0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #1100 -: Септември 04, 2007, 20:50:04 pm »
Вики, благодаря ти за оптимизма, но зпочвам да се примирявам с минусовия резултат, ако въобще мога да се примиря. Не възлагам надежди на "чудеса" - те се случват на другите. Съжалявам за теб, но и аз ще се присъединя към отбора на дочакалите в най-скоро време. Някоя от вас правила ли е или пък да й предстои да прави ин витро?
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #1101 -: Септември 04, 2007, 21:14:08 pm »
Не се отчайвай още, мила! При мен при 3-дневно закъснение ЧХГ беше едва 8,4, а след два дни тройно. Сега вече знам, че противно на очакванията, съм забременяла почти точно прди датата за М. Всичко е възможно!
Късмет, момичета!
Стискам ви палци!
Вики, съжалявам, миличка! Дано следващия месец е твоя!!!

« Отговор #1102 -: Септември 04, 2007, 21:24:27 pm »
Абе моми4ета грешката е моя исках да сложа цитата на IRIS ама нещо се объркало както и да е ве4е го оправих, то все пак и аз си оставам за следващия месец с бебеправенето,бях се от4аяла но вси4ки тук сте толкова мили успяхте да ме заредите с+++ енергия,сега о4аквам ову.и продължаваме напред!!!
  IRIS не прибягвай толкова бързо към "тежката артилерия"горе главата!!!!!!!!!!  :sorry: за недоразумението!!!
  УСПЕХ НА ВСИ4КИ! yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
« Последна редакция: Септември 04, 2007, 21:34:45 pm от VIKTORIA M. D. »
*
« Отговор #1103 -: Септември 04, 2007, 21:47:12 pm »
Вики, аз съм отдавна за там, но понеже не го правят август месец - нали всички са в отпуск и за това направихме последен опит, макар да се знаеше резултатът. Нали не мислиш, че ще прибегнем дотам, ако имахме друг избор? Ама сме опитали всичко друго и нямаме алтернатива. Това беше - последният влак. :?
  Лара, благодаря ти за надеждата и на теб. Но по-малко боли, когато паднеш от по-ниско.....
« Отговор #1104 -: Септември 04, 2007, 21:55:52 pm »
Вики, аз съм отдавна за там, но понеже не го правят август месец - нали всички са в отпуск и за това направихме последен опит, макар да се знаеше резултатът. Нали не мислиш, че ще прибегнем дотам, ако имахме друг избор? Ама сме опитали всичко друго и нямаме алтернатива. Това беше - последният влак. :?
  Лара, благодаря ти за надеждата и на теб. Но по-малко боли, когато паднеш от по-ниско.....
Да разбрам но аз винаги вярвам до последно надеждата умира последна и въпреки вси4ко ще ти стискам палци а ако не сега за напред успех мила и горе главата няма да се от4айваш вси4ко се нарежда!!!  :bighug:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #1105 -: Септември 05, 2007, 06:56:49 am »
  ВИЕ ИМАТЕ ЛИ ИДЕЯ НА КОЙ ДЕН ОТ ОПЛОЖДАНЕТО ЗАПОЧВА ДА СЕ ПОКАЧВА ЧХГ-ТО?
ЧХГ започва да се отделя едва при имплантирането на оплодената яйцеклетка. В началото е по-малко.
Самата имплантация трае няколко дена 2-3 може и повече.
И сметнато от оплождане - Имплантирането е завършено около 9-11 ден, но може и по-късно.
Ако О. е късна и имплантирането ще е по-късно и нивата на ЧХГ ще се покачат по-късно.
Дано да е станало, стискам палци
Ето нещата по дни  :D
тук

И имплантацията завършена:
 тук

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #1106 -: Септември 05, 2007, 07:04:06 am »
Денис, благодаря - както винаги си подготвена!
« Отговор #1107 -: Септември 05, 2007, 09:48:31 am »
Verra,Minesota,Tanita7 ве4е ме заболяха ръцете да стискам палци нямам търпение да ни зарадвате!!! :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: продължавам и дано 4удото да е станало!!!!!!!!!!!!
