момичета закъснява ми вече 2 дни. по принцип не ми закъснява. всички тестове показват температурата ми е около 37 а в същото време нямам никакви симптоми.дори преди 3 дни и гърдите ми спаднаха.колко още да чакам преди да си направя кръвен тест и дали изобщо е възможна бременност
Здравейте момичета:) Аз съм нова във форума. Съвсем скоро се регистрирах. Моето положение беше почти същото. Закъсня ми почти цели две седмици и тогава се замислих, че може да съм бременна /не си бях следила нито температура, нито овулация...нищо и не се пазим; в момента, когато осъзнах, че може да съм бременна се зарадвах много и започнах да се надявам/. Правих си тестове през тези 10-на дни закъснение, но всички бяха отрицателни, а тялото ми даваше други сигнали. Бях се притеснила да не би да имам друг проблем, но се оказа, че всичко е нормално. Искаме вече да имаме дете... Но ми дойде. Въпреки това ми ставаше лошо, гадеше ми се, усещах разни специфични миризми, спеше ми се непрекъснато. Лекарката обаче ми каза, че е сигурна, че не е бременност. Това се случи миналия месец. Този месец пак ми дойде /за съжаление:)/Ще продължаваме с опитите и ще се надяваме да се зарадваме в най-скоро време:)