Чефи Моят док каза, че не е препоръчително да се носи стягаш колан. По добре било да се правят упражнения.
Дони Когато ми поостане време ще седна да напиша историята и успеха ни.
Момичета вчера за първи път дадох от новите капки Colic Baby и детето видимо се успокои. Спи вече между 4 и 5 часа между храненията и вече е съвсем друго
Успях за първи път от почти месец да поспя. Имам и едно малко странно усещане, че кърмата ми е виновник за раздразнените чравца на бебчо. До преди да спра кърмата, акото ми миришеше силно. педиатърът каза че е наред, но си беше воня. От вчера обаче е само на АМ и акото му има съвсем не толкова вонящ мирис
Мисълта ми е,дали е възможно кърмата ми нещо да не е била наред и от нея да е получавал така силинте болки в коремчето. От самото ни изписване от родилния дом сме били на АМ плюс малко кърма и от самото начало сме ревливи. Незнам дали и капките са повлияли за мириса на акото, но определено детето е вече друго.
Силве Дупето вече го мажем цяла седмица с това кремче от рецептата на педиатърът. Много бавно минава, но поне не са такива рани. виждам обаче , че сега и другата бузка от дупето се изрина. Вече и аз незнам какво да правя и с каков да мажа.
Ей мами кажете вие след колко време се оправихте с това кремче дето има вит.А,вит.Д и т.н..Остана сега само Пенатен да пробвам
Ето и съдържанието на новите италиянски капки на Colic Baby - 150 мл.
57 % фруктоза - 30 % ФРУКТОЛИЗАТ - 10 % състоящ се от цвят на липа - 34 % листа от маточина - 33 % цветове от лайка - 33 % сухи екстракти от семена от копър (0.1 % етерично масло) - 2 % семена от канела (D/E= 4:1) - 0.35 % семена от кориандър(D/E= 4:1) - 0.3 % концентриран екстрект (1:2) от жизнените ядра на свежи растения във фрукто-олигозахариди.
Предназначение:Тонизира и стимулира храносмилането, предразполага стомашно освобождаване. Възпрепятства навлизането на бактерии, които причиняват газова чревна ферментация. действа върху гладката мускулатура на червата.