0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #1020 -: Август 30, 2007, 16:20:08 pm »
Натали и Мими стискам палци! Дано сте успели! Натали мисля, че вероятността да е имплантационно зацапване е огромна! Късмет!
*
« Отговор #1021 -: Август 30, 2007, 17:25:21 pm »
Здравейте и от мен,
Мина овулацията , направихме каквото можахме...сега - чакане - вече съвсем съм изперкала, онзи ден автобуса мина през яка дупка...и на мене пак някакви невчесани мисли в главата - ауу, ами ако е станало и сега след това яко тръскане - кво следва....дали няма да може да се имплантира..или пък може би ще слезе по бързо през каналите та няма да стане извънматочна.
Луда работа ...еййй, дали не ми е време за един психиатър вече, какво мислите?
Хайде, аз да се наредя на опашката за чакащите на 8.09
На всички желая Успех;-)))и силна :bighug:
*
« Отговор #1022 -: Август 30, 2007, 18:16:23 pm »
Както беше казала Лейди "здравите круши, вятъра ги не брули".  :D
И аз се нареждам на опашката на чакащите. :crossfingers:
/>
« Отговор #1023 -: Август 30, 2007, 18:18:00 pm »
Стискам ви палци моми4ета,хайде дано ни зарадвате!!!!!!!!!!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
« Последна редакция: Август 30, 2007, 20:26:31 pm от VIKTORIA M. D. »
*
« Отговор #1024 -: Август 30, 2007, 19:19:59 pm »
Вера, Танита 7 стискам палци и на двете! Дано е станало и да се задават радосни вести!!!!!!!!
« Отговор #1025 -: Август 30, 2007, 19:27:55 pm »
Еййй нямаше ме няколко дни и колко неща са се случили...
Първо ЧЕСТИТО на Миленчето, желая лека и безпроблемна бременост!
На останалите стискам палци! :ballons: :ballons:
Gilian

/61499.gif[/img][/url]

*
« Отговор #1026 -: Август 31, 2007, 09:54:30 am »
Натали, това със зацапването е много обнадеждаващо, мила, дано, дано :goodluck:
Колкото за температурата и дуфастона ...незнам.
Имаш ли някакви други симптоми?
Мими, Вера , стискам палци, хайде дано този месец е бил нашия месец.. stork-girl;-)))))Пишете , как се развиват нещата.
Успех и на всички останали, които чакат!
« Отговор #1027 -: Август 31, 2007, 09:55:03 am »
Натали, Мими, Верче и Танита и на всички останали момичета стискам палци  :crossfingers: :crossfingers: и дано да ни зарадвате с вестта за едно  :babyflips: Нареждам се и аз при чакащите на 05.09 :bighug:
« Отговор #1028 -: Август 31, 2007, 10:07:54 am »
Момичета, имате ли проблеми с календара???Аз нещо немога да вляза?!!
Gilian

/61499.gif[/img][/url]

*
« Отговор #1029 -: Август 31, 2007, 10:27:12 am »
Охо, много чакащи се събрахме :) Хайде дано успеете всички  :wink:
И аз съм за 6.09. Ще чакаме заедно  :D
*
« Отговор #1030 -: Август 31, 2007, 10:28:29 am »
Титали, добре дошла в отбора :wink: Стискам ти силно палци . :goodluck:
Успех и пиши :bighug:
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #1031 -: Август 31, 2007, 10:34:02 am »
Натали, това със зацапването е много обнадеждаващо, мила, дано, дано :goodluck:
Колкото за температурата и дуфастона ...незнам.
Имаш ли някакви други симптоми?
Здравей. Освен напрежението в гърдите друго няма, но то си е нормално и при ПМС. Но днес сутринта температурата ми падна на 36.8 и направо ми се плаче. И този месец няма да е станало моето чудо :( Датата ми е 3.09. и ще видим тогава :( :( :(
Късмет на всички останали.
« Отговор #1032 -: Август 31, 2007, 10:39:47 am »
Не се отчайвай, Натали! Надежда винаги има! Стискам ти палци! Стискам и за другите момичета! :crossfingers: :crossfingers: Натали, графиката ти не е достъпна за другите потребители! Успех на всички! :goodluck:
*

Nataly*

• 2785
« Отговор #1033 -: Август 31, 2007, 10:47:49 am »
Не се отчайвай, Натали! Надежда винаги има! Натали, графиката ти не е достъпна за другите потребители!
Благодаря ти, но този месец вече надеждите ми умряха. А за графиката знам, просто не е пълна и затова не съм я отворила за други потребители. Попълвана е само с температури след ову-то.
« Отговор #1034 -: Август 31, 2007, 11:02:34 am »
Моми4ета стискам палци ,хайде дано ни зарадвайте   :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:  Натали не се от4айвай има надежда мили4ка!!! :bighug: :goodluck:
« Отговор #1035 -: Август 31, 2007, 11:31:27 am »
Здравейте момичета,

аз отпадам от класацията този месец  :(  А толкова се надявах, че е станало. Даже и симптоми усещах. Знаех, че може да е внушение, но човек като се надява...
Най-гадното е, че ще пропусна и следващия месец защото милото ми заминава в командировка  :(
Стискам палци на всички ви. Споделяйте като има новини защото много се радвам когато се похвалите с  :bfp: . Действа много обнадеждаващо.
Успех и чакам Вашите +++
*
« Отговор #1036 -: Август 31, 2007, 11:46:41 am »
Натали, мила , не се отчайвай! От толкова гледане на графиките на нашите бременелки съм забелязала, че има единични спадове в температурата...и пак са били бременни, ще видим как ще е утре, не се отчайвай!!!
Milichka, ужасно много съжалявам, не се терзай , ще стане, горе главата! Знам, че ти е кофти, много е гадно първия ден като дойде, поплачи си, да ти олекне....и знай , че и Утре е ден, другия месец ще мине бързо - малко почивка си дай и се отдай на всички забранени неща по време на бебеправенето.. и после ПАК
Прегръщам ви момичета, добре, че ви има :bighug:
*

Nataly*

• 2785
« Отговор #1037 -: Август 31, 2007, 11:55:25 am »
Благодаря ви за окуражителните думи. :)
*
« Отговор #1038 -: Август 31, 2007, 13:01:36 pm »
Здравейте момичета, преди два дена си правих тест surecheck/ даже два / и двата пъти резултата беше положителен./ 37 ден /Вчера ходих на преглед, но докторът не видя нищо заради късната овулация.Днес реших да си направя тест отново, но за голямо съжаление чертичката вече беше много по-бледа. :(.А преди да направя теста забелязах, че самото прозорче на теста- surecheck е леко отворено.Мислите ли, че това може да е повлияло на този негативен резултат.
                                                                                                            Само едно нещо прави мечтата невъзможна:страхът от    неуспех.,Алхимикът,Паулу Коелю
« Отговор #1039 -: Август 31, 2007, 13:09:44 pm »
desihg, по - добре направи кръвен тест, че многото уринарни по - скъпо ще ти излязат!