Здравейте момичета!
И аз не се стърпях да ви разкажа за Д-р Кирчева.Имах доста проблеми и вече почти загубихме всякаква надежда за забременяване по естествен път.Имах само една тръба,която се оказа,че не пропуска много много добре/по време на цветна снимка/. Та,чухме и ние със съпругът ми за "лечителката" от Пловдив.По принцип никога не съм вярвала в подобни идеи, но отчаянието ни заведе до там.Бяхме силно притеснени още със пристигането ни във въпросния квартал.Просто нямам думи за невероятната цигания,мизерия,които ни заливаха отвсякъде...На няколко пъти "прелитащите" каруци щяха да ни блъснат,контейнерите бяха екстра в този регион.За музиките и вонята няма да говоря.Лесно намерихме блока,защото малките ромчета те упътват бързо-бързо, дори и без да искаш...Колата не оставихме без надзор,опасно е.Качихме се с асансьора и не можахме да отворим вратата,просто преливаше от хора един етаж нагоре и един надолу...Беше просто ад.Имахме записан някакъв час,който се досещате,че не беше спазен.Чакането се проточи часове.Блъсканица,народ,висяхме някъде по стълбите и ние,на смени.Успяхме по някое време да влезем.В коридора на апт. беше още по-задушно и не много чисто.Миришеше на билки, много силно.Някакъв "господин" ни покани да влезем в "кабинета"/май кухня беше/.Д-р Кирчева беше на едно канапенце седнала,с кучето до нея,много тихо и спокойно говореше,каза:"Аз знам защо сте тук,спокойно виждам бебе!"Започна "експертизата" с "вълшебното" фенерче и се оказа,че надежда има!Оставихме и ние пари за "дарение", взехме си билките в големи бутилки от мин. вода,и бегом към масажния стол от японското посолство/намира се в друг квартал/.Платих си и там масажа/беше отвратително болезнен за мен/.И натоварили ние вълшебната комбинация от билков концентрат, се прибрахме и започнахме събирането на пластмасови бутилки и бутилчици, защото този концентрат се разрежда и се пие по точно определено време и милилитри.Напълнихме нашата камера+половината фризер на родителите ми.И като се почна едно пиене всеки ден...И така няколко месеца,но резултат 0!Ходихме втори път,"ще има бебе",пак се "заредихме" с билки,пак нищо.И аз просто зарязах тая работа.Трябвало да слушам вътрешния си глас,но...И ние така си загубихме почти година.Това е моята история.