0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Добре дошла, тиха лудост
« -: Ноември 28, 2006, 15:09:01 pm »
Да се оплача от себе си  :? ,милички мои - и на кого, ако не на вас и къде, ако не тук.
Вчера ми беше 8-ми ден от трансфер, направих кръвен тест - 6.39. Последният Прегнил е преди пункцията.
А, сега де? Нито е напълно отрицателен, ама пък ми изглежда и нисичък... и си мисля за подписа на Мели - уважаеми пациенти, не си обменяйте диагнозите... и знам, че е рано и се опитвам да се успокоявам, и изчетох сума ти споделени истории, и знам, че трябва да направя нов тест и да проследя развитието, и знам...
Но не знам как да се скрия от лудостта си, от страховете си и как да се въоръжа с така нужното търпение и спокойствие...Не знам.
Re: Добре дошла, тиха лудост
« Отговор #1 -: Ноември 28, 2006, 15:23:20 pm »
Бора, миличка  :bighug:
Ти си знаеш, няма да ти казвам какво трябва да правиш  :lol:, затова само силно гуш от мене  :bighug:

lb2f
*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
« Отговор #2 -: Ноември 28, 2006, 15:32:40 pm »
Аз освен да ти стискам палци с друго не мога да помогна. Себе си не можах да укротя, та на теб ли съвет да давам. Силните вълнения, лудостта - тиха или не чак дотам, са си част от хорото, на което сме се хванали. Късмет!
« Отговор #3 -: Ноември 28, 2006, 15:39:24 pm »
Нищо не е ясно и не може да се каже, много ти е рано да знаеш и затова запази спокойствие и не го мисли, след 1 седмице ще разбере :flower:. Късмет!!!

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
*
« Отговор #4 -: Ноември 28, 2006, 15:41:06 pm »
Ех, милите ми вие  :bighug:
Аз досега мълчах за тая втора процедура, даже последните дни не влизах тук - да се предпазя от многото четене и пренатоварване с излишните ако-та... Но, сега предадох фронта и дупе да ви е яко какво мърморене ще ви сложа  :P
Много ви благодаря, че ви има!
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #5 -: Ноември 28, 2006, 15:42:50 pm »
Бора, злато, знам че е трудно да се успокоиш, знам че е трудно да махнеш с ръка и да кажеш - няма да го мисля. Моля те, заради себе си, успокой се. Знаеш, че има големи шансове - ми трансфера е бил преди 8 дни. Хората чакат по 14. Има шанс, изчакай, направи нов, проследи как върви ЧХГ-то. Пък ще видиш как за Коледа ще ни зарадваш ;)
П.С. Мърмори си бе, ние ще те слушаме :lol: Само да стане!!!
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
« Отговор #6 -: Ноември 28, 2006, 15:50:25 pm »
Боре, Боре - как мислиш, че ще укриеш, като веднага заподозрях, като видях, че нещо не влизаш  :lol: :lol: :lol:

Миличка, мърмори си на воля, ама не си натоварвай главичката с лоши мисли... Ние пък ще седим и ще те слушаме

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #7 -: Ноември 28, 2006, 16:08:41 pm »
Тука сме и те слушаме. Нищо, което ще кажеш, няма да ни се стори странно, глупави, лигаво. Давай!  :kiss: :crossfingers:
Alexandra
« Отговор #8 -: Ноември 28, 2006, 16:28:48 pm »
КЪСМЕТ! :goodluck:

Дано намериш сили да справиш с напрежението и търпението ти бъде възнаградено с най-прекрасния резултат!

