0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Re: ОЧАКВАНЕ /СЛЕД ИН ВИТРО/
« Отговор #80 -: Декември 30, 2006, 00:49:51 am »
Ини, с теб съм! Искам да откриеш ти сезона!!! Дано поне ти имаш късмет, миличка! :D

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #81 -: Декември 30, 2006, 00:54:09 am »
ини късмет :D
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
« Отговор #82 -: Декември 30, 2006, 01:16:39 am »
Момичета много съжалявам за отрицателните резултати, но бихте ли ми казали къде сте правили инвитрото?
Аз се чудя коя клиника да избера и тези отрицателни резултати ме стресираха...
Стискам ви палци и вярвам, че ще успеете следващия път
« Отговор #83 -: Декември 30, 2006, 09:41:36 am »
bezime - клиниката и отрицателните резултати нямат нищо общо.... Просто с инвитрото никой ама абсолютно никой (май с изключение на бог) не може да ти каже дали процедурата ще е успешна или не .... Да, прави се всичко възможно процедурата да е успешна, но никой не може да го гарантира...

И в отговор на твоя въпрос - някои от момичетата са правили опитите при Щерев, втори във Варна, трети при Владимиров, четвърти при Стаменов....

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
« Отговор #84 -: Декември 30, 2006, 09:56:02 am »
Ини, успех и много късмет при теб. Стискам палци всичко да е ОК при теб. :kiss:
bezime, напълно подкрепям Рали. Недей да си изграждаш погрешна представа за професионализма на екипите в клиниките на база нашите резултати.
« Отговор #85 -: Декември 30, 2006, 11:36:24 am »
Успех, Ини! Пожелавам ти, новата година за теб да започне с прекрасна изненада, безмерно щастие и очертан чудесен, светъл път!
Препятствията са онези страховити неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.

Хенри Форд
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #86 -: Декември 30, 2006, 12:59:55 pm »
Моят първи неуспешен опит е при Д-р Стаменов. Там ще правя и следващия опит. Имам му пълна вяра, а за подкрепата към мен говори факта, че в дните след Коледа имаше семейна загуба и въпреки това ми звънеше, както и вчера, за да ме чуе как съм след отрицателния резултат. Това мисля, че говори достатъчно! Безиме, от сърце ти желая куража да извървиш пътя към положителния тест и голямо сърце, за да почувстваш какво означава да си майка!

*
« Отговор #87 -: Декември 30, 2006, 15:40:17 pm »
Момичета, съжалявам за резултатите. Знам, че в този момент каквото и да ви кажа, не е достатъчно, но нали това което не ни убива, ни прави по-силни. Битката свърши, войната не!!!
Дано Новата 2007 е по-благословена за Зачатие  :D
Ини, трябва да откриеш новата година с  :bfp:
Стискам ти палци мила  :crossfingers:
*
« Отговор #88 -: Декември 30, 2006, 18:09:24 pm »
 Безиме, Рали е права. Никой не може да ти гарантира успех /всичко зависи от това дали ще имаш малко късмет, бог да ти помогне.

Благодаря на всички момичета заподкрепата :bighug: :bighug: :bighug:.
Остават ми само три дни до теста и започнах да се вълнувам, до сега някакси успявах да не ме хваща параноята. :balk_102:
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #89 -: Декември 30, 2006, 18:16:55 pm »
Стискам палци Ини! :crossfingers: :crossfingers: Успех!
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #90 -: Януари 01, 2007, 21:39:23 pm »
Хайде ИНИ , не остана, 3арадвай ни с първата новогодишна бременност :D
Стискам палци, че скоро и а3 се включвам от 20.01 "събиране на яйцеклетките" и от 29-30.01 3апочвам стимулацията 3а ИКСИ
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #91 -: Януари 01, 2007, 21:47:29 pm »
Ини, късмет, с теб съм!
Осианка, кураж и най-важното ТЪРПЕНИЕ!

*

Osiana

• 4888
« Отговор #92 -: Януари 01, 2007, 22:27:58 pm »

Осианка, кураж и най-важното ТЪРПЕНИЕ!

И търпение не ми остана :lol:
 :balk_21:

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #93 -: Януари 01, 2007, 22:43:32 pm »
Този отговор не ми харесва, миличка!  :D

« Отговор #94 -: Януари 07, 2007, 09:50:52 am »
Осиана, пожелавам ти много щастие през 2007 година. Дано ти донесе чудото на майчинството. Бъди търпелива и най-вече спокойна.
Казаха ми, че жените, които били вътрешно спокойни и щастливи много по-лесно забременяват от нервните и неспокойните.
Е, аз бях от вторите при първия си опит, но ти недей! Бъди щастлива!

Препятствията са онези страховити неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.

Хенри Форд
*

Osiana

• 4888
« Отговор #95 -: Януари 07, 2007, 12:47:51 pm »
Бъди търпелива и най-вече спокойна.
Казаха ми, че жените, които били вътрешно спокойни и щастливи много по-лесно забременяват от нервните и неспокойните.

Благодаря  за пожеланията Ивет, но просто не зная как да бъда спокойна сега, когато милият лежи в интензивното.  :( Има вероятност да отложим ИКСИ- то, още не се знае, важното е че той е започнал да се оправя, това е най-важно.... , ако всичко бъде наред, ще бъда много спокойна, обещавам!

Много късмет и радост пожелам и на теб :)

« Отговор #96 -: Януари 10, 2007, 03:26:11 am »
Мила, наистина от сърце желая и на двама ви бързо възстановяване, здраве, щастливо стечение на обстоятелставта във всяка ситуация и щастлив край по отношение на бебетата. Лекувайте се и за другото - не насилвайте нещата - ако не сте в момент, в който се чувствате напълно готови, спокойни, сигурни, искащи, можещи.... - не избързвайте - месец по-късно ще е вашият месец ако сте по-силни физически и духом! Искрено очаквам добри новини от вас!

Хенри Форд
*

Osiana

• 4888
« Отговор #97 -: Януари 10, 2007, 12:35:23 pm »
Мила, наистина от сърце желая и на двама ви бързо възстановяване, здраве, щастливо стечение на обстоятелставта във всяка ситуация и щастлив край по отношение на бебетата. Лекувайте се и за другото - не насилвайте нещата - ако не сте в момент, в който се чувствате напълно готови, спокойни, сигурни, искащи, можещи.... - не избързвайте - месец по-късно ще е вашият месец ако сте по-силни физически и духом! Искрено очаквам добри новини от вас!

Ивет,    :bighug:    благодаря ти    :D

Вече имаме добри новини, а по въпроса с избързването, всяко отлагане за нас е неудобно по ред причини...

Всичко най-добро ти желая!  :flower:

Честит Рожден Ден !!!  :balk_2: :balk_16:

« Отговор #98 -: Април 05, 2007, 15:46:40 pm »
Здравейте!!!
7-ми ден съм след трансфер и моля да ми кажете, трябва ли да имам температура? Защото досега нямам... И за какво кървене става дума?
Много ви благодаря и успех на всички!!!
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #99 -: Април 05, 2007, 15:52:02 pm »
Ralala, естествено че трябва да имаш температура  :lol:
хората обикновено поддържат около 37*, това в кръга на шегата.
Не чети при кой кво е било, как е минало, кой кървял, кой не. Почивай си у дома на спокойствие чети книжки, гледай комедийни сериали, хапвай си плодове и се приготовлявай за хубавия празник, който предстои. Живот и здраве съвсем скоро ще разбереш какво се случва в теб или какво се е случило в теб. Пожелавам ти много спокойствие и положителен тест!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com