0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #640 -: Юни 18, 2007, 15:41:32 pm »
Момичета,на фона на всичките години в които сме чакали за бебе,сега не смея да се похваля :)
Ами най накрая и аз видях  :bfp1:Сега се моля всичко да е наред и Господ да ни пази :)
Ходих на лекар и той потвърди,че съм бременна...!
Надявам се да докарам нещата до край(имам един спонтанен).
Моля се и за мен-всичко да е наред,и за вас-скоро да видите заветните  :bfp:
ПРЕГРЪЩАМ ВИ СИЛНО И ВИ ЖЕЛАЯ КЪСМЕТ :goodluck: :bighug:

Желая ти успешна и безпроблемна бременност.ДА СИ ПОЧИВАШ ПОВЕЧКО ДО КРАЯ НА 3-ят МЕСЕЦ.И не мисли, че лошото може да се случи.
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #641 -: Юни 18, 2007, 17:09:59 pm »
Честито Зоя :cheerleader:
Желая ти леки 9 месеца и накра едно сладко :babyflips:
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #642 -: Юни 18, 2007, 17:48:25 pm »
Ей,толкова се радвам, че за една седмица, докато съм отсъствала,има толкова много хубави новини! Честито на Алекс, Жанета и Зоя:ballons: Лека бременност ви пожелавам момичета и много, много усмивки, когато видите личицата на вашите малки сладки бебчета!!!  :bighug:
Мими, не се предавай още! Никога не се знае! Днес може да е твоето малко чудо!  :crossfingers:

« Отговор #643 -: Юни 18, 2007, 19:11:01 pm »
Честито Зоя! Лека и безпроблемна!
Аз май и този месец чаках напразно. Днес БТ ми падна на 36.8 и преди малко имах леко зацапване, но още нямам никакви болки като за М, което е странно за мен. Утре пак съм на лекар, да видим какво ще става този месец...
Дано вие да успеете!

Моля те като ходиш на доки - непременно пиши какъв е резултата.Не искам предварително да те навивам - но и при мен двата дни преди датата на М. БТ ми спадна, типична като преди цикъл, но на следващият ден се вдигна до 37 и се закова на тези стойности.А пък и при теб липсват типичните ПМС.Знам ли..Дано да е...Тихичко ти стискам палци :P
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #644 -: Юни 19, 2007, 06:53:00 am »
Честито Зоя!  :D
Лека и безпроблемна бременност!

:balk_5:   preggo   :cheerleader:

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #645 -: Юни 19, 2007, 08:53:42 am »
Лара, Алекс, благодаря ви за подкрепата! Дано да се окажете добри пророци! Днес БТ ми е 36,85, но още няма М. Имах вчера само няколко капки - светлочервени и то само докато се мих. А днес няма и никакъв сигнал. Само гърдите продължават да ме болят, но не са толкова подути. Незнам какво става... Толкова съм объркана... Днес ми е 15 ден след О. Възможно ли е от Дуфастона да ми закъснее?
*
« Отговор #646 -: Юни 19, 2007, 08:56:45 am »
Няма как да ти закъснее от Дуфастона. Стискам палци  :crossfingers:
« Отговор #647 -: Юни 19, 2007, 09:23:43 am »
Трябва още да се повиши температурата в следващите дни.
Ако се вдигне утре - купувай тест.
Стискам палци!
*
« Отговор #648 -: Юни 19, 2007, 10:03:40 am »
Сега говорих с докторката и тя това каза. Благодаря ви отново за подкрепата! Целувам ви всички!
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #649 -: Юни 19, 2007, 13:15:30 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Искрено вярвам, че ще се зарадваш и ще ни зарадваш скоро!!!  :bighug:

*

Zoq

• **
  • 73
  • Ако имаш мечта,позволи й да се сбъдне...!
« Отговор #650 -: Юни 19, 2007, 13:43:35 pm »
И от мен :goodluck:
*
« Отговор #651 -: Юни 19, 2007, 20:54:52 pm »
Здравейте.Мале като четох мненията ви,как искате да имате бебчета,много сладко ми стана!Пожелавам на абсюлютно всички ви да си имате бебчета (ако го желаете разбира се,и да сте много много щастливи в живота!)  :bighug: :cheerleader: :grouphug2: :bfp: Сега не искам да ви отчайвам,но поговорих с баща си по темата.Разпитах го дали наистина забременяването става толкова трудно,че чак някои си го планират и толкова дълго време правят неуспешни опити.Той каза,че това не трябва да става като фикс идея,защото много често може да се получи стрес и така да се затрудни много цялата работа.А каза и нещо друго...че 6 месеца правят ли се опити и не става ли,значи има някакъв проблем и трябва консултация с лекар!Успех и всичко хубаво на всички ви! :balk_22: :balk_21: :balk_24:
Клатя си главата,леко щракам с пръсти,влизам във клуба със мойте мацки гъсти,на забавен кадър бройкам всеки през очилата,наглостта си показвам със ъгълът на устата!
*

