0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Добре дошла, тиха лудост
« Отговор #40 -: Ноември 29, 2006, 15:14:33 pm »
Еми това е животът... НДК и Мишон... Знам как се чувствате и ми е мъчно мъчно мъчно.... Много мъчно... плаче ми се за вас. Гушвам ви и ви пожелавам да съберете сили скоро за нов опит и да успеете!

БОРА! миличка... добре, че и такива неща ще случват, като при теб, че да знаем, че за всички има надежда! Чухте ли сем. Мишони! ИМА НАДЕЖДА!
*
« Отговор #41 -: Ноември 29, 2006, 15:19:15 pm »
НДК и Мишон, много ми е тъжно и понеже не знам какво да ви кажа ето  :bighug: :bighug: по една прегръдка и за двамата!
Bora82, стискам палци, мила! Продължавай да си мрънкаш, явно има ефект! А дано, дано!!!
*

NDK

• *
  • 174
  • Двете слънца които топлят сърцето ми.
« Отговор #42 -: Ноември 29, 2006, 15:48:34 pm »
Благодаря на всички Ви - 

Бора  браво  браво- ето това са стимулите в живота ни , след падането - пак да тръгнем стъпка по- стъпка напред .
*
« Отговор #43 -: Ноември 29, 2006, 22:39:45 pm »
Ново двайсе, милички мои  :(
Появи ми се много странно течение - заедно с остатъците от утрогестана имаше и кафеникаво, бледо, но го имаше....
Е, тази нощ ще ми се разкаже играта окончателно  :(

...придружено с тъпа болка и тежест, ниско долу...
« Последна редакция: Ноември 30, 2006, 08:40:18 am от Bora82 »
*
« Отговор #44 -: Ноември 30, 2006, 08:51:17 am »
 :( Bora82, какво каза докторът за това?
*
« Отговор #45 -: Ноември 30, 2006, 09:30:18 am »
още не съм звъняла да попитам
нали и без това избързах с тестовете, та сега не знам какво да направя... :(
*
« Отговор #46 -: Ноември 30, 2006, 09:36:30 am »
Аз вярно съм леко параноична, но ако бях на теб щях да отида на лекар. По-добре един излишен преглед, отколкото да си късаш неривите и да броиш секундите :bighug:
« Отговор #47 -: Ноември 30, 2006, 10:06:31 am »
Бора, миличка  :bighug:
Стискам палци всичко да е наред  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

lb2f
« Отговор #48 -: Ноември 30, 2006, 16:06:17 pm »
Бора, наред е всичко, нали? Айде, ти си ми пример!
*
« Отговор #49 -: Ноември 30, 2006, 16:15:22 pm »
ох, не знам, миличка! имам си я тая тежест ниско долу и звъннах на Док, той беше в операция, та Танчето ми каза да пия Но-шпа и малко ме смъмри, че е толкова рано за тестове... А, де! И аз това си викам, ма като ги почнах веднъж, спирка нямам - не знам как ще устискам до понеделник - реших тогава да правя следващ тест.

А, ти, мила - хич не ме гледай мене, хич не ти е нужно да изперкваш така  :? Не мога да спя, не мога да  работя, не се разсейвам с нищо за повече от 10 минути, направо не се понасям, че не мога да се овладея...
Стискам ти палци и   :bighug:
*
« Отговор #50 -: Ноември 30, 2006, 17:04:01 pm »
Бора, стискам палци при теб всичко да е наред!
НДК, много съжелявам за резултата :(.
*

NDK

• *
  • 174
  • Двете слънца които топлят сърцето ми.
« Отговор #51 -: Ноември 30, 2006, 21:48:28 pm »
Joshi благодаря.

Бора, Куки и останалата част от нетърпеливо чакащите - пожелавам  предколедни приятни изненади и само положителни тестове.
За всички ни ще бъде много подкрепящо, ако вие момичета успеете    и  сложите край на тази суша в забременяването.

Благодаря още веднъж.
« Отговор #52 -: Декември 01, 2006, 09:14:58 am »
NDK важното е бързо да направите план за следващия опит!!

Бора - ти поне имаш тежест! Значи нещо там се случва. А аз направо снощи се усетих, че забравям да се пазя - на една корпоративна вечеря бях и се развеселихме, че купон, че клечах, че пих вино, че кво ли не правих... МИ ТО НИЩО МИ НЯМА! Около мен всички димят димят - и не ми става лошо. Абе нищо ми няма! Едните гърди дето ми останаха да ме болят..

Ама със сигурност се разсейвам, тръгнах на работа, е сега едни семинари има днес и утре... и после неделя и после съм решила да направя първия таен тест. Мисял, че не е мнооого рано - на 13ден от трансфера. Да си призная, ме е страх от резултата. Подготвена съм за лошата новина и някак си не искам да я чуя много скоро.
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #53 -: Декември 01, 2006, 09:33:27 am »

Касинка, стискам ти палци и на теб! Абе, аз мисля, че един ден те разпознах в клиниката, ма нещо не се реших да ти кажа здрасти  :oops:

NDK, успех и на вас!

