Здравейте момичета!
Отдавна не съм писала, но редовно влизам и се радвам и плача заедно с вас! Ако си спомняте моят случай беше - първо инвитро - 21 яцеклетки, стигнах до стадии бластоцист, но нямаше трансфер, а после със замръзените нищо не се получи. Започнах второто си класическо инвитро през октомври, с много ниска доза Мерионал - 1 ампула -инжекция сутрин и една вечер. Но отново Естрадиола ми започна от първо мерене -580...Беше ми ясно накъде вървя...отново. Наложи се да ме спрат на 9 ден от стимулацията. Бяха тръгнали над 30 фуликула.Много ревах, много се тръшках, вообще бях в безизходица... Тогава доктор Савова / аз съм в клиникото на Щерев/ ми предложи консултация с един професор от Израел / май и в Белгия работи/, който се занимава само със стимулиране на овулация. Аз разбира се се съгласих, направиха ми епикриза и ето, че момента за срещата дойде. Човека се оказа много свестен, страхотен специалист, оказа се , че има лек за проблема ми / който е и проблем на толкова много други момичета/ . Предписа ми Метформин 500 - свързано е с действието на панкреаса и инсулиновата резистентност. Цената е 3 лв. Пие се по схема. Тъй като аз казах, че искам да започна отново следващия месец професорът ми предписа следната схема преди старта:
1 седмица - всеки ден по 1 таблетка
2 седмица - всеки ден по 2 таблетки
3 седмица - всеки ден по 3 таблетки, това е дозата чак до прегнила и по време на стимулацията.
Днес ми е 5-ти ден, измериха ми Естрадиола и той е 60. Тръгнали са 12-13 яйцеклетки.Не можете да си представите какво облекчение е за мен! Много бих искала да помогна с тази схема на момичета като Тигра примерно.Много ви обичам и дано да успея малка да съм от полза на форума! Успех на всички по пътя за най-мечтаното!!!!