Благодаря ви за топлите думи, милички мои! Страхотни сте, всички
Виа, не знам, мила, как го смяташ това, ама, ако си ми наблизо не знаеш какви целувки ще отнесеш
Кукич, само гърдите са ми болезнени, ама всеки ден ги проверявам и се чудя - абе, вчера не бяха ли по-големи, не ме ли боляха повече... сега си дебна и всяко петънце по лицето...
и следя за всяко леко боцване там-долу, дето никой не знае какво става...Миличка, и аз си броя деня на трансфера като първи, но при мен има друг проблем с лудостта и мрънкането - почвам да изчислявам - трансфера беше към 4 часа следобяд в понеделник, аз кръвчица дадох към 11.30 на следващия понеделник - нямам пълни 8 дни, дали се брои, дали е рано, дали, дали,... Общо взето като ми казаха, че няма да има Прегнил след трансфера - червеят си заработи и ме зачовърка и дните ми се струваха не 8, а 80. Още повече, че открих място в Благоевград, където правят ЧХГ тест и резултата излиза същия ден...
А, пък и роклите ни отиват, нали
Касинка, стискам ти палци и на теб! Абе, аз мисля, че един ден те разпознах в клиниката, ма нещо не се реших да ти кажа здрасти
NDK, успех и на вас!
Той и моя мил мъж е цъфнал вкъщи и не може да си събере усмивката, но аз му охлаждам ентусиазма с подръчкване в ребрата - рано е още, не се хили така...
Ще пиша пак днес след резултата, то се знае!
Лек ви ден и