Valensia

« Отговор #652 -: Юни 20, 2007, 09:26:48 am »
Zdraveite mili momicheta!Pisha ot chuzbina, zatova shriftat e takav...Malko sam pritesnena i vi molia za savet. Na 13.05 mi doide minalia mesec, sega na 18.06 (sled 2-3 dni zakasnenie, zastoto mi idva m-u 28 i 34 dni) si napravih test poloz. Imam simptomi naprezenie dolu, razstroistvo, bolko v gardite. Biah vchera na lekar i mi kaza che ne vizda oste nisto inache matkata izglezdala podgotvena za bremmenost, ne razbrah tochno, no uvelicheno e nesto s 5-6 mm., moze bi e mn. rano ili izvan matochna (koeto uz bilo mn. riadko).Mislia si che triabva da e stanalo kam 27.05. Ottogava sa minali 3 sedmici. Kakvo mislite.Blagodaria vi!
*
« Отговор #653 -: Юни 20, 2007, 09:53:11 am »
Момичета стискам палци на всички ви за +++ резултат и да се похвалите в най-скоро време. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bori_017:
*
« Отговор #654 -: Юни 20, 2007, 12:26:44 pm »
Valencia, според мен ти е още рано за категоричен резултат. Но ако нямаш търпение направи си пак тест след 1-2 дни (ако вече са минали поне 11-12 дни след О.). А на доктор отиди поне една седмица след закъснението за да мойе да види нещо. Мериш ли БТ? - ако е над 37, тя също може да е предвестник на добрата новина. :goodluck:
*

Valensia

« Отговор #655 -: Юни 20, 2007, 13:57:05 pm »
test si napravih oste v pon i e polozitelen.Pritesniava me sama zasto ne se vizda oste nisto pri doktorkata. Kaza samo che matkata izglezda podgotvena za bremennost. Opasenieto mi e dali ne e izvanmatochna br. Sega prochetoh che sled zakasnenieto triabva da minat 10 dni za da se vidi i nesto poveche.
*
« Отговор #656 -: Юни 20, 2007, 14:10:51 pm »
VALENSIA, аз отидох на лекар на 5 дена закъснение и ме върнаха. Това беше на 1 юни, презаписаха ми часа за 19.06 и вчера се видя всичко - и сакчето и бебчо че и сърчицето му тупкаше вече. Не се шашкай предварително. Лекарите си знаят кога да те викнат и кога ще се види нещо. Шефката ми е акушерка и каза че е най-сигурно да се ходи след 14 дни. Дори след 10 имало вероятност да не се види нищо. Споко, всичко ще е наред. Мисли позитивно и само за хубави емоции. :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #657 -: Юни 20, 2007, 14:28:25 pm »
Valensia, и моят ПМЦ беше на 13.05. Различното при мен е, че цикълът ми продължава 25 дни. На 07.06. оаквах да ми дойде, но не стана и още същия ден правих тест, който беше положителен. На 6-ти ден от закъснението бях в Плевен на преглед, при който се видя само малка точица и доктора не беше категоричен, че това е плоден сак. Каза, че е твърде рано и да отида отново на ехограф след 2 седмици. И аз като теб се притеснявам да не се окаже извънматочна...
Този понеделник отново отидох на ехограф, но в Козлодуй, където живея, защото усещах на моменти тъпи болки. Докторката, тук, отново ми показа точицата, но също каза, че още е прекалено рано. Успокои ме, че в началото на бременността мога да усещам такава слаба болка.
Още в Плевен ми изписаха Дуфастон, после и Но-шпа.
Вземам и други лекарства, но те са заради завишени ст-сти на ТАТ и МАТ и 2 мутации на протромбиновия ген.

Пожелавам ти успех!

Ако имаш някакви въпросчета питай. Явно горе-долу по едно и също време сме забременяли.

Още веднъж - УСПЕХ!

« Отговор #658 -: Юни 21, 2007, 08:54:38 am »
Ей, честито на всички момичета, които са успели, пожелавам ви спокойна и лека бременост и най- хубавите бебета на света :D.Аз съм малко отчаяна и в същото време обнадеждена.......... :oops:Получих възпаление на бартолиновата жлеза.......лекарката каза, че може да не съм забременяла заради инфекцията, което ме успокои, но резултатите от  изследванията ще са ми готови чак в събота,много се надявам само това да е причината, но ако не е от това не знам какво да правя... :(.Някоя от вас имала ли е подобен проблем??????
*
« Отговор #659 -: Юни 21, 2007, 08:59:05 am »
Здравейте! Да кажа и аз какво става с мен. Няма бебе, отгледала съм си кистичка.  :(От нея е зацапването, но през нощта ми дойде М. Като мине ще хода да видим какво става с кистичката и да следим фоликулите. Късмет на всички вас. Аз ще съм тук и този месец  :wink: