0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
Re: Добре дошла, тиха лудост
« Отговор #20 -: Ноември 28, 2006, 20:36:10 pm »
 :sunshine:Бора,миличка!Слънчице,ще стане! yahoo_17 stork-girlТи го карай по-спокойничко!Наслаждавай се на малките неща,които те радват!Ние сме тука и сме с тебе!Късмет! :crossfingers: ylinfant
« Отговор #21 -: Ноември 28, 2006, 20:36:38 pm »
бора...а  ти нещо усещаш ли.. :lol: :lol:
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #22 -: Ноември 28, 2006, 21:36:38 pm »
ей, колко сте ми сладки!!! и "лудички"!!! много ви се радвам, да знаете. Бора, мила, вълнувам се с теб, Куки, мисля си за теб!!! Бора, мисля че 8 ден хем е рано, хем - не. Само който е чакал, знае, нали? Аз чакам с нетърпение пункцията и дай боже трансфера също на ЧРД-то на Стаменов. Куки, дай боже да зарадваш доктора на 7-ми!!!
Може ли и аз да си мрънкам тук, Бора!? Аз още устисквам, гледам да не пиша, да не ви досаждам, още се боцкаме с Цвети, утре съм на преглед да видим как растат фоликулчетата! Прегръщам ви силно, и ей, кога ще си спретнем една среща при Стаменов с :stroller: Ваша: Касси

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #23 -: Ноември 28, 2006, 21:47:27 pm »
Мацки, стискам ви силно палци. Не се отчайвайте бе, Коледа идва, а нали знаете....тогава стават ЧУДЕСА! Само като се сетя миналата Коледа  - ми тооо Дългоочаквана се напълни до дупка бе. Айде чакам Ви там след някой друг ден. Хич не ми се ослушвайте.
Успех! Прегръщам Ви всички :bighug:
*
« Отговор #24 -: Ноември 28, 2006, 22:08:37 pm »
Момичета, колко ли ви е трудно да чакате!?!
Пожелавам ви това чакане да бъде възнаградено с положителен резултат!Ние чакаме с вас :).
*

NDK

• *
  • 174
  • Двете слънца които топлят сърцето ми.
« Отговор #25 -: Ноември 28, 2006, 22:53:32 pm »
Bora , много ми се иска при теб да е  станало чудото- защото и ние днес дадохме кръвчица , за бета ЧХГ , а аз утре ще узная стойността му първи А още от сега мишлето ми се сви в леглото - ни форум, ни ТВ го вълнува - чете си книжка и нещо е помръкнало  :? / притеснена е - но пък аз нещо съм оптимист - нещо отвътре ми нашепва че най - сетне ....е +./.

Ако ни излезе стойност като твоята / щото  и ние сме на 8 ми ден  днес/  ще ни светне по семейному ....дано дано... на мен ми се вижда  оптимистично при теб  :)  късмет ти пожелавам :crossfingers:

*
« Отговор #26 -: Ноември 28, 2006, 23:30:10 pm »
Боренце, адашче мило :D, стискам ти палци и съм с теб!   
Нали за това го носим това име, да сме борбени и да успяваме!
:bighug:
« Отговор #27 -: Ноември 29, 2006, 01:02:48 am »
Даааааааааааа, как се 4ака?
Седи се посред нощ пред пс-то, ако 4е утре ще стана в 7, щото ако легна, гледам тъмното, все за едно мисля и мокря възглавницата...
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #28 -: Ноември 29, 2006, 07:43:40 am »
Нищо друго немога да кажа освен да вярваш в хубавите неща и да ти пожелая много късмет! и...да се похвалиш скоро!
*
« Отговор #29 -: Ноември 29, 2006, 08:39:30 am »
"Лудостта" не подмина и мен. Снощи рязко спряха да ме болят гърдите и се появиха всички признаци на наближаваща менструация. Ще ми дойде до три дни. Резултатът от кръвния тест ми е напълно излишен.
*
« Отговор #30 -: Ноември 29, 2006, 08:55:03 am »
Благодаря ви за топлите думи, милички мои! Страхотни сте, всички  :bighug:

Виа, не знам, мила, как го смяташ това, ама, ако си ми наблизо не знаеш какви целувки ще отнесеш  :balk_21: :balk_21:

Кукич, само гърдите са ми болезнени, ама всеки ден ги проверявам и се чудя - абе, вчера не бяха ли по-големи, не ме ли боляха повече... сега си дебна и всяко петънце по лицето...  :ywoohoo: и следя за всяко леко боцване там-долу, дето никой не знае какво става...Миличка, и аз си броя деня на трансфера като първи, но при мен има друг проблем с лудостта и мрънкането - почвам да изчислявам - трансфера беше към 4 часа следобяд в понеделник, аз кръвчица дадох към 11.30 на следващия понеделник - нямам пълни 8 дни, дали се брои, дали е рано, дали, дали,... Общо взето като ми казаха, че няма да има Прегнил след трансфера - червеят си заработи и ме зачовърка и дните ми се струваха не 8, а 80. Още повече, че открих място в Благоевград, където правят ЧХГ тест и резултата излиза същия ден...

