Ани, Ини - вие сте извънземни, бе, мацки!!
Предаването беше много много силно! А вашето представяне - толкова успешно, че нямам думи!!
Ани, мила, как събра сили в този важен момент в личен план да отделиш време - евала, Господ здраве да ти дава на теб и на семейството ти!
Ини - направо съм учудена, че ти било ТВ дебют - изглеждаше толкова на място и толкова хем премерено, хем силно се изказахте и двете!
А и двете изглеждахте великолепно
Предаването наистина се получи много добре - Ани и Ини много добре вмъкнаха леко подкрепа за думите на Владимиров и всичко си дойде по местата
Накефих се и за хората, които се включиха - не бяха точно момичета от нас, а и по-възрастни, и мъже - и всичките се изказаха великолепно.
Издразни ме само малко последното изказване - въпреки че дамата с добро подхождаше, не със злоба, но според мен е вредно да се гради такъв имидж за проблем, от който и без друго хората се притесняват - че ниска полова култура и болести водели до стерилитет. Както сме си говорили много пъти тук, далеч не е това случая при повечето случаи на стерилитет. А циганите като нямат пък никаква полова култура, що не съм ги видяла по клиниките за стерилитет да висят, ами са си много стерилни. Ей това ме издразни, и язък че беше последното изказване.
Тази от касата пък беше направо смешна -и въпреки възпитаното отношение на нашите момичета, Милен Цветков доста я притисна и тя наистина стана смешна. Така им се пада, след като само се подиграват с нас.
Браво на всички момичета, проявили активност в акцията Буркан - това е пътят
Как веднага ни обърнаха внимание и ще одобрят документите на тези 140 двойки, които чакат