 270 000 регистрирани двойки(може би сме повече,тъй като има доста,които се страхуват да се впишат в регистрите на проблемното забременяване).
И всички тези момичета наоколо заслужават възхищение,защото продължават борбата.Вярно е че понякога изпадат в отчаяние,но това е напълно човешко чувство,след дългогодишните опити.За тях изразът "не мога повече,предавам се" не съществува.
И много често започвам да си мисля ,че "господ или кармата" ни правят това нарочно,защото са горди с "творенията си" -толкова отговорни ,силни и пълни с енергия и жизненост същества,които не губят надежда и продължават смело напред!Горди са,защото такива личности вече рядко се срещат.А сега да ти обясня на разбираем за теб начин,- когато харесваш нещо (например някой актьор или певец) ти издирваш всичките филми,концерти в които е участвал и се наслаждаваш да го гледаш.Същото е и с "невидимите за нас "отгоре".Кеф им е да ни гледат"как преминаваме през всичките изпитания",как любовта ни се разраства, как си отваряме за сърцата за нещастието на другите,как си помагаме взаимно,без значение че дори не сме се виждали,как сме се обединили от една обща цел и това е да имаш дете от човека с който си избрал да продължиш живота си.Естественно рано или късно ние заслужено си получаваме най-големият подарък-да бъдем майки!!!
А за такива като теб,които са родили набързо2-3 деца и после само се чудят къде и с какво да се заядат и да сипят "ужасните си обиди" наляво и надясно няма място при нас.
Нито имаш нашите проблеми,а и са ти чужди чувства като състрадание,почит и уважение.Да не говорим че интелектуалното ти ниво е доста по-ниско от това на присъстващите тук.Така че най-добре ще е доброволно да напуснеш ,/без да правиш опити да се присъединяваш към редиците ни/,защото просто нямаш шансове за оцеляване сред нас (след коментара ти по-горе)
*

victorita

• 531
  • Моето малко слънце КРИСТИАН се роди на 21/01/2010
« Отговор #33 -: Декември 16, 2006, 12:27:05 pm »
абе оставете жената явно се мисли за СВЕТИЦА .............като съдя по думите и.(само се чудя що тогава си е избрала такъв ник)
*

Osiana

• 4888
« Отговор #34 -: Декември 16, 2006, 12:31:37 pm »
Курвалинкини работи! Какво друго да кажа! :lol:
:rockon:  :cool: :jump12:

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
« Отговор #35 -: Декември 16, 2006, 12:36:24 pm »
Еййй, момичета, мили момичета.... не се ядосвайте моля ви... нима това същество (ммм... не намирам друга дума..) заслужава нашите нерви, възмущение ...

Неее милички, изоообщо не заслужава това.... А и както виждате Мели вече се е погрижила да не ни ядосва повече...

Яяя, аз да видя по една голяяяяяма широка усмивка от всички вас  :lol:

Едно мнооого голямо  :bighug: от мен, за всички вас и много много  :balk_21: :balk_21: :balk_21: и широоооки усмивки  :balk_62: :balk_62: :balk_62: за всички вас

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

Osiana

• 4888
« Отговор #36 -: Декември 16, 2006, 12:40:05 pm »
(само се чудя що тогава си е избрала такъв ник)
Ами 3аЩото това най и подхожда, Вики :lol: :lol:

*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #37 -: Декември 16, 2006, 12:43:36 pm »
Оф, няма да яхам метлата, ще съм добро дете. Ама не мисля, че ника е свързан със светостта - просто жената е к* по душа. Тези за жалост са най-лошите.
Скъпа моя, аз имам дете, не съм го правила, създала съм го с любов и желание. Пък че съм бодлива крава - бодлива съм. Ама Господ и рога ми е дал и е знаел що ми ги е дал. Щото не съм роб и не съм мърша, а се боря за това, което ми е най-свидно. И не забравям да се преклоня пред него и да му благодаря, не за друго, а че ме е "наказал" така, за да мога после да усетя колко е сладко да си майка. Защото твоите "създадение" 3 деца, така и не знаеш какво е да си ги искал, да си ги чакал, просто си ги получила ей така, наготово.
Пък да не говорим на какво ще ги научиш, ти дето говориш за Господ - ами чуй се само??? Как не те досрамя да говориш така, че и така да се кръстиш??? Аз бих ти натрила устата със сапун :brush:, като на непослушно дете. Въпреки че се съмнявам, че в глупавата ти глава и тъмната ти душа ще влезе и дума от това, което са ти казали
Момичета, вие сте чудесни хора, борбени жени и ще станете страхотни майки! Аз нямам съмнения в това. Просто малко по-стръмен е пътя и по-дълъг. Аз знам, че ще дойде и вашето време :balk_21:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #38 -: Декември 16, 2006, 12:48:35 pm »
Подминавайте такива постове с усмивка... Светът е шарен, хората са различни и тъкмо затова е интересно. Мисля, че го споменах и по друг повод, но пак ще го кажа: повечето хора гледат на света само от височината на собствената си камбанария и колкото по-малка е въпросната височина, толково по-бедна е и гледката. Така, че не я съдете, горкичката жена - тя няма представа колко широк, разнообразен, пъстър и вълнуващ е света, защото вижда само приземията... Да и покажем до къде се извисяват нашите камбанарии, като и отвърнем с усмивка и снизхождение и да и помахаме отгоре...
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #39 -: Декември 16, 2006, 13:27:40 pm »
 :balk_87:  Курвалинка май нещо са й много комплексите... Ама не е улучила мястото на което да ги избива