0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Кръвоизлив и миссед
« Отговор #40 -: Ноември 14, 2006, 14:05:14 pm »
Мини, 6 месеца пазене не е ли много?? Когато стана миседа при мен и ходих на прегледи после д-р ми беше казал 1 месец пазене е достатъчно.Явно зависи от случая и хистологията, знам ли. Моята хистология гласеше следното - остър възпалителен процес,множество некрози.Не знам от къде се беше взел този процес, нямах никакви оплаквания, отивах на работа и изведнъж стана всичко. След кюртажа пих Азитрокс - 3 дена, пуснах след това  МБ и беше чиста.Няма да се отчайваш и да казваш - никакво забременяване повече. Колко жени има с миседи и нормални бременности после.Трябва ти малко почивка, мисли по оптимистично, радвай се на предстоящите празници и се опитай да не го мислиш.
17.01.2005                                                                              21.11.2013
« Отговор #41 -: Ноември 14, 2006, 15:17:44 pm »
Мини, голяма прегръдка от мен! Много съжалявам, че ти се налага да изживееш това! Но не губи надежда и макар че страха ще е голям трябва да продължиш напред! Всеки лекар различно казва, но поне 3 месеца трябва да се изчака! Аз лично е два изчаках тези три месеца, втория чаках 5 месеца и въобще не съм губила желание пак да забременея! Не този страх ме гонеше, а какво ще стане после, но този страх не ме спря да продължавам опитите!
Не е казано, че имаш проблем като си имала един мисед! Но ако искеш все пак нещо да свършиш, ако не ти се рискува да зижиееш още един и тогава да ти кажат за антителата - изследвай се!
Матей - 1.04.2006 г
« Отговор #42 -: Ноември 17, 2006, 11:13:31 am »
Момичета, кървене вече няма, нормално ли е да е само седмица след кюретирането? В понеделник съм на лекар, надявам се да каже, че всичко  наред. Тя спомена, че е редно седмица след кюретаж да се прави контролен преглед, вие такъв правили ли сте, защото съм чувала, че се прави след първата М/или МБ и цитонамазки се правеха след първа М?/.
Възможно ли е вече да имам ову, усещам подуване и тежест точно като при овулация...
*
« Отговор #43 -: Ноември 17, 2006, 11:33:36 am »
Ходих на преглед след спиране на кървенето. Ходих и след втора менструация (трябваше след първа, ама ...).
Мисля че е съвсем нормално кървенето да продължи една седмица, даже е много нормално :)

Може и да имаш овулация. При мен нямаше.

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*
« Отговор #44 -: Ноември 17, 2006, 12:32:16 pm »
при мен течение имаше 2 дена след абразиото. седмица след това отидох на лекар, предупреди ме да внимавам, защото видя фоликул и "идваща" овулация. не се притеснявай, всичко е наред. иди на лекар за твое успокоение, но най - важното е да не си втълпяваш, че има проблем  :bighug:
« Отговор #45 -: Ноември 17, 2006, 12:35:36 pm »
Аз ходих на преглед 10 дни след кюртажа.
За цитонамазка ми казаха след 2-та М.

При мен кървенето продължи доста около 14 дни, но слабо и от време на време. За овулация не знам...
Животът е такъв, какъвто вярваш, че ще бъде ...
*

aii

• 386
  • На мама чудото :)
« Отговор #46 -: Ноември 17, 2006, 14:58:29 pm »
Мини-маусче, толкова съжелявам за това, което ти се случи!!! Прегръщам те и ти желая скорошно весело настроение. И аз минах по твоя път минала година, и аз се страхувах след това за следващата си бременност, но сега съм убедена, че всичко ще бъде наред.Колкото за хистологията - на моята пишеше само бременност с възпалителен процес и толкоз.Какви са причините за миседа така и не разбрах.
Надявам се скоро пак да ни зарадваш с хубави новини :bighug: :blowingdust:
*

tedi91

• 275
  • Аз обичам моя съпруг!
« Отговор #47 -: Ноември 19, 2006, 08:34:13 am »
Мини Маусче,ужасно сьжалявам затова,което преживяваш!Пожелавам ти да имаш силите да преодолееш това изпитание и да продьлжиш напред :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #48 -: Ноември 20, 2006, 18:52:23 pm »
Момичета, прави бяхте-тая хистология като шаблон-оскъдна, оскъдна....Некрози много и остър възпалителен процес, това е моята.Пише с големи букви , че си е мисед. Голямо обяснение, няма що. :(

