Ами вижте какво , мацки, аз за съжаление не мога да бъда деликатна като Куки,всички усилия до тук доведоха до малък резултат. Тези 140 задържани преписки ще бъдат разгледани и одобрени. От сигурен източник разбрах. Това преди две седмици беше невъзможно.
Сега беше и Е момента да натискаме още , да искаме повече бройки за догодина, оптимизиране на условията за кандидатсване , прозрачност...СЕГА! Утре ще бъде късно , но , винаги има едно "но".
Това няма да стане без участието на ВСЯКА ЕДНА ОТ НАС.
Мълчите си , спотайвате се и чакате , какво ? Отново да се изгаврят с вас , отново да ви унижат и убият надеждите ви .....
От какво ви е страх , от колежката , съседката , роднините на мъжа ви или ????
Питам ви ,защото и аз така си мълчах , и аз се страхувах и срамувах , и знаете ли какво разбрах, че всяка победа си има цена .
Цена ,която трябва да се плати и ,че всъщност страха от предразсъдаци се побеждава с много , ама много малко смелост.
Много повече ще ви бъде нужна , ако отивате да ви вадят зъб.
Да , това дали ще се борите или не , го решава всяка една от вас по отделно.
Но ,когато се замислите в/у този избор , помнете че тази свята битка си заслужава !
И ако пак изберете ,комфорта да бъдете анонимни в мрежата, то тогава , моля ви ,не се оплаквайте от нашата " смотана държава" , защото тя няма да стане по -добра от празно дърдорене във форума!