0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #660 -: Юни 21, 2007, 11:20:24 am »
Здравейте! Да кажа и аз какво става с мен. Няма бебе, отгледала съм си кистичка.  :(От нея е зацапването, но през нощта ми дойде М. Като мине ще хода да видим какво става с кистичката и да следим фоликулите. Късмет на всички вас. Аз ще съм тук и този месец  :wink:

Мименце,
Не се отчайвай.Всяко зло за добро - поне са я открили навреме и следователно и ще бъдеш излекувана без усложнения.Дано!А бебока ще дойде! Сигурна съм !Успех :P
*
« Отговор #661 -: Юни 21, 2007, 12:25:38 pm »
Алекс, благодаря ти за добрите думи и подкрепата! Дано да си добър пророк и всичко да мине по-бързо отколкото си мисля! Леко бременеене на теб! Целувки!
« Отговор #662 -: Юни 21, 2007, 14:48:53 pm »
Pgzenga, dano i dvete imame kasmet i pri sledvastia pregled da se vidi ste vsichko e normalno.Naprezenieto dolu v korema mi spria pochti napalno, nadiavam se vsichko da e ok...Chetoh che pri izvanmatochna triabva da te boli ili ot liavo ili ot diasno, mojata bolka e po sredata...oh stiskam palci i na dvete ni...i na vsichki momicheta tuk
« Отговор #663 -: Юни 21, 2007, 15:13:10 pm »
Валенсия, радвам се, че болката при теб почти е изчезнала. Обезпокоих се, обаче от това, което си написала, че при извънматочна болката е или от дясната, или от лявата страна.
Аз усещам тъпа болка предимно от дясната страна и тя не е постоянна.
Докторката в понеделник ми каза, че това било нормално за началото на бременността и да не се притеснявам толкова. Като че ли и точицата се виждаше по-ясно...
Не знам какво да мисля.
Страх ме е!
« Последна редакция: Юни 21, 2007, 15:15:55 pm от pgzenga »
« Отговор #664 -: Юни 21, 2007, 15:17:04 pm »
I az samo premisliam nestata i se chudia vaobste triabva li da boli?Uz kazvat che e normalno...Ot dr. strana pak izvanmatochnata bila pridruzena v povechete sluchai s zacapvane....ste se pobarkam...liubimiat chovek go niama, chak nachaloto na sept. se pribiram v Bg.Dano vsichko i pri dvete ni e nared!
*
« Отговор #665 -: Юни 21, 2007, 15:24:10 pm »
При извънматочните винаги има зацапване. Аз съм минала две и винаги е било дно и също. pgzenga ако има и извънматочна тогава в матката няма да се вижда абсолютно нищо а ти казваш, че се вижда точица. Колко време ви е закъснението? Извинявайте ако сте го написали някъде.
« Отговор #666 -: Юни 21, 2007, 15:29:11 pm »
Az biah na pregled v poned., spored men na 7-mia den ot zakasnenieto (tova e za 30 dneven ciakal, a pri men idva m-u 28-34 den, smiatam 30 kato sredno...)Nisto oste ne se vidia, niamam zacapvane. Dr mi pregled e na 26.06
*
« Отговор #667 -: Юни 21, 2007, 15:35:19 pm »
Хубавото е че няма зацапване, а колкото до болката наистина може да е нормална. Мен например не спира да ме боли корема все едно ще ми идва и това продължава вече 4-та седдмица ама ми казаха че е нормално. Стискам палци и на двете да ни зарадвате скоро с добри новини
« Отговор #668 -: Юни 21, 2007, 15:56:35 pm »
Днес ми е 15-ти ден от закъснението.
Бях на ехограф на 6-я и 12-я ден и както вече писах се видя точица. Гледаха ме на различни ехографи.
*

Zoq

• **
  • 73
  • Ако имаш мечта,позволи й да се сбъдне...!
« Отговор #669 -: Юни 21, 2007, 16:08:09 pm »
Днес ми е 15-ти ден от закъснението.
Бях на ехограф на 6-я и 12-я ден и както вече писах се видя точица. Гледаха ме на различни ехографи.

