0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #580 -: Май 29, 2007, 13:21:37 pm »
Честито Мимчо! Лека и щастлива бременост! Прекрасен подарък за годишнината Ви! Честито и за нея!Още 101 години да сте заедно и щастливи! И с много дечица около вас  :wink:
*
« Отговор #581 -: Май 29, 2007, 14:16:28 pm »
Четито, дано всичко бъде наред.....а това за подходящите и неподходящите дни.......ако не си си правила Ов. тест не можеш да разбереш кога са подходящите дни. И ние не сме го прашили в подходящите дни ама ей на нещо не съм в кондиция.
Този месец за първи път си взех ову тестове и положителни бяха на 11 и 12.05.; последно ми дойде на 01.05; Първи опит на 07.05, втори на 20.05.
« Отговор #582 -: Май 29, 2007, 18:57:57 pm »
Честито Мим4о лека и безпроблемна бременност.Дано сте още много много години щастливи с много дечица.Аз май съм си настинала.....лекарката ми каза, че много ниско ме боли, за да е от шероиатна бременност :(.Е нищо де поне имам още надевжда да забременея :oops:. Мим4е не съм те разбрала или тестовете за Ов.май не са ти помогнали много много 8O.Аз никога не съм си взимала от тези тестоше и много се чудя дали да си взимам.........Е успех на всички опитващи........ :)
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #583 -: Май 29, 2007, 19:05:11 pm »
Честито и от мен, Мимчо! Жива, здрава, а след 9 месеца гушнала едно сладки бебче!
Калинка, не се притеснявай, а оздравявай  :wink: и...все пак продължавам със стискането на палци за  :bfp:

*
« Отговор #584 -: Май 29, 2007, 19:10:36 pm »
Мим4е не съм те разбрала или тестовете за Ов.май не са ти помогнали много много 8O.Аз никога не съм си взимала от тези тестоше и много се чудя дали да си взимам.........Е успех на всички опитващи........ :)

Ми честно казано аз хич нещо не се ориентирах по тях, а и сама виждаш какво стана ....

Стискам ти палци да оздравяваш по-бързо и скоро да  :bfp1:
« Отговор #585 -: Май 29, 2007, 20:48:21 pm »
Мерси за подкрепата момичета.Много сте мили.Е аз още не съм съшсем сигурна че съм само болна......... :oops: :wink:Много зле ми става като се нахраня вечер а днес четох във форума че едно от момичетата е повръщала вечер а не сутрин и се обнадеждих....... :?ама кой знае.Е ще ви пиша ако имам радостни новини.Успех и на вас :bighug: :crossfingers:
П.С. Мисля да пробвам с пиене на билки поне за емоционално успокоение и по-голяма надежда.Вие какво мислите по въпроса?
*
« Отговор #586 -: Май 29, 2007, 21:09:40 pm »
Реших днес да се обадя в Токуда да видя как седи въпроса със записването за ЖК с НЗОК. Бяха ми казвали че трудно записвали часове още повече с касата. Обаче хич не е така - девойката беше много учтива и след като и казах че съм може би съвсем-съвсем прясна, ми записа час за 01.06 от 12.30 при д-р Евтимова. Та ако резултатите са добри за годишнината ни се събират все хубави неща...
Не знам дали следващият ми въпрос е за тук но бихте ли ми казали не е ли малко рано за АГ преглед? И какво всъщност ти правят на първия такъв? Благодаря предварително за отговорите.
*

Lara

• 507
« Отговор #587 -: Май 29, 2007, 21:10:38 pm »
Всъщност, Калинка, можеш да си повръщаш по всяко време  :lol: Хубаво е, разбира се, и когато не го правиш. :wink: Не мисля, че нещо би ти попречило пиенето на чай например, но не прекалявай с разни силни отвари. Приятна и спокойна вечер от мен!

