но всеки метод си има плюсове и минуси и е хубаво да сме наясно кое сме склонни да понесем и кое не.
Именно!
Момичета, радвам се, че съм ви заразила с оптимизъм
За процедурите - всеки да си слуша лекарят и да преценява плюсовете и минусите, наистина
Вярвам, няма майтап бе, организира се такова движение за реабилитация на процедурите на естествен цикъл. Аз пък исакм да попитам, ако в Скандинавските страни връщат само по един ембрион, какъв е смисълът от стимулация?
Това, че не всеки месец става работата трябва човек да си го осмисли и приеме много сериозно, преди да се захване с тази работа. Ама точно това е положително - подхождаш много по-спокойно. Не се навиваш много много. Аз предния месец преди този опит например отидох сутринта за пункция, а се оказа, че през нощта фоликулът се е спукал - ама какво - прибрах си се у дома си си правихме кекс по старомодному - пак е далавера, таймиран опит. Освен това, единственият ми разход беше за прегнила и кръвната картина, даже не ми взеха и един лев за УЗ-тата, които ми правиха. Е какво губя при това положение, като следващия месец може да опитвам пак, а и трупам още информация (че явно по естествен път няма намерение да стане, независимо от отлично таймирания секс
)
Момичета, да не излезе нещо, че навивам някого да пробва такава процедура. Аз си имам противопоказания за стимулация, добри показания за опитване на естествен, а и преживях наистина много тежко една прекратена стимулация - ходил си 20 дни всеки ден за инжекция и после и изследвания, дал си куп пари, навил си се яко, и изведнъж - канцелиране, много ми се стори гадно.
Просто споделям за информация, както и аз чета с интерес информация от други момичета за много процедури, които например не са за мен.
Приемам да съм заразителен пример, ама само след като забременея