0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #560 -: Май 28, 2007, 10:33:22 am »
на Angelche и  Поля75
Много тихичко ЧЕСТИТО :D
честито и лека бременност. :wink:
никога не отстъпвай на принципите си!
« Отговор #561 -: Май 28, 2007, 10:37:44 am »
Мерси за пожеланиата.Дано при док. се окаже ,че всичко е наред.Умирам от страх.
« Отговор #562 -: Май 28, 2007, 12:15:35 pm »
Ангелче не умирай от страх, бъди спокойна и уверена, че всичко ще е наред и както трябва.......не се притеснявай. Аз съм сигурна че всичко ще е ОКИ..... :wink:.Айде стискаме палци и спокойно не го мисли, всичко ще мине добре. :balk_5:
*
« Отговор #563 -: Май 28, 2007, 14:49:14 pm »
Здравейте момичета. От няколко дни нещо не са ми всичките. Замаяна съм, от време на време доста осезателно ми се вие свят, ходя да пишкам доста често дори нощно време ставам по два пъти. Сигурно си внушавам че може да има нещо защото двата ни опита бяха в деня след М и няколко дни след + тест за ову. 2-3 дни усещах някакви бодежи в яйчниците, имам си силно изразен ПМС. А онзи ден като ходих за пореден път до тоалетната на хартията имаше нещо розово, както току що ти е дошло. Същия ден вечерта имаше пак. От тогава (събота) до сега няма нищо. Дали има някакъв шанс да е станало? М трябва да дойде утре.
« Отговор #564 -: Май 28, 2007, 14:52:56 pm »
Пу,пу..дано да не ти дойде :DАко и утре е така ..направи си тест за бременност..Късмет :balk_103:
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
« Отговор #565 -: Май 28, 2007, 15:04:55 pm »
Здравейте, момичета и аз съм в очакване на +++. М трябваше да ми дойде на 25-26.05 единствено ми е едно заспало сега ,малко лошо и ходя много често до WC. Дано да е станало чудото, вече година и половина неуспешни опити и почвам да се отчайвам. Има и друго сменям си работата, което е малко изнервящо и дано да не е причина за закъснението. Решила съм утре сутрин да си направя поредния тест но ме е страх от евентуален отрицателен резултат Стискайте ми палци

На Angelche и  Поля75 ЧЕСТИТО

« Отговор #566 -: Май 28, 2007, 18:33:28 pm »
Благодаря на всички за подкрепата :lol: За съжаление док. е чак утре на работа. :( Успех на всички чакащи++++ резултат :lol: :lol: :lol:
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #567 -: Май 28, 2007, 19:12:52 pm »
Не се притеснявай, Ангелче! Всичко ще е наред!
Поли 75 - тихичко честито и от мен, а на Симпли и Калинка 7 - стискам ви палци, момичета! Късмет!  :grouphug2:

« Отговор #568 -: Май 28, 2007, 21:56:49 pm »
Здравейте момичета,благодаря за подкрепата.... . Но днес май нещо ми става и не всичко е наред.Започна да ме боли главата, лояо ми е и ме боли долу ниско ама много ниско почти между краката ох много ми е зле.Не знам какво да прашя, мислитш ли че е рано за тест,минали са само 8дни откакто ми свърящи.Дайте ми съвет, моля ви.Да не съм настинала и зтова да ми е зле? :?.Ох дано не съм наастинала. :wink:
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #569 -: Май 28, 2007, 22:04:21 pm »
Възможно е да е и настинка, но ако продължава да те боли, непременно потърси лекаря си още утре. За тест наистина ми се струва доста рано, но е хубаво да сториш всичко, за да се успокоиш. И най-вече иди на лекар - ако е нещо безобидно, ще си спестиш доста тревоги, а ако не е /искрено се надявам този вариант да отпадне/ - ще можеш да вземеш мерки навреме. Сега те съветвам просто да се успокоиш и да си починеш. Стискам ти палци за :bfp1: в скоро време  :wink:

« Отговор #570 -: Май 28, 2007, 22:12:03 pm »
Лара е права иди на лекар за да се успокоиш.А за тест май наистина е още  рано. :(   :goodluck: :bighug:
*
« Отговор #571 -: Май 29, 2007, 06:45:04 am »
Момичета нямам търпение да ви пиша. Преди малко направих тест SURE CHECK  :bfp:
нАПРВО НЕ ГО ВЯРВАМ. аЗ БЯХ 1000% сигурна че ще е отрицателен, защото двата ни опита бяха в неподходящи дни. Честно казано още не го вярвам....
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #572 -: Май 29, 2007, 07:31:08 am »
нАПРВО НЕ ГО ВЯРВАМ. аЗ БЯХ 1000% сигурна че ще е отрицателен, защото двата ни опита бяха в неподходящи дни. Честно казано още не го вярвам....
Mного тихичко Честито! :D
Лека и спокойна бременност

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #573 -: Май 29, 2007, 08:01:13 am »
Честито! Лека бременност! :)
« Отговор #574 -: Май 29, 2007, 09:47:09 am »

Честито!    :D Лека бременност! :D

Аз не издържах тази сутрин и си направих тест, който беше отрицателен. Ох три дни ми закъснява и ще лудна
« Последна редакция: Май 29, 2007, 09:48:45 am от Simply »
« Отговор #575 -: Май 29, 2007, 09:47:52 am »
Четито, дано всичко бъде наред.....а това за подходящите и неподходящите дни.......ако не си си правила Ов. тест не можеш да разбереш кога са подходящите дни. И ние не сме го прашили в подходящите дни ама ей на нещо не съм в кондиция.Лошято обаче е че нямам никакви други симптоми, освен че пишкам често и снощи ми беше много зле и имах болки........нищо друго :?.Днес ще отида до личната лекарка за малка консултация :oops:.Дано не съм болна.....вупреки че днес съм добре нищо ми няма  :(.Стискайте плаци моля ви....... :wink:
« Отговор #576 -: Май 29, 2007, 09:52:50 am »
Честито!    :D Лека бременност! :D

Аз не издържах тази сутрин и си направих тест, който беше отрицателен. Ох три дни ми закъснява и ще лудна
[/quote]
иииииии.....какъв е резултата??Стискам ти палци. :crossfingers:пиши
« Отговор #577 -: Май 29, 2007, 10:23:22 am »
Честито Мимчо!Лека бременост. :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #578 -: Май 29, 2007, 10:49:35 am »
Благодаря ви момичета. Честно казано аз все още не мога да проумея как е станало??? В петък ще си направя още един тест сутринта, и ако е положителен ще го опаковам и ще го подаря вечерта на милото - имаме годишнина от сватбата, ставаме на 1 годинка :wink:
Задавам си въпроса "А сега накъде?". Толкова четене по форуми, а се чувствам супер неподготвена ...
Май се побърквам....
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #579 -: Май 29, 2007, 12:56:32 pm »
спокойно, ще има време да четеш. в той ред на мисли от много четене по форуми и интернет и на мен ми закъснява с 4 дни, но няма да правя тестове - зарекла съм се и ще чакам началото на юни. ще отида при докторката и тя да ми каже, а не тестовете, които ме влудяваха да преди няколко месеца. успех на всички.... :) :) :)
никога не отстъпвай на принципите си!