0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: момичета, моля, помощ!!! /бременност/
« Отговор #40 -: Ноември 06, 2006, 00:16:16 am »
момичета  :bighug:
посещението при док в софия беше извънредно. аз съм от варна,но поради служебно пътуване се оказах в софия, в неделя, 16.30ч, без интернет, бременна в не знам точно коя седмица (би трябвало девета, но според размера на плодния сак седма - късно зачеване) и с кървене. последното за което се сетих беше име на док, споделен от момичетата от софия :(. и така попаднах в една ин витро болница при един хуманен лекар, който ми разби надеждите за нормална бременност. и тъй като пътуванията бяха неизбежни - тръгнах, стискайки палци и на краката. разбира се тъмното течение спря на път за Бг, а във варна вече няма и помен от него.а утре (то май вече стана днес) съм на преглед при моя док във варна. с ОГРОМНАТА надежда в плодното сакче да се е развило бебче... :balk_144:
мини - стискам палци всичко да е наред! късмет!
*
« Отговор #41 -: Ноември 06, 2006, 09:21:42 am »
Вики, добре си си дошла отново в БГ и спри да се стресираш.
Течение може да ти се появи около дните на твоята менструация и то е доста нормално. Моя приятелка бременее щастливо вече 4 месеца и половина и получава от време на време течения...а бебчето си расте и танцува в корема и...
Разбира се само лекар може да каже каква е причината и какво е течението - така че аз ти стискам силно всички свои палци за днес!!!
И те чакаме след няколко часа във форума  с добри новини.
Желая ти щастие
« Отговор #42 -: Ноември 06, 2006, 10:20:01 am »
:(. и така попаднах в една ин витро болница при един хуманен лекар, който ми разби надеждите за нормална бременност.

Викето,  постингите ти са малко хаотични, би ли споделила как така лекарят е разбил надеждите ти за нормална бременност?
*
« Отговор #43 -: Ноември 06, 2006, 12:21:17 pm »
момичета, благодаря на всички за подкрепата. за съжаление диагнозата е missed abortion. утре съм на кюретаж. случват се такива неща. плодът просто е спрял да се развива...
постингите ми може би са хаотични, защото и в главата ми е хаос, мини. а лекарят в софия, който ме преглежда преди 3 седмици, ме обезкуражи, поставяйки ми почти 100% диагноза missed abortion ( с едни мижави 3% всичко да е наред). надеждата обаче умира последна, колкото и клиширано да звучи.
след 3 месеца пак ще опитаме, дано природата спре да си прави лоши шеги.
как беше - това, което не ни убива, ни прави по- силни. късмет на всички!!!
Оникс, как си миличка? успокои ли се?  подновихте ли опитите? благодаря ти за куража...
в момента ми е малко трудно да пиша.  опитвам се да си подредя мислите и да започна на ново след утрешния ден...
:grouphug2:
« Отговор #44 -: Ноември 06, 2006, 12:42:43 pm »
Много съжалявам,Викето! :?
И аз от това се страхувам заради кървенето...
Кюретажа ще мине ,времето после-също...Не се тормози, питай лекарят си какви изследвания трябва да направиш.
*
« Отговор #45 -: Ноември 06, 2006, 12:53:42 pm »
Вики  безкрайно съжалявам, че се получи така!
 :balk_144:
Всички момичета тук ще са с теб в борбата ви занапред за бебоче!  :hug2:
Предполагам, че доктора в София който ти е поставил диагнозата не е искал да те обезкуражи, а по-скоро е направил вярна диагностика (за съжаление не това което всички искат да чуят, че всичко е ок).
Прегръдки и стискам палци всичко да се подреди в най-скоро време!
 :bighug: :crossfingers:
*
« Отговор #46 -: Ноември 06, 2006, 13:14:56 pm »
И аз от това се страхувам заради кървенето...
Кюретажа ще мине ,времето после-също...Не се тормози, питай лекарят си какви изследвания трябва да направиш.

при мен кървенето не е било причина, а последица, която странно изчезна. от 3 дни нямам кървене, но мисседа е факт. започнаха да ме болят кръста и таза от няколко дни, тъй като матката според док се опитва да изхвърли плода. не се притеснявай, мини, не винаги кървенето е свързано със загуба на плода. надявам се при теб всичко да е наред! мисли позитивно и не се поддавай на паниката, иначе става лошо :(
права си, че се преживява кюретажа, вече свикнах с тази мисъл и нямам търпение да стане утре, за да минава по- бързо времето до следващия ни шанс. мъчно ми е и пак ми потичат сълзите през 15 мин, но явно така е писано...

:bighug: на всички
*
« Отговор #47 -: Ноември 06, 2006, 16:04:15 pm »
viketo - много съжалявам :(

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
« Отговор #48 -: Ноември 06, 2006, 20:35:30 pm »
Викето, както ти казах вярвай !
Станало е поне веднъж, ще стане пак.
Както ти е казала Мини, трябва, ако ти е възможно да успокоиш топката, струваш ми се доста под напрежение, с непрекъснати пътувания...
Пък и докато забременееш пак търси си надежден лекар във Варна, за да посрещнеш новината спокойно и ще видиш вси4ко ще мине добре.
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #49 -: Ноември 07, 2006, 09:08:47 am »
Много съжалявам,Вики!Късмет занапред! :balk_21:
« Отговор #50 -: Ноември 07, 2006, 12:00:04 pm »
Viketo, много съжалявам ... :balk_145:

