Мила
Heart така сме и ние с този нос, но какво парвя аз. Капвам от физиологичиня разтвор по няколко капки (2-3) в ноздра изчаквам 5-10 минути и бъркам с клечка за уши първо суха после и напоена леко с физиологичния разтвор и вадя големите сополи. Неможеш да си представиш колокса много и са от ония сухите, в смисъл от топлот се получават като корички и са много навътре. Аз пробвах и със Стеримара но от него по зле стана нослето. Имах чувството че по навътре съм му набутала сополите, та чакам едвам диша.
Мами имам питане относно ваксините. Значи до средата на януари ще трябва да сложим първата ни ваксина. Чета ви и разбирам, че бил спрян вноса на пентаксима.
1. Това временно положение ли е или ще продължи вноса през другата година?
2.Обаче ако намеря за първия прием пентаксим, мога ли да продължавам с други ваксини за по нататъчните приеми?
Моето педи току що ми каза, че имало и друг вариант ако не намеря пентаксима, убита полиомиелтна и тетраксим. Също така ми каза,че вече след нова година ще се дават вече само убити ваксини. По всяка вероятност убиатата полиомиелитна.
В понеделник сме на ЕХО на тазобедрените стави при нашият общо признат бургаски специалист ортопед д-р Христов. Предполагам всичко ще е наред, но трябва да проверим.
Лейдинце Аз повечето изследвания сама си самоназначавах (изключвам тези, които ми е назначавал д-р Даскалов), по ЖК нищо не съм изследвала, може би само в началото "набутах" здраванта каса с една урина и една ПКК.
Мели всяка вечер се каня да ви се обадя на вашето семейство по телефона, но малкия вечно проваля намеренията ми. Искам и с вас да поговоря за сърчицето на детенце, пък и да ви чуя как сте що сте
Гане мила надявам се по бързо да се оправите, взех вече да се притеснявам за вас.
Морки и мен ме беше обвзела параноята по време на бремеността, но като имам доверие на своя лекар тя бързо се изпарява. Недей чети глупости а се подготви и въоръжи с търпение, ще ти е нужно за след това повярвай ми.