« Отговор #1108 -: Септември 05, 2007, 09:54:00 am »
Здравей, Ирис!
Казвам се Милена и от 2 седмици следя темата "в очакване на +++резултат". Нека ти разкажа малко за себе си, за да се опитам да ти вдъхна малко надежда.
От 1998 година се опитвам да забременея, тогава бях на 22 години и реших, че след като завърших висшето си образование, е дошло времето да стана майка. Само, че нещата не винаги се получават както ги планираме. Няколко години минаха в безуспешни опити, докато най-накрая през 2003 година се стигна до ин витро и по-точно разновидността му - икси. С такава надежда очаквах един щастлив край на всичките години ходене по мъките, но...резултатът беше отрицателен. Самоизмъчвах се, че явно не съм достатъчно добра, за да бъда майка и още куп неща. Известно време даже изобщо не исках да чувам за това как трябва да пробваме пак, но женското, майчинското в мен беше живо и при всяко наближаване на мензиса, аз таях една скрита надежда, че чудото може и да се е случило. Вече почти бях изгубила надежда, че ще стане по естествен път и мислех тази есен да тръгнем пак по доктори.
Само че...чудото явно се случи. Трябваше да ми дойде на 18-ти август. Закъсня ми, но аз едва на 10-тия ден след закъснението се осмелих да си направя тест. Гледах го и не можех да повярвам на очите си. За пръв път виждах 2 чертички - огнено червени - на мой тест, не на някоя приятелка, а на моя. Винаги съм си мислела, че ако ги видя - ще полудея от  щастие, а сега ги гледах и не смеех даже да се усмихна. Страхувах се, че сънувам. Три дни след това отидох на лекар и той потвърди бременност. Сега, все още не мога да повярвам, че чудото се е случило и през ума ми минават страшни мисли, които даже не искам да споделям. Моля се на Господ всеки ден да запази живота в мен, да ми даде щастието да даря живот на едно малко човече. Надявам се всичко да е наред, но все още си ме е страх. Дали защото след толкова надежди сега не мога да повярвам, че най-накрая чудото се случи, незнам, просто дори ме е страх, че ако кажа на всички, че съм бременна, ще се случи нещо лошо.
Извинявай, че съм толкова многословна. Просто твоята история ме трогна и исках да ти разкажа как надежда винаги има, как може наистина щастието да кацне някой ден на рамото ти, когато най-малко си го очаквала.
Надявам се и се моля при теб всичко да мине добре и да забременееш, знам каква болка изпитваш от липсата на малкото човече в обятията ти. Желая ти от все сърце да го имаш. Не губи надежда.
Ако имаш желание, можеш да ми пишеш, много ще се радвам!
Целувам те: Милена
« Отговор #1109 -: Септември 05, 2007, 10:07:07 am »
Браво Милен4е тайни4ко се надявах да се вклю4иш тук!Наистина ме трогна мила а и си толкова права, оптимизма никога не трябва да го губим!!!!!!!!!!!Надежда винаги има!!!!!!!!! :bighug:
« Отговор #1110 -: Септември 05, 2007, 10:24:42 am »
И аз се трогнах много, трябва да не губим надежда макар че и аз на много пъти съм се отчайвала, изпадала съм в депресии и душевна болка, дни наред сълзи. Но с всеки нов месец идва и нова надежда. Аз съм все още в очакване да измине и днескашния ден за да съм вече в закъснение и дано не дочакам нов МЦ. Стискам палци на всички момичета и успех!!! :bighug: :crossfingers: yahoo_17
*
« Отговор #1111 -: Септември 05, 2007, 10:36:37 am »
Ами аз...още си чакам да ми дойде. Явно няма да ме подмине и този месец. Т. падна малко и тестовете са отрицателни. Е, след мнооооооого продължително вгелждане се вижда нещо, но може би е по-скоро желанието да видя тази втора чертичка. За разлика от другите месеци нямам никакви симптоми да ми идва - нито гърдите ме болят, нито дискомфорт, нищо, даже и обичайните предменструални пъпки не ми се появиха. Много странно. И въпреки това вече не се надявам.