Напълно те разбирам и ти съчуствам, аз самата преживях същото преди месец - в 12 г.с. чух диагнозата "missed" 3 седмици след като се радвах да видя сърдечния ритъм . Последва абразио и всички неприятни следствия от това .  :balk_134:
Времето минава, лекува и намалява болката от загубата, но и времето предстои, така че винаги има следващ шанс.
Горе главата, всичко ще се нареди  :balk_101:
Бъдещето предстои  :balk_16:
Кураж и не се отчайвай, ще опитате пак и този път ще е успешно  :balk_21: 
Животът е такъв, какъвто вярваш, че ще бъде ...
« Отговор #51 -: Ноември 07, 2006, 13:12:21 pm »
Скъпа Вики, много съжалявам за това което преживяваш. Горе главата и продължаваш напред. Следващия път ще се получи. И си почивай малко повече, понамали ги тея пътувания.
*
« Отговор #52 -: Ноември 07, 2006, 14:36:00 pm »
момичета, благодаря ви!!! много ми помагате да приема по- леко нещата... радвам се, че ви има  :grouphug2:
днес сутринта мина кюретажа, надявам се никога повече да не преживея нещо подобно  :balk_145:. ledenka - вече разбирам момичетата, минали по този път, адски много съжалявам   :balk_21: дано никога вече не ти се случва!!!
сега намалям темпото, започвам да пия "забравихкаквоточнобеше" - прогестин? и стискам палци всичко да е наред!стискам палци за всяка от вас!!!
благодаря ви  :bighug:
« Отговор #53 -: Ноември 08, 2006, 14:39:06 pm »
Миличка, съжалявам за това, което се е наложило да преживееш! Пожелавам ти болката от загубата скоро да бъде заменена с най-голямата радост!
Късмет!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #54 -: Ноември 08, 2006, 18:59:26 pm »
Вики, надявам се да те намирам в по-добро разположение на духа днес. Е това лошо мина, сега - само напред.
Не сме подновили опитите - ще ми се да изчакам поне един цикъл. Моят кюртаж беше на 13.10, така че очаквам менструация около месец след това.
Освен това ми се ще да изчакам и резултатите от изследванията - ние правихме имунологични, генетични и някои хормони.
Искам да те питам за "забравихкаквоточнобеше" - прогестин? - защо ти го препоръчаха, като превенция, или има точна причина?
Целувки, мила и...с вяра напред
*
« Отговор #55 -: Ноември 08, 2006, 19:23:36 pm »
onix, днес наистина се чувствам по- добре. опитвам се да забравя неприятната случка и се старая да не се отдам на тъгата. от това само би пострадала връзката ми, а мисля че в момента и двамата с моето момче имаме нужда един от друг. той не по- малко от мен се радваше и надяваше на бебче.
относно прогестина - ще изчакаме прегледа след 14 дни, преди да започна приема. не успях да разпитам док за какво точно ще го вземам, защото има близо 2 седмици дотогава, но от обясненията му докато ме изпращаше вчера разбрах, че причината за миседа е бавно вграждане на плодния сак в матката, поради удебелена маточна стена, на което ще повлияе прогестина. малко дълго изречение, но...надявам се успях да се изразя. подробно ще го разпитам на следващия преглед.
поздрави и целувки
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #56 -: Ноември 08, 2006, 21:15:23 pm »
Viketo,смело момиче си! :balk_21:Възхищавам ти се! :sunshine:МНОГО,МНОГО щастие ти желая! yahoo_17 stork-girl
« Отговор #57 -: Ноември 09, 2006, 09:17:12 am »
zdraveite momi4e i ot men.4eta napisanoto ot vas i se 4udia shte imam li i az vashia kuraj.moiat kurtaj beshe na 30 april t.g. i oshte mi e trudno da poviarvam,4e tova se slu4i.psehi4eski mi e trudno da go prejiveia,moje bi zashtoto sam niamala shtastieto na vikito da si ima vsi4ki vas.vikito vazhishtavam ti se.naistina si mnogo smela.....znaete li i az ve4e se 4uvstvam po dobre i se nadiavam skoro da vi se pohvalia s dobra novina. :blowingdust2:
*
« Отговор #58 -: Ноември 09, 2006, 09:26:53 am »
baracuda,  :balk_21:, хубавите неща стават бавно! няма да успеем да ги оценим, ако не сме ги изстрадали...
kerilain, няма смисъл да се отчайваш, мила! много съжалявам за това, което се е наложило да преживееш :( един кюртаж, обаче, не ти поставя диагноза "невъзможност да съм майка". негативизмът може само да ти навреди. знаеш че в много от случаите бездетни двойки забременяват след години опити едва когато се успокоят и спрат да мислят за това. не се тревожи, мила! минало е доста време от кюртажа. каква беше диагнозата? сподели ли с някого за проблема или си го таиш в себе си? ние сме готови да те изслушаме и разберем, ако имаш желание да споделиш :grouphug2:
« Отговор #59 -: Ноември 09, 2006, 11:12:13 am »
za shtastie imam edno sladko momi4enze na 3,5god.vinagi sam me4tala za dve detza.s nikogo ne spodeliah makata si,za da ne pritesniavam blizkite hora okolo men.diagnoza...rabotata mi e mnogo tejka,noshnite smeni me moriaha.doktora mi predpolaga 4e e ot tejkata vizi4eska rabota.sega se pritesniavam da ne mi se slu4i sashtoto,no jelanieto mi za bebo4e e mnogo po silno.viketo,blagodaria ti mnogo 4e me razbirash i mi davash kuraj :grouphug: