0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Кръвоизлив и миссед
« -: Ноември 10, 2006, 12:07:27 pm »
Снощи усетих гъделичкане и усещане, че нещо тече...Отидох в банята, изобщо не беше кървене,ами река от кръв.Вдигнах лекарката ми, наврях колкото може повече превръзки и тръгнах ..към края....
Кюретаж за има-няма 30 мин., гледах после снимките-плодът мъртъв, а сака-малък-малък, по-малък от такъв в 5-та г.с.
Хистологията ще е готова след 10 дни.
Ще простите може би тъпите ми въпроси, аз ще ги задам и на следващия си преглед при лекарката, но снощи не бях на себе си..
Какви изследвания трябва  да се направят след спонтанен? Хистологията ще даде ли отговори за причината?
И едно допълнение-тъй като не съм толкова важна, че да пускам паралелни теми,  тези редове са за `Емоционални` по-скоро...Но искам да благодаря на всички момичета, които  тези 7 седмици се радваха с мене, защото аз от страх не посмях да се зарадвам напълно....
« Последна редакция: Ноември 11, 2006, 14:14:04 pm от mini_mouse »
Re: Кръвоизлив и миссед
« Отговор #1 -: Ноември 10, 2006, 12:27:20 pm »
миличката, чета тези редове и сълзите ми текат...
толкова ми е мъчно.
хубаво е, че ще има хистология, на мен не ми правиха... от нея ще се разбере дали е генетична малформация.
виж, мила, почини си сега и се съвземи. По принцип можеш да правиш хиляди изследвания и пак да не стане ясна причината.
за съжаление, има хиляди възможни причини
http://www.zachatie.org/modules.php?name=Sections&op=viewarticle&artid=40
« Отговор #2 -: Ноември 10, 2006, 12:45:30 pm »
Миличка, толкова се радвах за теб.... Но нищо, горе главата, щом е станало пак ще стане.
Прегръщам те и съм с теб! :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #3 -: Ноември 10, 2006, 13:02:53 pm »
Мауси, много съжалявам  :balk_145:!
Пак ще стане!
Не губи кураж!
*
« Отговор #4 -: Ноември 10, 2006, 13:09:10 pm »
  :balk_145: много съжалявам, мини...
бъди силна и вярвай, че е случайна грешка на природата. изчакай резултатите от хистологията и тогава започни с изследванията. аз още не мога да се реша да си направя изследвания. изчакай малко, съвземи се и тогава започни да мислиш за по- нататъшни действия.
 :balk_21: всичко ще бъде наред! вярвай, че така е трябвало да стане.
поплачи си, говори за това, което ти се случи с най - близките ти хора, които знаят за бременноста... ще ти олекне. не мисли отсега за изследвания, погрижи се за себе си.
:bighug:
« Отговор #5 -: Ноември 10, 2006, 13:09:26 pm »
Мини Маусче, много съжалявам за случилото се :balk_145: :bighug: знам че не можем да те успокоим и утешим. Но ние сме с теб в добро и лошо. Пожелавам ти от тук на татък само хубави неща  :kiss:
*
« Отговор #6 -: Ноември 10, 2006, 13:18:46 pm »
 :balk_146: :balk_145:
много съжалявам, мила! Не си блъскай главата с въпроси за изследвания сега. Почини си, успокой се и изчакай да излязат резултатите от хистологията.Чак тогава, ако се наложи ще правиш изследвания.
Кураж и си почивай!
« Отговор #7 -: Ноември 10, 2006, 13:20:20 pm »
Наистина много жалко, мини - съжалявам, че така се е получило :(
На фона на това, което четох преди малко ми идва да крещя - защото докато ние тук се борим за дете, друга майка смазва  двегодишния си син просто ей така....

« Отговор #8 -: Ноември 10, 2006, 13:37:39 pm »

говори за това, което ти се случи с най - близките ти хора, които знаят за бременноста... ще ти олекне.
На никого не съм казала освен на вас , тук във форума и на мъжа си...Не смеех да кажа , от началото на бременността бях със свито сърце-усещах , че нещо не ми е наред.Нямах никакви симптоми, повечето бременни поне подуване на гърдите  имат.
И така-днес трябваше да съм на преглед.
Особено важна е за мене подкрепата ви!Благодаря  от сърце!
Като празна сфера съм...
*
« Отговор #9 -: Ноември 10, 2006, 13:42:11 pm »
Мини, много съжалявам!!!
 :balk_145:
Пожелавам ти да се хванеш в ръце и бързо да се съвземеш!
Важното е, че щом веднъж си успяла, ще успееш пак! Зареди се положително и отново напред !!! :bighug:
*
« Отговор #10 -: Ноември 10, 2006, 14:04:11 pm »
мини, ти си една напълно нормална и пълноценна жена, която е изгубила бебето си поради проблемна бременност. не се обвинявай! и не търси вината в себе си. случайна грешка... не бива да се чувстваш като празна сфера, ти си абсолютно пълноценен човек. имаш нашата 100% подкрепа  :grouphug:, както не се съмнявам и тази на мъжа ти. 
:balk_21: не изпадай в отчаяние, няма смисъл. стискам палци следващата ти бременност да е прекрасна и безпроблемна!
знам че боли и то много, но си наложи да забравиш и да обичаш съпруга си както преди неприятната случка...
кураж, мила!
« Отговор #11 -: Ноември 10, 2006, 14:21:51 pm »
Умишлено съм написала в заглавието `кръвоизлив`, защото четох, четох, никъде не видя да пише ,че миссед-а се предхожда от него.Нормално ли е  да се получи така-кръв да шурти без спиране.Аз веднага отидох на лекар и бях подгизнала докато стигнахме..Нали всяко състояние има типични белези-момичетата, с които говорих споделиха за кървене -леко и кратко.Защо така при мен....
« Отговор #12 -: Ноември 10, 2006, 14:32:55 pm »
Мини, милчка, много съжалявам. Изплачи мъката от душичката си и продължавай напред.  :kiss:
*
« Отговор #13 -: Ноември 10, 2006, 14:34:32 pm »
При мен в началото се появи зацапване, тогава отидох на лекар и се установи, че плода няма сърдечна дейност. Насрочиха кюретажа за следващият ден и като отидох сутринта направо шуртеше вече като река.
*
« Отговор #14 -: Ноември 10, 2006, 14:40:07 pm »
Умишлено съм написала в заглавието `кръвоизлив`, защото четох, четох, никъде не видя да пише ,че миссед-а се предхожда от него.Нормално ли е  да се получи така-кръв да шурти без спиране.Аз веднага отидох на лекар и бях подгизнала докато стигнахме..Нали всяко състояние има типични белези-момичетата, с които говорих споделиха за кървене -леко и кратко.Защо така при мен....
Mini, индивидуално е. при мен реално кръвотечение нямаше, тъмно кафяво зацапване да, но кръв - не. след кюртажа - съвсем малко кръв, което е по- опасната ситуация, защото тялото не изхвърля плода, а го задържа, въпреки че е невитален. не се тревожи за кръвотечението. какво ти каза док за него?
« Отговор #15 -: Ноември 10, 2006, 15:22:42 pm »
Mini,  миличка, искренно съжалявам и ти съчуствам  :balk_146:

При всеки мисседа е различен, при мен нямаше кръв въобще, да не говорим, че плодния сак си отговаряше на седмицата от бремеността с тази разлика, че плода се беше свил .

С времето приемаш ситуацията философски - Природата си знае работата .
Болката ще намалее, но никога няма да изчезне напълно ...
Поплачи си, това в момента ти е нужно за да не задържаш негативните емоции и енергии в себе си ...

После смело напред !!!!!
Прегръщам те и повече кураж и усмивки, всичко ще се нареди !  :balk_21: 
Животът е такъв, какъвто вярваш, че ще бъде ...
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #16 -: Ноември 10, 2006, 21:09:10 pm »
Мауси, видях една реплика в тема и се чудех как така при теб има кюртаж, нали до скоро всичко беше наред... Седя от 15 минути пред темата ти и не знам какво да напиша...  :balk_146: Не знам как да помогна...  :balk_132: Толкова се радвах за теб и се надявах всичко да е наред... Не знам какво да ти кажа, освен че те прегръщам много много силно и вярвам че скоро пак ще стане и ти ще бъдеш най-щастливата мама :balk_21: :bighug:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #17 -: Ноември 10, 2006, 21:47:42 pm »
Маусче,съжалявам!Нямам думи... :sorry:
*
« Отговор #18 -: Ноември 10, 2006, 22:52:31 pm »
   Оххх, Мини - ужасно е...
   Не знам какво да кажа, само знам че не е справедливо. "Така е трябвало да стане....", "Природата си знае работата..." Ами хубаво, ама защо все на нас беееееееее....
    Прегръщам те. Ще се съвземеш и ще продължиш напред - и следващият път ще е успешен. Желая ти го от сърце.
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #19 -: Ноември 11, 2006, 04:23:49 am »
Мини, много съжалвам ... Прегръщам те и те целувам. Горе главата!