Стискам ви много силно палци :crossfingers:
/>
*
« Отговор #1112 -: Септември 05, 2007, 10:43:18 am »
Верче, според мен е рано да се отказваш. Може и да се вдигне БТ! Стискам палци!
А за тест мисля че и да има нещо няма да покаже на 12 ден от О. Единствено кръвен показва толкова рано. Успех! И дано да е станало  :)
*
« Отговор #1113 -: Септември 05, 2007, 10:50:46 am »
Верче, според мен е рано да се отказваш. Може и да се вдигне БТ! Стискам палци!
А за тест мисля че и да има нещо няма да покаже на 12 ден от О. Единствено кръвен показва толкова рано. Успех! И дано да е станало  :)
:good_post:
Напълно подкрепям Мими. Във ФФ разглеждах толкова бременни графики, за да ги сравнявам с моята, мъчейки се да разбера нещо преди теста и се убедих само, че всяка жена е много индивидуална. Имаше бременни графики след отрицателни тестове в продължение на няколко дни (а първия направен на 11 ден след О.) Имаше и бременност при БТ, паднала с няколко десети за ден - два и после вдигнала се.
Моя приятелка забременя 2 дни преди очаквания М. (а винаги й е редовен). Ние ти стискаме палци :crossfingers:
*
« Отговор #1114 -: Септември 05, 2007, 11:09:06 am »
Много благодаря за окуражителните думи. Днес ще се разбере. По график след доказано О. следва да ми дойде днес.
Хубавото е, че днес заминавам на дълго пътешествие и ако не съм бременна поне ще мога да си се плацикам спокойно на басейн и моренце, да си карам колело... Пък в края на месеца ще се потрудим пак и ако и тогава не стане, пак по доктори  :(
/>
*
« Отговор #1115 -: Септември 05, 2007, 11:20:06 am »
Хубавото е, че днес заминавам на дълго пътешествие и ако не съм бременна поне ще мога да си се плацикам спокойно на басейн и моренце, да си карам колело... Пък в края на месеца ще се потрудим пак и ако и тогава не стане, пак по доктори  :(
Пожелавам ви прекасно изкарване с много романтични моменти (предполагам че заради годишнината отивате) :dating:. Гледай оптимистично, може пък и да получите най-хубавия подарък през следващите няколко дни.  :bfp1: Дано :goodluck:
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #1116 -: Септември 05, 2007, 11:28:41 am »
Здравейте момичета, аз все така си продължавам с ПМС, но нали имам да чакам още доста до 16.09. Чакам си и това е иначе болките в гърдите си продължават, бодежите също.Странно но има време .И аз продължавам да ви стискам палци момичета, хайде повлечете крак и ние дето сме по-натам чакащи  да намажем някой и друг :bfp:!
Стскам ви палци на всичките и нямам търпение да се похвалите, а аз след вас!!!
Хубав ден и нека НЕ ви дойде!!!
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #1117 -: Септември 05, 2007, 11:34:21 am »
Verra, приятна почивка и много хубави емоции и дано да имаш и приятна изненада за нас като се върнеш. Ще чакаме хубави новини от теб!!
« Отговор #1118 -: Септември 05, 2007, 11:39:48 am »
Verra, нека пътуването ви се озари от една добра новина  :bfp:
И аз се записвам за 17.09. Въпреки, че още чакам да ми се вдигне БТ  :?
« Отговор #1119 -: Септември 05, 2007, 11:43:38 am »
Здравейте момичета,
не се отчайвайте така..нали знаете, че хубавите неща стават бавно.Пък и небива да не настройвате негативно.
Пожелавам ви успех!
Приятна почивка на Вера и дано да ни зарадва като се върне.
Gilian

/61499.gif[/img][/url]