Ганке, е това ми трябваше да чуя. И при нас продават Ръмер Кид даже може да видиш тук един тест от август 2006. Тествани са всички категории столове.
http://forbrukerportalen.no/Tester/2006/1148973596.19 По колонки: марка, размер, цена, сигурност, комфорт и и леснота за употреба, общо точки и общо общо мнение. Цените са в NOK.
Bra: добър
middels: среден
under middels: няма даже и среден
))
Аз не мога да взема в самолета и количката и кошницата. С прехвърляне сме, това означава, че ми трябва количка за престоите; как ще го нося на ръце малкия? А в самолета все ще се оправя. Казват, че имало едно малки кошници, принадлежащи на самия самолет, за бебета, та като поръчвам билета ще питам. Аз тая кошница, с малкия вътре посмъртно не мога да я вдигна, камо ли да се разнасям с нея по летищата.
Пътувам сама на отиване. Затова се шашкам толкоз. Иначе, нагърбваме таткото да носи.
Иначе ще взема само една малка количка за БГ. Голямата няма да я мъкна. Да си стои тук. Все пак няма да векуваме там. Ще се оправим и с малката.
ПС. При нас вече не е разрешено за бебето да се ползва коша от количката в колата. Само кошници. Това е отскоро. Има няма година.