0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #480 -: Май 14, 2007, 11:16:28 am »
Не не съм в София, но не вярвам да има разлика в цените. Може би ще поизчакам още малко, в такъв случай.  :wink:
*
« Отговор #481 -: Май 14, 2007, 11:36:25 am »
Луничка преди по-малко от половин час си го направих.Отидох в лаболатория,където правят хормони и казах ,че искам да си направя изследване на ЧХГ и готово.Аз съм от Ст.Загора и тук лошото е ,че изледванията ще излезат най-рано след два дни,а за цената тя е между 10-12лева.
« Отговор #482 -: Май 14, 2007, 11:40:13 am »
Благодаря ти Марби!!
Може би ще отида все пак...много ме гризе!!
Честно не ми се дават 20 лв., но ако е по-поносима цената ще го направя.
Лабораторията в която ходя, са много бързи, всичко става за 1 ден и можеш и в интренет да си провери резултатите.
На теб ти стискам палци!
« Отговор #483 -: Май 14, 2007, 17:19:28 pm »
Купих си Шуър чек и мслех да го правя утре сутрин, нали уж с първата урина, ама го направих сега...пак иам втора бледа черта 8O
Е, сега вече ме хвана шубето!
« Отговор #484 -: Май 14, 2007, 17:44:25 pm »
Купих си Шуър чек и мслех да го правя утре сутрин, нали уж с първата урина, ама го направих сега...пак иам втора бледа черта 8O
Е, сега вече ме хвана шубето!
Мисля да ти честитя! струва ми се , че си бременна!!! :D
« Отговор #485 -: Май 14, 2007, 18:24:51 pm »
Благодаря! Определено съм леко шашната, макар че сесъмнявах от няколко дни...кажи речи от О. Но понеже и друг път съм се съмнявала...реших че пак е плод на моята фантазия.
Другата седмица отивам на доктор.
*
« Отговор #486 -: Май 15, 2007, 09:10:31 am »
Луничка, и аз мисля да ти честитя! Пожелавам ти лека бременност! Искам да те питам на кой ден след О. си прави първия тест? Аз сега съм на 9 ден след О. и се надявам и при мен да е станало  :wink:. Нямам търпение да разбера вече. Притеснявам се, че не усещам никаква напрегнатост в гърдите.
Дано на всички ни се случи това, което стана с Луничка :D. Късмет на всички!
« Отговор #487 -: Май 15, 2007, 13:17:20 pm »
Здравейте...Хей Луничка ти си успяла.....браво,честито,пожелавам ти всичко да мине леко и безпроблемно.При мен и този месец не се получи а много се надиавах пак.Хем го правихме редовно по време на О. ама ей на не става и не става.Мислиа този месец да си взема о.тестове....поне да съм сигурна че съм в о., че тези тестове в интернет май не са много сигурни.Fatalwoman аз чаках с теб да ми дойде ама малко ми закъсня и точно се биах обнадеждила, и то ми дойде.Хайде чао за сега и стискам на всички ви палци дано всички успеем скоро :P.
*
« Отговор #488 -: Май 15, 2007, 13:26:04 pm »
Луничка, честито.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #489 -: Май 15, 2007, 14:47:19 pm »
Момичета, от около 2 часа изпитвам адски болки в долната дясна част на корема. А още е далеч М. - след 5 дена. Имам чувство че яйчника ми се разкъсва. Не мога да си намеря място и незнам какво да правя. Дали може да е от Утрогестана? Някъде четох, че от него се полъчавали болки в корема.
« Отговор #490 -: Май 17, 2007, 14:35:24 pm »
Не съм много обнадеждена за този месец, защото бях много ангажилана и секса ни е малко. Пък и цикъла ми странно се удължи. Аз съм с ПКЯ, но мисля, че имах овулация този месец. Днес реших да си направя тест, но с моя късмет улучих невалиден. Имам силно изразени ПМС, но много ми се иска да са от друго. Е, казах си го. Успех на останалите!
« Последна редакция: Май 17, 2007, 19:38:13 pm от beiboranka »
*
« Отговор #491 -: Май 17, 2007, 15:01:16 pm »
Момичета, какво стана? Няма ли чакащи? На мен днес ми е 27 ден, обаче не усещам никакви ПМС. Много странно се чувствам. Направих си сутринта тест, за проба, но беше - . То май още е рано, защото О. ми беше на 16 или 17 ден този месец. Ох, вече ми се изчака чакането. Добре, че Утрогестана ми свършва днес. Много е гадно и дискомфортно... Хайде пишете и късмет на всички!
*
« Отговор #492 -: Май 17, 2007, 18:29:53 pm »
Здравейте!аз чаках доста дълго  :bfp: и ето че дочаках .Но радостта ми продължи 2дни.Вчера прокървих за кратко.Ходих на док и на УЗ(вагинален) се видя плодно сакче 3мм.Заради кървенето започнах дуфастон2х1 и но-шпа3х2.Днес на обяд кървенето пак се появи,този път по- обилно и не спира :balk_134:.Ходих пак при док видя ме, сакчето все още си е на мястото НО ДОКОГА - НЕ СЕ ЗНАЕ! :ask:.Увеличи ми дозата на дуфастона 3х1т и утре постъпвам в болница за задържане.Желая на всички чакащи скоро да видят заветните :bfp1: и след 9м най сладките :bori_022:
« Отговор #493 -: Май 17, 2007, 19:23:13 pm »
Мила mama*07, от сърце ти желая всичко с бебо да е наред. Стискам палци, бъди спокойна само и кураж!  :bighug:
*
« Отговор #494 -: Май 17, 2007, 19:30:15 pm »
Много късмет, мила mama*07! Стискам палци всичко да завърши благополучно!
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #495 -: Май 17, 2007, 20:20:19 pm »
Късмет и от мен!!!Дано всичко е наред!!!  yahoo_17 :crossfingers:

*
« Отговор #496 -: Май 18, 2007, 08:35:14 am »
Мила mama*07, дано бебчето да си остане в теб! Всички стискаме палци. Радвай се че е станало и бъди спокойна. Ще чакаме добри новини. Целувки!
« Отговор #497 -: Май 18, 2007, 12:00:35 pm »
Здравейте!
И аз съм в листата на чакащите. Днес ми е 33 ден от МЦ (не е необичайно закъснение). На 31-вия ден теста за бременност отчете две чертички, но със съпруга ми не смеем да се зарадваме още. Имам болки в корема като пред цикъл, малко ми е лошо и гърдите ми са много напрегнати и болезнени, а и БТ е над 37. Ще изчакам още десетина дни и ако нямам М тогава ще ходя на лекар. Незнам защо, но се чувствам странно спокойна (обикновено се тревожа за всякакви глупости). Ами... това е от мен. Пожелавам на всички ви късмет. :bighug:
*
« Отговор #498 -: Май 18, 2007, 12:44:38 pm »
Rili, честито!
защо смяташ, че трябва да чакаш 10-ина дни??? още другата седмица може да видите дали има сакче на УЗИ.

*
« Отговор #499 -: Май 18, 2007, 16:59:25 pm »
желая много касмет на всички чакащи момичета за потварждаване на  :bfp:и да се похвалите после ,еееиии!