Иначе кървене няма, течение нямам, матката-ок, прави ми изследване за микоплазмоза, можело да е това причината за миседа, ако е положителен резултата.Съмнявам се дълбоко, четох сега из руските сайтове за микоплазмозата, не се идентифицирах никъде...
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #49 -: Ноември 20, 2006, 23:01:18 pm »
Ле, ле, ще те задуша от прегръдки. Ти си ми много смела!!  Раздвам се, че вече си по-добре. Аз съм сигурна, че ще се оправиш по-бързо от очакваното, че всичко ще се нормализира скоро. Дай боже, ново чудо в началото на Новата година. Аз силно вярвам. Твоя:Касси

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #50 -: Ноември 21, 2006, 12:30:56 pm »
Каси, една седмица не ми се живееше, ставах с яд, че изобщо съм се събудила.Но сълзите , сополите, подутите очи  с нищо не помогнаха.Пък и нали уж мъжът ми има нужда от мене :P, а и една животинка сам мен си има...
Лекарката ми каза, че като е работила преди в държавна болница на ден са правили по 10 аборта по желание и 8 миседа,представете си...
Ще се живее, почвам на чисто, няма как. :P
« Отговор #51 -: Ноември 21, 2006, 12:51:58 pm »
Mini, на мен пък док отказа да изпрати материал за хистология. Кой знае какво нямало да се види ...
Да опитаме пак след 3 месеца, но не знам как ще стане, мен толкова ме е страх. Не бих искала пак да мина през същото.

Инстинкт за самосъхранение - да не взема случайно да се затрия ....  :balk_600:

Животът е такъв, какъвто вярваш, че ще бъде ...
« Отговор #52 -: Ноември 21, 2006, 13:00:40 pm »

Чак сега виждам темата :(
Съжалявам и за това мое закъснение :?
МНОГО от мен.
Не ми достигат думите в този момент....
Знам, че ще се справиш с изпитанието,
пред което си изправена.

« Последна редакция: Ноември 21, 2006, 13:14:55 pm от BLACK_ROSE »
*
« Отговор #53 -: Ноември 21, 2006, 13:08:32 pm »
Мини_маус,
много, много съжалявам. Прегръщам те силно! Гледай напред! Много тежко е, гадно е, несправедливо е, но опитай да гледаш напред. Аз не влизам в този подфорум, че много се разстройвам, плача, връщам се назад. Още като замлъкна да ми пишеш и си помислих-какво става? Така се надявах да не е това. Много съжалявам.
Погрижи се за себе си сега. Не се оставяй на поражението и мъката. не се давай! Почини си, полежи си. Хапвай витаминки, за да засилиш имунната система, че е зима. Една седмица кървене е нормално. Мен ме викаха на преглед 10 дена след аборта. И гледай напред! Това беше стъпка. Нито напред, нито назад. Но стъпка. То можеш да забременяваш! Пак ще стане. С търпение, със сълзи, с прегледи, с помощ-кой знае... Но пак ще стане.
Прегръщам те!
Мари
Alexandra
*
« Отговор #54 -: Ноември 21, 2006, 16:38:30 pm »
Момичета, ако не сте вие.. няма да изляза от дупката...Стара отворена консерва нали знаете какво е?-Аз.
Не ми става по-добре като чета , че всяка трета жена прави спонтанен, но пък вие ми давате куража да съкратя автоомразния си период и да гледам напред.
Днес се разрових.Пазех си всичките тестове за бременност,които правих-събрах и изхвърлих.Няма как. :?
Чудех се дали наистина усещаме нормална или не е бременността ни, водейки се от показателите на тялото си?От самото начало страхът ми беше особен-задушаващ,плашещ, търсех и не намирах `бременната` симптоматика.