Много се радвам миличка :),пази се сега и лека бременност :bighug:
А казаха ли ти в коя седмица си ,на прегледа на 12-тия ден от закъснението?
Между другото и мен ме наболява корема от време на време и се притеснявам...ама дано да е нормално...!
« Отговор #670 -: Юни 21, 2007, 16:22:59 pm »
На 6-я ден от закъснението, при първия ехографски преглед в Плевен, докторът ми каза, че съм на 4 седмици и 2 дни. При втория преглед нищо не ми казаха, а не съм и питала.
Освен тъпите болки в корема, усещам такива и в кръста...
« Отговор #671 -: Юни 22, 2007, 10:11:36 am »
На 6-я ден от закъснението, при първия ехографски преглед в Плевен, докторът ми каза, че съм на 4 седмици и 2 дни. При втория преглед нищо не ми казаха, а не съм и питала.
Освен тъпите болки в корема, усещам такива и в кръста...

Хеи, честито и лека бременност.Е болки в корема болки в кръста....таке е няма как .Какво ли не бих неаправила и дала да ги изпитам, но аз съм оптимистка ( редувам настроенията ту оптимистка ту отчаяна :lol:).Всичко най- добро на всички които вече "отглеждат" бебенца :goodluck:.
« Отговор #672 -: Юни 26, 2007, 22:38:12 pm »
момичета, най-накрая си имам :bfp: :D
с мъжа ми правим опити от две години и тъкмо очквахме следващия ми цикъл за да започнем изследванията със специалист по стерилитет и ...  :D
сега почвам да влача крачета, че скоро да има повече приятно изненадани бъдещи мами!!!
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #673 -: Юни 26, 2007, 22:49:18 pm »
Браво! Леко бременеене и здраво бебче! :D

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #674 -: Юни 27, 2007, 08:02:54 am »
Честито, Игликапан! Леко бременеене и прекрасно бебенце накрая! Суркай крачетата, да те последваме и ние!  :wink:
« Отговор #675 -: Юни 27, 2007, 08:42:56 am »
Честито, Игликапан!
Щастливи и безпроблемни 9 месеца! :cloud9:
« Отговор #676 -: Юни 27, 2007, 08:55:43 am »
момичета, най-накрая си имам :bfp: :D
с мъжа ми правим опити от две години и тъкмо очквахме следващия ми цикъл за да започнем изследванията със специалист по стерилитет и ...  :D
сега почвам да влача крачета, че скоро да има повече приятно изненадани бъдещи мами!!!
Честито мила. Много се радвам за теб. Дай Боже всеки му такъв късмет. Радвай се на предстоящите месеци, релаксирай и разбира се, не не забравяй. Лека бременност и много усмивки :D :D :D
*
« Отговор #677 -: Юни 27, 2007, 09:59:24 am »
Честито и от мен! И аз съм в очакване...днес ми е 24-ти ден от цикъла и имам много леково розово зацапване.Цикълът ми е 25-27 дни.Страх ме е да си направя тест.
« Отговор #678 -: Юни 27, 2007, 10:19:51 am »
I az veche moga da pohvalia.Biah vchera na vtori pregled i se vidia nai nakraia plodnoto sakche!Pozelavam na vsichki tuk skoro da vidiat sastoto!K  :D
« Отговор #679 -: Юни 27, 2007, 10:46:48 am »
И ние бебеправихме този месец въпреки че два последователни дни теста за овулация 13 и 14 юни беше положителен, но не много по наситена черта от основната.4 дни силни болки в десния яйчник, което според мен е фактор,че съм задържала фоликула...от тогава до днес силни болки ту в единия ту в другия яйчник,ту в кръста ту в корема...гърди твърди и болезнени. На 24 юни направих домашен тест - отрицателен..сега чакам да ми дойде на 29.Понеже болките са много силни сама си изписах Дуфастон и Но-Шпа, като при предните две бременности /признавам си чувствам се гузно,че си ги самоназначих/,но след мисед-а септември се чудя щом ме боли толкова корема явно пак е нещо нередно дали не е по-добре да го спра...за да ми дойде.Снощи кексихме със скъпия и той каза,че ме усещал гореща /ми то на вън е 38С/ и...плътна и мека като ..гъба.За съжалаление не мерих БТ от последната М обаче от 3 дни меря и е 37-37.1...Едвам дочаквам да стане 29.06