0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Kika

инвитро?Колко опита? Шарлатани или лекари
« -: Септември 27, 2006, 15:42:56 pm »
Привет,
питам има ли някой в този форум,който да не е пробвал инвитро повече от един път?

И изобщо има ли някакъв шанс това да стане отведнъж?

Познавате ли хора който са успяли с един опит?
Какво е вашето мнение,лекарите ни помагат или печелят,на наш гръб?
Re: инвитро?Колко опита? Шарлатани или лекари
« Отговор #1 -: Септември 27, 2006, 15:47:18 pm »
Елиас, Пами, Кика - избери си ЕДНО име, регистрирай се и пиши.
Днес ти пусна 5 теми с три различни ника.
*
« Отговор #2 -: Септември 27, 2006, 15:49:53 pm »
Хахаха, Рабитче, това на разтрояване на личността ми прилича :D :D :D
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
*
« Отговор #3 -: Септември 27, 2006, 15:56:07 pm »
 :D Браво Зайо.А относно въпроса на госта с много имана-да,има успели от първия път.Има и шарлатани,има и истински лекари.Поразгледай форума!
*

Kika

« Отговор #4 -: Септември 27, 2006, 16:03:18 pm »
Привет,
питам има ли някой в този форум,който да не е пробвал инвитро повече от един път?

И изобщо има ли някакъв шанс това да стане отведнъж?

Познавате ли хора който са успяли с един опит?
Какво е вашето мнение,лекарите ни помагат или печелят,на наш гръб?

Nqma razdvoenie na licnosta,
prosto sme 3ri kolejki koito 4etem s isnteres fashite forumi,i vsyaka ot nas ima konkreten vupros
« Отговор #5 -: Септември 27, 2006, 16:09:35 pm »
Nqma razdvoenie na licnosta,
prosto sme 3ri kolejki koito 4etem s isnteres fashite forumi,i vsyaka ot nas ima konkreten vupros
Нека всяка от трите ви бъде така добра да пише на кирилица. И всяка от вас да се регистрира във форума, за да е по-лесен контактът помежду ни.
*
« Отговор #6 -: Септември 27, 2006, 16:16:00 pm »
Нека споделя моя опит.Когато правих процедурата бяхме 11 момичета от различни градове.При всички лекарствата бяха в различни дози.Според това как отговаря организма на всяка една.Всичко е индивидуално.В крайна сметка забременя само една-от първия и опит.Най добре да посетиш няколко клиники и да прецениш на кой лекар можеш да се довериш.А каква ти е диагнозата,ако е уместно да попитам?Момичета с подобна диагноза биха те насочили по лесно към определена клиника или специалист.
*

Kika

« Отговор #7 -: Септември 27, 2006, 16:16:41 pm »
Няма проблем,
извиняваме се за създаденото положение и нодорузомение!

Пожелаваме успех на всички,на които им предстои ин витро!
« Отговор #8 -: Септември 27, 2006, 16:20:49 pm »
Кика, успех и на вас тричките!

Тук във форума има поне няколко момичета, успели от първо ин витро. Пожелавам този късмет и на вас!
« Последна редакция: Септември 29, 2006, 15:07:49 pm от little_rabbit »
*

Kika

« Отговор #9 -: Септември 27, 2006, 16:24:25 pm »
Казвам се Петя,и съм  правила 1 опит преди доста време,естествено нестана,
правих го при Д-р. Димитров ,незнам какво обърка но ,ни изкара едва ли не единственият случай в БГ!Едва ли не ме изкара извънземно с незнам си какви яйцеклетки. Неможа да стигне до оплождане на яцеклетките.

Препатила съм много,и смятам че темата,Лекари,ПОМОЩНИЦИ или Шарлатани, е много актуална.

Преди да стигна до инвитро,ми направиха няколко инсеминации, но никои  не се сети да провери дали тръбите са ми проходими.

Та схвастате идеята,за въпросът ми!

« Отговор #10 -: Септември 27, 2006, 16:38:41 pm »
Здрасти Петя :D

Очевидно д-р Димитров не е действал много професионално, ако е правил инсеминации без проверка на тръбите :?

Един опит нищо не значи и щом веднъж яйцеклетките не са станали добри, не значи, че и следващия път ще е така - може би с различен протокол за стимулация.

Е, доста момичета са се хвалили, че е станало от първия път, но в повечето случаи са нужни 2-3, дори при някои 5 опита.