*
« Отговор #55 -: Ноември 21, 2006, 16:40:44 pm »
Мини, миличка,..мили момичета,...
И аз късно видях темата, съжалявам..Много силно ми въздействат вашите думи. Искам нещо смислено да кажа, ама вече просто няма думи.
Имам две бременност и два миссед аборта. Втория ми провал беше много жесток и болезнен (за душата ми). Страха, с който живях...Чуствах всички сиптоми на бременност, някои забеляза и мъжа ми - гърдите ми естествено.
Един единствен път си позволих да кажа някъде че съм бременна - на един от поредните прегледи - имаше доста чакащи и мед.сестра попита: "Има ли бременни?" Аз сподавено отвърнах;"Да", след което  пот обля тялото ми.. Малко след това влязох на преглед и ми установиха категорично миссед-а.
Незнам защо ви разказвам всичко това? Аз самата не го разбирам.
Както и да е.. В периодите си на трезво мислене успях да се задействам и да ида на изследвания - сега очаквам резултатите. След аборта предадох абортивния материал за цитогенетика - готова е, но утре се прибирам в Бг и...продължавам
Много от най-съкровените си мигове (за съжаление тежки) съм изживяла във форума.Благодаря ви и най-искрено ви желая (и си желая) да бъдем майки
Прегръдки

Уопс, нещо обърках с цитирането
« Отговор #56 -: Ноември 21, 2006, 16:52:13 pm »

Имам две бременност и два миссед аборта. Втория ми провал беше много жесток и болезнен (за душата ми). Страха, с който живях..
Оникс, аз вярвам, че страхът  се побеждава...А жените, които пишат тук са  изключително силни, от тях черпя сили за да продължа напред.
След два миседа трябва да направиш  изследвания, все пак има повтаряемост.Каквито и да са изследванията няма нелечими неща. Много важно е ти самата да искаш, да можеш, да вярваш, че ще имаш здраво бебче...
Не се затваряй в себе си, отрицателните мисли  са като отрова.
С теб сме!!
« Отговор #57 -: Ноември 21, 2006, 17:56:46 pm »
Момичета, от мен една голяма  :kiss:
С каквото мога да помагам, ще помагам с всички сили!
Матей - 1.04.2006 г
*
« Отговор #58 -: Ноември 21, 2006, 19:12:53 pm »
Мини,
дали сме кръв за следните излседвания:
генетични - хромозомен анализ - и от двамата;
само за мен са следните:ДНК, имунологични и хормонални
+ цитогенетични на абортивния материал;микробиология и май че това е.
Резултатите излизат за около месец. Тези дни очаквам да е готово всичко.Няма да се оставя  - ако излезе някой проблем - веднага започваме да го третираме. Доцентката, която ми прави имунологичните смята че съвсем скоро можем да подновим опитите.
Не искам да се отдавам на мрачни настроения, но за съжаление така става.И въпреки всичко аз съм убедена че ще имам деца. Само дето нямам идея как ще стане - фактите говорят друго
Радвам се, че си се повъзстановила от шока. Сега и ти трябва да загърбиш миналото и само напред.
За твое успокоение може да ис направиш някое от тези изследвания, но ако имаш добър гинеколог, на който разчиташ - обсъди с него тези неща.
Мелена, много благодаря за всичко.
Не крия че съм в труден период и ми е нужна подкрепа - затова съм и тук.
Сърдечно ви прегръщам

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #59 -: Ноември 21, 2006, 22:10:09 pm »

Каквито и да са изследванията няма нелечими неща. Много важно е ти самата да искаш, да можеш, да вярваш, че ще имаш здраво бебче...
Не се затваряй в себе си, отрицателните мисли  са като отрова.
С теб сме!!

Мини Маус, това вече си ти! Харесваш ми!! Оникс, кураж, ние сме с теб
« Последна редакция: Ноември 21, 2006, 22:13:14 pm от kassi »

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!