Е, добре заварили в Новата година и в тази тема и от мен
Аз не знам какво да пожелая, освен здраве, любов, пари и късмет!
Мари, специално ЧЕСТИТО на теб!
Аз може би щото съм от отбора на "всички напук, а аз на терсене" ще ти кажа, че грам, ама хич не съм се тревожила за нищичко през бременността! Нито книги съм чела, нито нет-а, нищо! Просто толкова ми беше писнало да знам и да бъкам от информация, коя от коя по-объркващи, че реших този път да се доверя на инстинкта си, а не на параноята
Знаех само сроковете на важните изследвания, спазвах хранителния режим /сирената, саламите и т.н./ и да ти кажа, по-спокойна не помня да съм била. Пожелавам ти да успееш да се насладиш на бременността си и да се успокоиш!
Габи, Честито бебче на приятелката ти! Имам чувството, че в такива моменти ние, страничните хора се вълнуваме много повече отколкото главните герои
. Може би защото те още не са кацнали от облаците
Сега да ви кажа, прибрахме се ние от една спокйна Бъдни вечер, намърдах се уморена да поспя към 1.10, но в 2.40 взех да пишкам без да спирам...
В просъница реших, че е някакво никакво време и ще чакам да стане поне 6, за да събудя и таткото и доктора, но виждаш ли ме удари просветлението, че аз всъщност не знам колко са тези околоплодни води и че може и всичките да са изтекли
Затова промърморих на глас, че май е по-добре да отскочим до Шейново да ми кажат дали нещо не съм се заблудила, а таткото подскочи като ужилен и ме "окомплектова" толкова бързо, че в 3.10 вече бях по шейновска нощница. Оказа се, че водите продължават да изтичат, контракции на 8 минути - съответно шанс за доктора да поспи докъм 7. Е, устисках дотогава, в 8 вече ме бяха приготвили, но забавения коледен каданс стартира секциото в 8.55.
Всичко мина много гладко, видях си дундьото веднага след като го извадиха в поза с две ръце на главата и почти говорещ "Ама къде попаднах?! " и се опитах да засп още на операционата маса. Отношението беше повече от страхотно, страшно съм доволна!
Сега в къщи е весело,малкия е спокоен и мрънка само от време на време, макар че през нощта /когато татко му е дежурен/ е неговата сцена за изяви
ето снощи вместо да заспи след вечеря /към 1/ го е забавлявал с акане, смяна на пампите, повторно акане и падане на пъпчето
Хич и не помръдна по време на новогодишната канонада
Та така. Педиатърката ни не успя да дойде в нас до 24-тия час, защото след раждането се е почувствала зле и в момента си пази нейното легло. Има ли нещо важно за първите дни, да не кажа месец в къщи, което трябва да направим непременно? Кога се води бебето на консултация? Ами ортопед?
Ооууу, мнго дълъг стана постинга, ще ме извините за което