0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: отзиви за протеста
« Отговор #40 -: Ноември 05, 2006, 20:46:34 pm »
Мели,
коментарите... да ти се сти4ат по гърба  :D Ти тези коментатори цениш ли ги? Не ги познаваш дори... Важното е 4е става шум по медиите, в мрежата, говори се на тази тема в България, най-после !
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #41 -: Ноември 05, 2006, 20:52:33 pm »
Cygnus, може ли да запазиш по едно копие от всички сайтове, които са отразили протеста - да си ги запазим, че утре няма да ги има.

а бурканите бяха над 100...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #42 -: Ноември 05, 2006, 21:00:58 pm »
Моя близка работи в Касата. Поръчах й утре да види колко буркана са останали пред входа и да слухти за отзиви и реакции!!!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
« Отговор #43 -: Ноември 05, 2006, 21:13:29 pm »
Добре ама дайте да ги съберем на едно място, а освен това утре е понеделник и може би ще излезе и на други места.
Браво на Ани!
Мели, чудесно е, че са ни подкрепили от МЦРЗ.
А за коментарите, като че ли не си ги чувала с ушите си от колеги, та се чудиш като ги четеш в мрежата... 
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #44 -: Ноември 05, 2006, 21:18:08 pm »
Абе пълно е с откачени хора в нета. Някакъв сравнява протеста с пропагандиране на фашизъм. Абсурдно е. А така сериозните неща се подценяват.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #45 -: Ноември 05, 2006, 21:22:27 pm »
 :bonk: :balk_121: :good_post: :cool:

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #46 -: Ноември 05, 2006, 21:34:05 pm »
Аз изпуснах всички новини, сега ще следя от 22 ч.
Според мен бурканите бяха между 50 и 100 - по - скоро към горната граница.
Аз занесох 5, а преди мен имаше 3 или 4 реда на стълбите буркани. Не бяха никак малко!
Изглеждаха страхотно!
Браво на всички момичета!
Поздрави на всички!
« Последна редакция: Ноември 05, 2006, 21:40:04 pm от gabi »
« Отговор #47 -: Ноември 05, 2006, 21:38:58 pm »

Мели, чудесно е, че са ни подкрепили от МЦРЗ.

Може би вече е писано, но да спомена все пак, че д-р Владимиров и д-р Тачева присъстваха лично на протеста и допринесоха за сбирката от буркани!!!  :D

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
« Отговор #48 -: Ноември 05, 2006, 21:43:18 pm »
Диема 2 - много хубав репортаж!
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #49 -: Ноември 05, 2006, 21:44:37 pm »
Абе пълно е с откачени хора в нета. Някакъв сравнява протеста с пропагандиране на фашизъм. Абсурдно е. А така сериозните неща се подценяват.

точно щях да го копна тука тоя идиот и да питам само аз ли нещо не схващам за какво говори...
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
« Отговор #50 -: Ноември 05, 2006, 21:46:26 pm »
Не мисля,че това да искаш толкова горещо да станеш родител,и да отгледаш и възпиташ детето си като един истински БЪЛГАРИН,е фъшизъм.Едва ли някой,който и да е прочел тази глупост,ще я приеме за сериозна.Не бива да обръщаме внимание на такива "хора".Съжалявам само,че държавата бездейства,тази държава,която дни наред говореше за демографския срив,тази държава,на която плащаме данъци,тази държава,която вместо майка ни стана мащеха.До тук с негативизма.Вярвам,че един ден всяка от нас ще бъде добра и щастлива майка.Вярвайте и вие.Пожелавам го на всички от сърце.Аз,цялото ми семейство и приятелите изпратихме картички.Браво на тези,които са били там и са отстоявали правата на всички нас.Благодаря ви. :youwoman:

*
« Отговор #51 -: Ноември 05, 2006, 21:53:14 pm »
Протестът присъства във всички новинарски емисии. Току що гледах Мели по Диема 2!
Не обръщайте внимание на част от коментарите в нета. Светът е шарен, а хората са различни. Огромен процент от тях гледат на света само от височината на собствената си камбанария, но кой губи от това - само те! Размерът на света, който ни заобикаля, зависи от кръгозора ни, така, че - горките "късогледи" хора!
*
« Отговор #52 -: Ноември 05, 2006, 22:10:39 pm »
*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
« Отговор #53 -: Ноември 05, 2006, 22:11:33 pm »
И аз мисля, че е добра идея да се продължава с картичките!
Момичета, страхотни сте всички по всички репортажи, браво!
Настръхвам от вълнение като ви слушам!Всички чуха вече!!!
 :bighug: :dance2:  :party:
*
« Отговор #54 -: Ноември 05, 2006, 22:19:04 pm »
Alexandra
« Отговор #55 -: Ноември 05, 2006, 22:23:24 pm »
куки тази вечер заспива подута от гордост... нека да си мисля, че е от гордост, а не от поредния килограм отгоре, а... Нали може?  :lol:
« Отговор #56 -: Ноември 05, 2006, 22:27:37 pm »
Да, имаше репортажи в почти всикчи телевизии- малки и големи.
Дори се видях по ВТК, военния канал, който най-малко съм очаквала да е там :lol:
Направих запис с камерата на телефона си с идея да ги публикувам клипчетата в нета. Някой да има идея къде мога да ги пусна и да ви дам линк?
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #57 -: Ноември 05, 2006, 22:30:44 pm »
куки тази вечер заспива подута от гордост... нека да си мисля, че е от гордост, а не от поредния килограм отгоре, а... Нали може?  :lol:

може :D. и утре може така. и още доста време напред :lol:
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
« Отговор #58 -: Ноември 05, 2006, 22:39:24 pm »

Може, ама да знаеш, че не е от килограма, а от чудесната идея и нейното осъществяване! Страхотна си, Куки! Поздравления за днешния ден! Беше един хубав ден днес! :flower:
Alexandra
« Отговор #59 -: Ноември 05, 2006, 22:43:23 pm »
Благодаря на всички които организираха, участваха и подкрепиха протеста. Много добре се получи, радвам се че бях с вас. Прегръщам  ви
:bighug:
Житейски закон е:
Когато една врата се затваря,
друга се отваря пред нас.
Трагичното обаче е,
че човек гледа само към затворената врата
и не обръща внимание на отворената.