Здравейте, момичета. последните дни ви занимавах с темата бременна съм - не съм бременна. е, съм. само дето днес док ми каза едни неща, дето ме хвърлиха в ужас. ще ви опиша ситуацията, моля ви тези от вас, които могат да ми кажат нещо разумно, да пишат.
последен МЦ - 13 август. при днешния преглед при д-р Цонев (болница проф. Темелков, Варна), резултата беше : плоден сак с размер 27 мм, малък, мътен и "сгърчен" (буквален цитат), евентуално - невитален плод. и аз като го чух това спрях да приемам и предавам. питам го от какво може да се получи - Божа работа, супер отговор. като се прибрах у дома (поне малко да се успокоя преди да отида на работа), видях какво е написал в диагнозата, ако мога така да нарека листа хартия със снимките - за 27 мм размер и 7.5 седмици плод ????и почнах да смятам - ми не са 7.5, а мах 4. според него може да става въпрос за закъсняла ову, точно преди цикъл и тогава да е станало зачеването. или другата диагноза - кюртаж. е това вече ме кара да изтръпна. записа ми час за другата сряда. тогава щяло да стане ясно дали има сърдечна дейност и какво правим. само че аз пътувам в четвъртък и се прибирам на 02/11. и то няма да бъда в страната. е, кажете ми как да чакам до сряда или пък до след месец. дотогава ще полудея. моля ви, дайте съвет. възможно ли е той да с елъже? според моите изчисления при цикъл на 13 август тези 7.5 седмици са абсурд. а размера 27 мм адекватен ли е? следващия мо преглед при друг док (четвърти) е в четвъртък сутрин. трудно ще издържа. има ли смисъл да чакам или да пристъпвам директно към процедурата, която мразя? благодаря ви за отговорите.