klia, Дано всичко мине безпроблемно при появяването на бял свят на малкия юнак!
via,Май те стяга шапката вече, а? И си се зарадвала на прогнозата, че има още време? Да не те изненада юнакът!
А оздравя ли вече?
lady_11, Радвам се, че всичко е наред с теб и бебето след инцидента! И никакви злополуки повече!
oganche,Дано да е толкова добричка бебка, като се роди!
wassilena,Нека бъде така безпроблемна бременността ти и докрая!
borovinka, Не можеш ли да вдигнеш един скандал на ВиК-то. Аз имам много неприятен спомен от миналата година, когато Енергото в Пазарджик беше решило да подменя електромери – през декември, поради което в кооперацията ни нямаше да има ток ЦЯЛ ден. А в града ни няма централно парно и топла вода. И се обадих (учтива и любезна) да помоля да имат предвид, че съм с бебе на 20 дни и не мога да стоя цял ден на студено и тъмно. Но, като не срещнах разбиране, вдигнах такъв скандал, че, в крайна сметка се оказа, че можело и само 2 часа да няма ток. Ама трябва всичко с разправии и нерви да се постига в тази държава!
ultra,Ние купихме същата играчка на Стефко с надеждата да се подпира на нея и да проходи, че още го мързи да извършва тази дейност. Води се проходилка, има доста занимавки по нея, но НЕ Е музикална. Хубаво е да има коледни премии, особено ако купуваш много подаръци за себе си! И аз съм свикнала да има и за мен коледна премия, обаче не ми се полага тази година.
heart, Радвам се, че Венци си хапва нормално, но мисля, че с основание е издувал долната устничка – бива ли такова нещо – да го оставиш да плаче ЦЕЛИ 5 минути! Наслаждавай се на това, че спи толкова дълго през нощта и не се тормози излишно! Толкова ли е фатално, че спи в количката през деня? В смисъл, кое точно те притеснява?
heart,,
Нинче,Надявам се, че купувате на вашите татковци по един подарък за всеки един от празниците му поотделно! Аз съм родена на 27ми декември и като малка много се сърдех, че все ми подаряваха един подарък за рожденния ден и за Нова година. Аз си исках два подаръка, а все ме убеждаваха, че подаръкът бил един, но затова пък голям.
Cygnus,Купи ли столчета? Това ми изглежда доста добре, но съм го виждала само на снимка:
Стол за хранене Royal Orange Mix, Bertoni
- възможност за застопоряване на колелцата
- регулиране на ъгъла на облегалката
- регулиране на височината на седалката
- регулиране на плота напред и назад
- места за чаши или шишета
- предпазни коланчета
- поставка за крака
Цена 119 лв. в „Пакостник”.
А вчера бях в „Хиполенд”. Купихме столче за кола и специално заради теб извиках продавачката да ми покаже екстрите на Sweety на Cangaroo. Много е хубаво и абсолютно по нищо не се различава от моето. Освен по цената. (А аз какво не съм разбрала? Защо си изтрила постинга с копнатите снимки на столчетата?)
Действа ли вълшебното кремче за дупета и при вас?
Silwi25,Съберат ли се повече бебета на едно място, няма начин да няма екшън. В нашата бебешка компания има две момченца и три момиченца. Мадамите са много бойни и непрекъснато викат и стряскат момците и те почват реват. А моят Стефко е много солидарен с всички ревящи бебета. Щом чуе бебе да реве, и той надува гайдата.
Надявам се, че не сте имали никакви реакции след ваксината!
Perdeto,А няма ли вече да ни кажеш, кой те подкани да ТУК
Вездесъщата Мели –
! Държах да ви кажа, за да знаете, че тя е загрижена за всички тук, дори тогава, когато най-малко предполагате!
Още малко търпение и ще разбираш по погледа на бебо какво иска!
А за термометъра – аз меря само в подмишниците с живачен термометър, докато пея песнички, зяпаме през прозореца или разглеждаме книжки. Имам три вида дигитални, но предпочитам класическия, защото, дори и да изисква повече време, съм сигурна, че измерването е точно.
Гане,Как е Алекс? Какво каза твоят доктор за спирането на кърмата?
Дано във Варна няма проблеми с кацането, каквито в София!
jam,Честита половин годинка на Марти!
Мила, всеки има такива моменти като твоя вчера, но е НОРМАЛНО да се чувстваш така и не бива да се чувстваш виновна за яда си. Моят Стефко задължително ги прави тези неща – винаги, когато ще ни идват гости вечерта, през деня не мога да си позная детето – не спи като хората, все мрънка и иска да ми е на ръцете, не ми дава нищо да си свърша като хората. Добре е, че има магазини като „Билла” – да спасяват положението.
Радвам се, че днес звучиш по-добре!
Вени, За съжаление, май няма да се размине антибиотикът на Мати – с тези гнойни точици по сливиците! Как е ситуацията днес?
marmotche, Дано скоро да не разбереш колко е гадно бебето ти да боледува!
За ваксините – производителите правят изследвания за имуногенността на всяка една ваксина и имунният отговор към комбинираните ваксини е напълно съпоставим с този, получен при моноваксините. С подобни разсъждения, като на твоя приятел, би трябвало да се слагат и три отделни ваксини за дифтерия, тетанус и коклюш, а не една инжекция ДТК.
Мами на повръщащи кърмачета,Чели ли сте тази статия:
Повръщане и рефлукс при кърменото бебе?
„Новоизлюпени” мами,Чели ли сте тази статия:
Не се бойте от бебето на ръце!?
Желая много бързо оздравяване на всички бебчовци и спокойни мами в предколедните дни!