stelina, не знам дали има някаква зависимост, но от моите наблюдения през последните 3-4 месеца обикновено О. настъпва след това (ползвам и тест за О.). Мисля, че тестовете са доста добър начин за следене на О., така че ти ги препоръчвам (О. е обикновено един ден след пика на хормона).
mimi, на мен това ми е първото изследване, което докторът ми назначи и още съм аматьор в тази област и разчитането на резултатите
До сега други изледвания не съм правила и не знам каква въобще ми е долната граница. Искренно се надявам да не ми се налага и да разбирам след броени дни...
Що се отнася до чувствителността - появи се... и дано се задържи както и БТ до момента..
fatalwoman, аз също чакам около тази дата. Не се травмирай излишно с тези тестове ако нямаш поне 11 дни след О...ако е писано ще стане..
И при мен от 2 дни гърдите са ми наедрели и ме болят, но подобно нещо и ми се е случвало и преди, затова не смея да го тълкувам като признак. Единственото, по-различно от друг път е, че снощи и днес сутринта за около половин/един час имах доста неприятни "менструални" болки ниско в корема. Подобни силни болки не съм имала едва ли не от ученическите години и то по време на цикъл...така че за сега не бързам да си правя никакви изводи..само тайничко се надявам...
Успех на всички в очакването! Надежда винаги има.