0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: отзиви за протеста
« Отговор #20 -: Ноември 05, 2006, 19:07:43 pm »
Джи-джо, що не им отвориш по един майл адрес ? За 2 мин работа е , хем ще си имат хората, хем ще се види 4е от разли4ни пощи пращат.
*
« Отговор #21 -: Ноември 05, 2006, 19:26:27 pm »
« Отговор #22 -: Ноември 05, 2006, 19:26:45 pm »
Мацки, викам да си попращаме картички още доста време, поне няколко дни. Ще го проверявам от време на време.

А иначе ,туку що се видях по ББТ. Срам! Обсних как българи може да има деца просто с една такава "елементарна процедура като инвитро". Кви глупости говори човек, като се поразвълнува... :drunk:

а, почва по нова!!
*
« Отговор #23 -: Ноември 05, 2006, 19:32:04 pm »
Ей, момичета, супер сте ! Току що гледах репортажа по Нова телевизия :)  А Мати е много пораснал и мнооооооого сладък! Прегръщам ви!
 :bighug:
« Отговор #24 -: Ноември 05, 2006, 19:36:06 pm »
Поздравления за всички момичета, които взеха участие в днешният протест.
Специални благогарности и към Мели, която винаги ни е подкрепяла и напътствала. :kiss:
« Отговор #25 -: Ноември 05, 2006, 19:36:58 pm »
Би Ти Ви и Нова!!! Супер. Браво на Рали, на Диди, на Мели, на Галена, на Вени. Живи и здрави!!! Прекрасни сте!!!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
« Отговор #26 -: Ноември 05, 2006, 19:37:49 pm »
И по БТВ дадоха !!!
« Отговор #27 -: Ноември 05, 2006, 19:40:24 pm »
Мацки, викам да си попращаме картички още доста време, поне няколко дни. Ще го проверявам от време на време.

А иначе ,туку що се видях по ББТ. Срам! Обсних как българи може да има деца просто с една такава "елементарна процедура като инвитро". Кви глупости говори човек, като се поразвълнува... :drunk:

а, почва по нова!!

Кукич, добре си бе, чудесна даже!!! Пък вълнението е обяснимо :bighug: :bighug:

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
« Отговор #28 -: Ноември 05, 2006, 19:47:47 pm »
 :youwoman:БРАВО МОМИЧЕТА.Бяхте страхотни :wave: Гледах ви по Нова и Бтв.Аз и моето семейство също ви подкрепихме,изпратихме 6 картички.Искам да ви поздравя за организацията и смелостта!
*
« Отговор #29 -: Ноември 05, 2006, 19:53:42 pm »
Разглеждам снимки в момента. Страхотни сте! Искам и тук да ви кажа, че ви се възхищавам за организираността, инициативността, представянето и всичко! Така искам да съм в България, щях да съм полезна.

Момичета, гледам цветята в бурканите! ГРЕЯТ КАТО СЛЪНЦА тези цветя! Няма начин да не оживеят тези прекрасни мечти за всички ни! Дано и държавата има пръст в тази работа! Много ви обичам! Чакам с нетърпение репортажите по бТВ по Интернет!
Alexandra
« Отговор #30 -: Ноември 05, 2006, 19:54:18 pm »
Браво, мацки! Страхотни сте!

Аз не можах да дойда, но пратих картичка.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #31 -: Ноември 05, 2006, 20:04:22 pm »
Благодаря на всички които ни подкрепиха, борбата продължава!!!
 :wave:
Успех на всички!!!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #32 -: Ноември 05, 2006, 20:06:00 pm »
БРАВО МОМИЧЕТА!!!! :D :balk_46: :balk_46: :balk_46:бяхте страхотни!Аз нямах възможност да дойда ,изпратих картичката и на двата адреса.
« Отговор #33 -: Ноември 05, 2006, 20:25:07 pm »
Браво пак и за репортажа по Канал 1!!!

« Отговор #34 -: Ноември 05, 2006, 20:25:44 pm »
Ехаа, браво на Ани за Канал 1  :lol: :lol:  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
« Отговор #35 -: Ноември 05, 2006, 20:26:45 pm »
ТОКУ щО ВИ ГЛЕДАХ ПО САТЕЛИТНИЯ ТВ БЪЛГАРИЯ !
Репортаж в централните новини !
Пак и пак и пак БРАВО !
« Отговор #36 -: Ноември 05, 2006, 20:29:24 pm »
 Рали и ти си от днешните герои  :D
А коя е Ани (псевдоним тоест)?
*
« Отговор #37 -: Ноември 05, 2006, 20:29:59 pm »
Да,току що свърши и репотажа по Канал1.Направихме го!Мисля, че вече тези от НЗОК ще се позамислят преди да си правят своеволия на наш гръб  :twisted: Това е МНОГО важно!
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #38 -: Ноември 05, 2006, 20:41:05 pm »
Изпуснах част от репортажите, но мисля, че имаше много добро медийно отразяване.

Получих и подкрепата на Таня Милачич и доц. Щерев по смс.

Баракуда, браво, момиче, много смело да отидеш сама в касата! :)

Ани е ultra! :lol:

Обаче ми прави впечатление нещо друго - какви безумно глупави коментари има в мрежата на местата, където са разрешени такива!

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
« Отговор #39 -: Ноември 05, 2006, 20:43:58 pm »
Рали и ти си от днешните герои :D
А коя е Ани (псевдоним тоест)?

Ани е Ultra. Момичета, бяхте страхотни. Аз гледах репортажите по БТВ и Канал1. Надявам се и за на пред да има такива протести от наша скрана. Яд ме е, че нямах възможност да дойда.