дами, може да ви прозвучи налудничаво, но ето каква идея имам.
тъй като трябва да продължаваме да привличаме вниманието на обществото към безчинствата на Здравната каса и трябва непрестанно да даваме нови и нови поводи за интерес на медиите към нашия проблем, защото и те страници и минути имат да пълнят, броеве и рейтинги да продават, ми хрумна идеята за следващата протестна акция срещу готините пичове от здравната каса.
Кодово име "Акция Ин Витро"
Знаете, че витро означава нещо като стъкло.
Нека се уговорим за един ден и час, в който всяка от нас ще отиде пред здравната каса и ще остави буркан с цветя. Това е което искаме ,в крайна сметка - да си помогнем да родим живот, да създадем красота.. ин витро. Сигурно звуча леко лудичко, но смятам, че 10 от нас да занесем по 20-30 буркана с цветя, за всички останали момичета и момчета, които се борят с нашите проблеми, можем да задръстим улицата при централния офис на здравната каса. Единственото, което се иска от нас и с което ще се наема аз, е да поканим и няколко журналисти и репортери да направят снимки. това ще е един красив и символичен начин отново да привлечем вниманието на обществото към нас. няма да остане незабелязано. Какво мислите?
И за да започнем от някъде, предлагам датата 23 октомври, понеделник, щото си мисля, че до този понеделник няма да можем да се организираме. Не знам далида го направим сутринта, или по обяд, така че да е по-удобно и за медиите да го отразят... Трябва да го помислим. Но със сигурност ще ни забележат. Вариант е да направим този протест някъде и в центъра на София, щото НЗОК е леко забутаничко като мяст. Имате ли идеи?
Друга идея, която ми хрумна, е да лепим стикери по витрини на магазини за дамско бельо с "Ин-витро ражда живот. " или нещо такова. но това е по-сложно, щото иска уговорки със собственици на магазини.... Но и това няма да остане незабелязано, ако го направим на витошка или в някой мол...
Мисля, че е време да направим малко подобни акции. Ако и вие имате идеи, давайте назад. Мисля, че това с бурканиет е мног олесно изпълнимо...
Имате думата.
ДО ТУК ЗАПИСАНИ:
Куки
Ефирче
Бубето
Габи
Саморасляче
jazzybaby
Диана
Анета
Коринка
Ralli_pat