Скъпа Бора, толкова искам ти да сложиш началото на нашата успешна зимна серия!!! :balk_103: И защо не си се обадила, а???  :balk_146: аз вчера се препознах в една жена, ама тя беше вече малко бременна. Мисля, че след два-три дни резултата ти вече ще е окончателен  :balk_104:
Кукич, пази се все пак, и за теб стискам палци и теб те мисля всеки ден :balk_70: /абе, това нормално ли е?/.
Бори, куки, споделете как минава пункцията и трансфера, че вече ме хвана шубето. Онзи ден Док ми направи сондаж, така ме изненада, и добре, че ме изненада. Иначе си имам 7 фоликулчета, средно по 10мм, това малко ли е? Сега се чудя, ами ако се пукнат преди пункцията?  :balk_159: След час отивам да ми влеят имуновенина /и ми треперят гащите/, оказа се че ще са само 40 ампули, Док се ядоса на тези 70 ампули, които ми бяха изписали първоначално и така.
Дарилка, миличка, не губи надежда, винаги има НАДЕЖДА!!!!! Прегръщам те и чакам добрите новини и от теб!
NDK, не губете ВЯРА, че скоро и при вас ще има слънце, обичайте се и всичко ще бъде наред, ще видите, нали!!
Оф, толкова ми се иска, да направим една коледна серия при нашия готин Док!!!!!!
ОБИЧАМ ВИ!!!! С вас съм! Ваша: Касси

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #54 -: Декември 01, 2006, 09:39:41 am »
Каси, благодаря за пожеланията
Не се бой от пункцията. То си е направо приятно - започвам да се пристрастявам към упойките. Заспиваш, събуждаш се и всичко е минало. После ще си усещаш малко яйчниците, ама нищо страшно, аз дори не си спомням дали ме боляха. А ти може би си започнала вече да ги усещаш, защото, доколкото си спомням, си доста напред стимулацията.
Да, сондажът и мен ме изненада, не беше много приятна процедура, нали...
А дали 7 по 10 мм е малко или много не знам, наистина. Аз ти стискам палци всичките да са качествени, после хууубаво да се оплодят и да се делят и така 9 месеца :-)
Няма да се плашиш. Старшното идва след това, когато вече нищо не може да се направи. Преди да е минал трансферът, можеш да си сигурна, че с док правите точно каквото трябва и всичко е наред. След това.... Ще се срещнем пак тук :-)
*
« Отговор #55 -: Декември 01, 2006, 11:00:59 am »
Каси, следващия път ще се обадя, да си знаеш  :D А, за пункцията, Куки е абсолютно права - нищо страшно, всичко минава леко, както знаеш всички са внимателни, анестезиолозите - също;
даже си спомням док ми каза - не се притеснявай - нищо няма да правя, докато не заспиш - и се заспива за някакви секунди... Събуждаш се, дават ти нещо сладичко да хапнеш, количка да пийнеш и докато ти изтече банката си свежарка. След това може да те наболява малко, може и да не те. Ще ти дадат рецепта за глобулки при болки.
А, за фоликулчетата - екстра са си. Аз в началото имах 7-8, оказах се накрая с 16 качествени яйцеклетки, като само 1-2 не се оплодиха и само 1-2 изоставаха в деленето.
Моя проблем е лигавицата - в деня на трансфера док каза, че е била около 8мм, малко над 8, но не повече.

Куки, по-добре да си продължиш с нормалния живот, иначе се превърта тотално. Ще се веселиш я, няма да ми кукуваш по цял ден  :lol:

NDK,  мерси за куража! Още веднъж прегръдки за теб и Мишонка!
« Отговор #56 -: Декември 01, 2006, 11:10:39 am »
Каси и аз да кажа за пункцията - при мен направо си беше удоволствие - всеки път сънувах, че съм на плажа (страхотно беше - слънце, вода, жълт и чист пясък, топли лъчи, спокойствие...), само последния път тъкмо тръгнах да се изкъпя  и те ме извадиха от упойката  :( Много им се разсърдих :lol:
Баткото - 11.12.2004 г., по-малката сестра - 07.01.2008 г.
« Отговор #57 -: Декември 01, 2006, 11:13:19 am »
Мила Бора,

Мисля, че нещата ще се развият добре и мноооого мноого ти стискам палци!!
Благодаря ти, Бени!

*
« Отговор #58 -: Декември 01, 2006, 11:33:32 am »
Мила Бора,

Мисля, че нещата ще се развият добре и мноооого мноого ти стискам палци!!

:balk_21:
*
« Отговор #59 -: Декември 01, 2006, 11:34:17 am »
Бора, добре ми изглеждат нещата пу-пу  :lol:
НДК и Мишом, разбирам ви отлично, толкова много съжалявам, просто не знам какво да кажа  :(
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin