Здравейте момичета!
Тези въпроси, които ни измъчват,страха и от неуспех и от успех са нещо нормално, защото ние сме разумни и отговорни.Това е което ни тежи, защото ни кара да се замислим преди да предприемем нещо, но това е и фактора, който ще ни помогне да бъдем добри майки и да дадем на децата си всичко от което имат нужда, убедена съм.Фактът, че сме решили да предприемем тази голяма стъпка в нашия живот говори за емоционалното развитие, което сме претърпели, защото от обикновена девойка, всяка една от нас се превръща в бъдеща майка, която е готова да постави интересите на детето си на първо място.Този процес не е лесен и съм сигурна, че някой дори не преминават през него.Но самото решение да създадеш живот, произлиза не само от желанието да гушкаш нещо, а и от стремежа да дариш много любов и щастие.Това доказва, че ЖЕНИТЕ сме прекрасни същества-готови на всякакви саможертви в името на някой друг.С това трябва да се гордеем, да се обичаме и да си помагаме, защото колкото и да ни подкрепят мъжете,те не могат да се поставят на наше място.Дори и да са най-добрите съпрузи и бащи на света, майчинския инстинкт е недостижим за тях.Затова смятам, че трябва да оставим назад чувството за вина, произлизащо от въпросите "ама защо не започнахме по-рано", "Аз ли съм виновна", "Защо на мен", защото то ни стресира и измъчва допълнително.Кураж момичета, имайте вяра и в себе си и в партньора си и знайте, че вие ще станете ПРЕКРАСНИ майки.Пожелавам ви повече увереност в положителния резултат и разбира се УСПЕХ!!! grouphug2: