Здравейте и от мен. Хубава седмица на всички. Да ви се оплача, момичета и ако мога да помогна с тази информация на такива като мен невежи. След като отидох да дам кръв за хормоните за щитовидната жлеза и пролактин, любезен доктор на "Гогол" 28 /за което благодаря на Миники/, ми обясни, че здравната каса поема три от хормоните, без ТАТ и МАТ и няма смисъл да си ги плащам. Затова обаче е необходимо направление от ендокринолог за хормоните TSH и FT4 и от гинеколог за пролактина. Естествено пак видях написани на документите ми думите БЕЗПЛОДИЕ и ЖЕНСКИ СТЕРИЛИТЕТ, но вече съм се примирила. След 1 час чакане при готината гинеколожка в 25-а поликлиника, успях да взема за пролактина, а след 3 часово чакане пред кабинета на ендокринолога с точно 22-ама пенсионери се отказах. Добре, че на помощ се притече сестрата на личния ми лекар, та благополучно утре рано сутрин се надявам да имам направление за останалите два хормона. И така утре сутрин ще ме боцкат за ендокр. хормони, а покрай тях реших да изследвам и репродуктивните хормони, да видим как са и те. Следобед в 16.00 часа съм на консултация с имунолог при Д-р Стаменов. Дали знаете, дали и там ще ми вземат кръв? Това е от мен засега. Благодаря ви за подкрепата, която е много ценна за мен. Успех на всички!