« Отговор #588 -: Май 30, 2007, 08:22:38 am »
Mim4o мисля, че колкото по-рано разбереш толоша по-добре и за теб и за твоето бебе.Те ще ти кажат някои важни за теб и бебето неща,ще те посъшетшат ешентуални за по-специални грижи които трябша да полагаш за себе си,дата на термина.........еи такива работи, но точно какшо ще ти кажат незнам.....не съм ходила с такъш специален случай при лекарката ми :(.
*
« Отговор #589 -: Май 30, 2007, 10:38:29 am »
А предполагам че ще ме гледат на УЗИ, може би вагинален. Дали толкова рано ще може да се види нещо?
« Отговор #590 -: Май 31, 2007, 21:04:36 pm »
Този месец за първи път си взех ову тестове и положителни бяха на 11 и 12.05.; последно ми дойде на 01.05; Първи опит на 07.05, втори на 20.05.
Или тестовете не са отчели правилно,или "щурмуваците" на мъжа ти са тренирали "алпинизъм с разчетена до секундата почивка". :D
И в двата случая:Честито и лека и безпроблемна бременност.
« Отговор #591 -: Юни 02, 2007, 19:01:13 pm »
момичета закъснява ми вече 2 дни. по принцип не ми закъснява. всички тестове показват  :bfn: температурата ми е около 37 а в същото време нямам никакви симптоми.дори преди 3 дни и гърдите ми спаднаха.колко още да чакам преди да си направя кръвен тест и дали изобщо е възможна бременност
« Отговор #592 -: Юни 02, 2007, 19:57:57 pm »
bambina09, отговарям тук, за да не спамя темата за първите симптоми на бременност. Да, възможно е да си бременна и да нямаш никакви симптоми, спадането на гърдите и липсата на напрежение не е гаранция  :D . За графиките - не съм спец, може би Денис ще каже :), но нека не те отчайва отрицателния тест за бременност, рано е още за него. За кръвен обаче не е, сигурна съм. Стискам палци!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #593 -: Юни 02, 2007, 20:55:59 pm »
благодаря ти точица :D денис ще ми помогнеш ли моля те
*

Lara

• 507
« Отговор #594 -: Юни 02, 2007, 21:21:57 pm »
Знаеш, че всичко е възможно, нали............. :crossfingers: :balk_21:

« Отговор #595 -: Юни 02, 2007, 21:38:26 pm »
знам лара но вече нищо не ми се вярва.имам все още надежда разбира се.но ще видим какво ще стане
« Отговор #596 -: Юни 04, 2007, 09:29:00 am »
Bambina09, не се отчайвай.... :Pнали знаеш, че понякога бременните нямат никакви симптоми и накрая хоп... :bori_002:, може при теб симптомите да се проявят по-късно.Четох тук някъде във форума,че на едно момиче температурата и останала 37 и по тоша разбрала,че е бременна, но ти си прочети по- подробно, за да не ти давам празни надежди.Може също да пробваш с друг тест или пък да изчакаш още малко.Аз също този месец имам съмнения, но не искам да избързвам,ще изчакам да видя дали поне ще ми закъснее :?...
« Отговор #597 -: Юни 04, 2007, 19:31:39 pm »
благодаря ти калинка пожелавам ти късмет дано поне ти се похвалиш тоя месец че на мен т ми падна на 36,8 :( стискам ти палци и пиши
« Отговор #598 -: Юни 05, 2007, 09:41:18 am »
момичета закъснява ми вече 2 дни. по принцип не ми закъснява. всички тестове показват  :bfn: температурата ми е около 37 а в същото време нямам никакви симптоми.дори преди 3 дни и гърдите ми спаднаха.колко още да чакам преди да си направя кръвен тест и дали изобщо е възможна бременност
Здравейте момичета:) Аз съм нова във форума. Съвсем скоро се регистрирах. Моето положение беше почти същото. Закъсня ми почти цели две седмици и тогава се замислих, че може да съм бременна /не си бях следила нито температура, нито овулация...нищо и не се пазим; в момента, когато осъзнах, че може да съм бременна се зарадвах много и започнах да се надявам/. Правих си тестове през тези 10-на дни закъснение, но всички бяха отрицателни, а тялото ми даваше други сигнали. Бях се притеснила да не би да имам друг проблем, но се оказа, че всичко е нормално. Искаме вече да имаме дете... Но ми дойде. Въпреки това ми ставаше лошо, гадеше ми се, усещах разни специфични миризми, спеше ми се непрекъснато. Лекарката обаче ми каза, че е сигурна, че не е бременност. Това се случи миналия месец. Този месец пак ми дойде /за съжаление:)/Ще продължаваме с опитите и ще се надяваме да се зарадваме в най-скоро време:)
*

Lara

• 507
« Отговор #599 -: Юни 05, 2007, 10:09:19 am »
 :welcome: Важното е да продъжавате спокойно с опитите  :wink: Не винаги се получава от първия път, макар да е възможно да се е случило, но бременността да се е пракъснала много рано, след което да се е възстановил нормалния ти ритъм. Ако разровиш форума, ще видиш на доста места цитирана статистиката, чЕ голям процент от бременностите се прекъсват толкова рано, че дори не се разбира за съществуването им. Така, че не се притеснявай! Всичко ще е ОК! Късмет с бебеправенето!  yahoo_17