А, пък и роклите ни отиват, нали  :wink:

Касинка, стискам ти палци и на теб! Абе, аз мисля, че един ден те разпознах в клиниката, ма нещо не се реших да ти кажа здрасти  :oops:

NDK, успех и на вас!

Той и моя мил мъж е цъфнал вкъщи и не може да си събере усмивката, но аз му охлаждам ентусиазма с подръчкване в ребрата - рано е още, не се хили така...

Ще пиша пак днес след резултата, то се знае!
Лек ви ден и  :bighug:

« Отговор #31 -: Ноември 29, 2006, 09:44:14 am »
NDK, Mishon, стига де... не ме натъжавайте така... Може пък да те боли корема предменструално по други причини, а? Ох, пишете, че да знам, моля ви!

Борка, ама ти верно изпадаш в подробности, хихи. Абе лудичко, кво да ни правиш. Аз си мисля, че ти е хубав резултата за толкова ранен етап, и дано съм права, дано дано. Аз нямам смелост да си направя тест. Ей го сега, 8ми ден от трансфера, сряда, като трансфера ми беше чаааак в 6 и 30 вечерта миналата сряда. Ако тръгна да го смятам като теб, значи утре мога да съгреша-- Ами ако е имало по-къссна имплантация.. Ама късна късна - колко пък късно да е станала имплантацията, ако още е имало там жив ембрион..... И аз така съм се вгледала в гърдите си и се почва - нямаше ли някакви ипъкнали вени преди... ама болят ли ме... ама те така си ме болят преди да ми дойде... ама те сигурно ме болят от хормоние, които са ми слагали, а не от нещо друго.. А върви ми отговори на въпросите,а! Както вчера си говорихме с фуси - ако мислите ми имаха форма, щях да приличам на огромна въпросителна, която се е вторачила а в корема, а в гърдите...

Каси ,споко! Сега ще видиш как док ще ти се радва на фоликулите, ще те окуражава, ще те хвали и ще се усмихва... а след трансфера става един... "стискам палци". и тва е. А аз искам пак да ме окуражава!!
*
« Отговор #32 -: Ноември 29, 2006, 10:06:12 am »
Кукич, хич и не си мисли да ме последваш по пътя на кръводаването - действа пристрастяващо  :lol: Стискай зъбки и се настрой за по-късничък тест.
Аз най-много се изкуших заради тая моя тънка лигавица, която въпреки всички естрофеми, аспирини, витамини Е-та, че и виагри, едвам я заформихме на около 8мм. Та, си се убеждавах сама себе си, че събирам информация, колкото може повече, за следващия път...

И на мен Док ми каза, нали ме знаеш какъв съм - умерен песимист  :?

Мишомка, миличка, нищо не е загубено още. Дръж се, миличка!
« Отговор #33 -: Ноември 29, 2006, 10:14:01 am »
Хахаа, бора, док себе си нарича умерен песимист, така е, ама що му трябваше да е така краен оптимист в началото, а?
Миличкия.. ми и той е човек. Прави квото му е по силите, а после става умерен песимист, щото вече нищо не зависи от него. Ама де да знам дали и от нас зависи..
*
« Отговор #34 -: Ноември 29, 2006, 13:31:22 pm »
Момичета, на мен ми помага явна лудост, вярно не съм чакала като вас  :(, ама все пак - трошене, скачане и танци много ми помагат! Стискам ви палци на всичките и се надявам да забутате колички и трите едновременно! :bighug:
*

NDK

• *
  • 174
« Отговор #35 -: Ноември 29, 2006, 14:20:01 pm »
Симпатяги - везните мисля , че при нас се наклониха малко неприятно - просто жена ми май много добре си познава тялото - ЧХГ-то излезе под 1,0 . 1 ден по-късно  :( .
« Отговор #36 -: Ноември 29, 2006, 14:26:16 pm »
НДК, прегърни я много силно и мислете ве4е за следващия опит  :D
*

NDK

• *
  • 174
« Отговор #37 -: Ноември 29, 2006, 14:31:24 pm »
Ами Vyarvam , аз  ще си тръгна по-рано от работа - в никакъв случай няма да я оставя самичка- искам да си прегърна изстрадалото ми ми6ле /  но има и нещо позитивно -предния път прогестерона ни бе под 10 - а днес бе  почти 40 - офф знам ли аз -/

На всички останали семейни двойки чакащи ключовия ден Х  - пожелавам искрено добри новини.
*
« Отговор #38 -: Ноември 29, 2006, 15:00:31 pm »
Ох, милички изстрадали, душички!
Силно ви прегръщам и дано се възстановите бързо!
Гушнете се и вие!

А, при мен - 10 ден (без 5 часа  :ywoohoo:) - 14.92 - малко повече от двойно. Ох, ще се опитам да устискам сега до понеделник и тогава пак ще пусна малко кръвчица.
*
« Отговор #39 -: Ноември 29, 2006, 15:06:20 pm »
NDK, съжалявам.... :(

Бораааа, ексссстттттраааааа!!! :wave: mf_bounce8