Обърни се към някоя друга клиника за стерилитет, според мен.

Желая ти успех!
Благодаря ти, Бени!

*

Kika

« Отговор #11 -: Септември 27, 2006, 16:41:55 pm »
A,относно Диагноза,НЯМЯМ заболявания които да попречат на евентуална бременност.
Просто от лекарска немарливост,се наложи да ми извадят и двете маточни тръби
*
« Отговор #12 -: Септември 27, 2006, 17:12:10 pm »
Здравей, Кика!
Аз съм бременна след първия си инвитро опит в център по репродуктивна медицина и оплождане инвитро - София, при д-р Владимиров и д-р Тачева. Причината за стерилитета при нас е основно моите запушени тръби.
Желая ти да потърсиш и намериш Твоят лекар и от първия път заедно с него да постигнете положителен резултат!

« Отговор #13 -: Септември 28, 2006, 09:24:33 am »
Здраей, Кика!
Аз също съм бременна след първи опит ин витро, преди това имам 3 неуспешни инсеминации. Причината за нашия стерилитет не беше изяснена!
*
« Отговор #14 -: Септември 28, 2006, 09:55:45 am »
3дравей Петя,
а3 съм правила много опити Ин витро, но не мисля все още, че не3абременяването се дължи на лекари шарлатани.
Тук има много момичета 3абременели от първия път и много такива като мен, които и след 6 опита не успяват. Но това не 3начи, че лекарите са добри или лоши специалисти.
Ти си правила твоя първи опит отдавна. Сега мисля, че има повече специалисти в тая област.
Просто си и3бери твоя лекар, като прочетеш малко повече във форума и му се довери.
Случайноста да се 3абременее от първия път е доста голяма.
Съжалявам 3а отстранените ти тръби. По една или друга причина се стига и до това. И а3 съм със 3апушени тръби, а от скоро и само с една, но още не съм се предала.
Желая ти късмет.
« Отговор #15 -: Септември 28, 2006, 22:47:53 pm »
МНОГО ТИ Е ГРОЗНО ЗАГЛАВИЕТО НА ТЕМАТА
Ако се поразровиш малко във форума , ще се освадомиш малко по-добре.
Моята най добра приятелка забременя от първия опит инвитро.Знам за още три момичета от нашия град които са забременяли от първиа път.Да не говорим че има хора, които нямат компютри и не са споделили тук.
*
« Отговор #16 -: Септември 29, 2006, 09:48:18 am »
Абсолютно съм съгласна с Дер, не може така да се подхожда още в началото. Като , че ли някой насила ни кара. Има си рисковете, но знаем цената , заради която си струва  ВСИЧКО. А и се предполага, че ако здравомислещ човек е в  СИТУАЦИЯ ,ще провери и на други места какво се случва. Поне в момента има избор, и то на добри специалисти. А вече от кой път ще стане, не само лекарите са отговорини, а много други материални и нематериални фактори. И нека, моля преди някой да отвори тема, да почете, да се пообразова поне малко и после да пише! Тук не сме на Женския пазар! Успех та всички!
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #17 -: Септември 29, 2006, 12:50:05 pm »
Успеваемостта от "ин витро", дори и в най-добрите центрове в чужбина, е под 50%, така че е по-вероятно да не стане от първия път.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

Kika

« Отговор #18 -: Септември 29, 2006, 14:43:27 pm »
МНОГО ТИ Е ГРОЗНО ЗАГЛАВИЕТО НА ТЕМАТА
Ако се поразровиш малко във форума , ще се освадомиш малко по-добре.
Моята най добра приятелка забременя от първия опит инвитро.Знам за още три момичета от нашия град които са забременяли от първиа път.Да не говорим че има хора, които нямат компютри и не са споделили тук.

Права си може и да е грозно,но реалноста е грозна!
И съм достатъчно осведомена,има и доста "лекари"които ни помагат,но само и само с цел да печелят.
И несъм единствената на такова мнение,просто никой досега не го е изказвал гласно!

*
« Отговор #19 -: Септември 29, 2006, 14:52:10 pm »
Кика, извинявай но за мен ти си поставено лице или и аз незнам - писала си , че си правила инсеминации, после си писала че нямаш тръби, а накрая заявяваш , че си много осведомена.Според мен нито инсеминации, нито инвитро си правила, за мен ти си поредния "болен мозък", кото по неизяснени причини влиза в Зачатие. Не ти прави чест.