:bighug:
« Отговор #9 -: Ноември 28, 2006, 16:32:47 pm »
Ей Бора, я по ведро бе миличка! Отпусни я тази душа, то е ясно че ще стане, виж колко мацки сме тук и всички ти стискаме палци  :D
Освен това приемаме всякакво мрънкане и винаги сме готови да те изслушаме!
Айде споко и гушки от мен!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #10 -: Ноември 28, 2006, 16:35:25 pm »
Eeeeeeeeeeeee, Бора, много рано е!  :)

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
« Отговор #11 -: Ноември 28, 2006, 17:02:37 pm »
Така де, рано е! Признавам без бой  :)
Ама, нали си нямах друга работа, та четох по американски форуми - ма, че те рано ги правят кръвните и са им по-височки резултатите, а пък нали и нашта Оги на 8-ми ден хвана по-височко, та и аз да не остана по-назад тичках вчера и сега се започна мойта. Знам си, че утре пак ще отида и пак ще смятам и пресмятам - то, дано има какво, де :? И пак ще пиша, то се знае.
На всички  :balk_21:
« Отговор #12 -: Ноември 28, 2006, 17:36:28 pm »
От нас имаш силно стиснати палци, а от теб искаме още малко търпение да стане време за кръвния тест. Знам, че е трудно, макар както се казва аз накъдето съм тръгнала - ти от там се връщаш :)
Не се притеснявай и не си пълни главата с излишни неща :)
*
« Отговор #13 -: Ноември 28, 2006, 17:51:57 pm »
Бора, ами по едни мои странни сметки /мнооого е дълго да обясня как го пресмятам/, този резултат означава, че на 14-тия ден от трансфера, ЧХГ-ТО ТРЯБВА ДА Е НАД 50 -това пък си значи жизнеспособна бременност!!
Затова - плаха радост и опити за спокойствие, чашка вино, споделена с любимия човек и развлекателни книжки......така до завтния ден!!  :bighug:

« Отговор #14 -: Ноември 28, 2006, 18:49:20 pm »
от мен имаш  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
« Отговор #15 -: Ноември 28, 2006, 19:00:14 pm »
 :flower: Още малко търпение !  :kiss:
Успех и бъди силна,миличка ! Стискам ти палци ! Разсейвай се колко то се може повече и гледай много ,много да не оставаш сама със себе си  и най-вече да не се товариш излишно !  Всички сме мрънкали тука,така че споко !  :lol: Нали е затова форума !  :balk_101:
*
« Отговор #16 -: Ноември 28, 2006, 19:16:20 pm »
Бора, напълно те разбирам, като се сетя сега как нямах търпение и правих кръвен след кръвен, едвам удържах 48 часа, при мен не стана, силно стискам палци при теб да е положителен резулата. :D :crossfingers:
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #17 -: Ноември 28, 2006, 19:30:57 pm »
Бори, рано е още. :lol:
« Отговор #18 -: Ноември 28, 2006, 19:46:19 pm »
Бори, давай на двуглас, аз ще ти подпирам исовия тон отдолу.

МРЪЪЪЪЪЪЪННН МРЪЪЪЪЪЪЪЪЪН.....

ама ми хареса темата де - сега съвсем нагло и безсрамно ще си мрънкаме ТУК!

аз само да кажа, че рано или не, и без да разбирам ама.. не е лошо туй резултат? А? Освен това, ти си на 9 ден след трансфера? аз съм на 7ми, ако броим и самия трансфер (боже тая дребнавата аз ли съм!!), но се надявам да устискам да направя традиционния таен тест в понеделник, и официалния - на 7ми, баш на рождения ден на Док. Дано му направя подарък...

БОРИ, странно ми е да те окуражавам, щото все едно окуражавам и себе си а пък знам как не вярвам на тия окуражавания "ще стане, абе как няма да стане, ти сега що си пълниш главата с глупости, спри да четеш, успокой се..."
ЗАТОВА САМО ТИ КАЗВАМ, ЧЕ ТИ СТИСКАМ ПАЛЦИ И МНОГО МНОГО СИЛНО ТИ ЖЕЛАЯ ДА СТАНЕ!
« Отговор #19 -: Ноември 28, 2006, 19:47:33 pm »
Бори, само да добавя, че сме с еднакви роклички. С ВИСОКИ ТАЛИИ!