На първия месец, в който правихме по-съществени опити получих нетипично силни симптоми на ПМС - чувствителни гърди, вълчи апетит, много пъпки, болки в корема. В общи линии нормални неща, но усилени по 10, което ме накара да си мисля, че може да съм бременна. Оказа се, че не съм. На следващия месец ден след овулацията започна да ме боли корема, малко странна болка, продължи 3 дни. Пак си помислих, че може да е станало нещо, но не се впечатлих толкова. После като по часовник по същото време като миналия месец ми се появиха ПМС, но този път доста по-умерени и си викам няма нищо, ще ми идва. Очаквах цикъла във вторник, но бях започнала да меря БТ и в неделя преди това случайно забелязах, че температурата ми се покачва. Доста бавно и слабо, но все пак вървеше нагоре и реших, че може пък и да има нещо. В понеделник ми се появи странно гадене, каквото не бях изпитвала никога в живота си и си викам това трябва да е то сутрешното гадене. Във вторник гаденето изчезна и рееев, че не съм бременна. Но в същото време цикъл нямаше, нямаше и зацапване, а аз винаги имам зацапване поне един ден преди цикъла. Тест - положителен и отново много рев. Между другото гаденето ми се появи за още 2 дни след това и изчезна. Появи се като по часовник отново в 6-7 седмица, но честно казано не е същото, онова пак беше по-особено.